Rog metoda buna de intarcare

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Citat:
citat din mesajul lui bernix

Eu pana la urma am intarcat copilul fortat, fiindca n-am gasit alta cale. Am plecat de acasa 5 zile si am lasat-o cu mama, la 5 luni de cand incepusem intarcarea treptata care nu dadea roade.
Am plecat in afara tarii, ca altfel sigur as fi fost inapoi din prima noapte. Prima seara am plans amandoua, fiecare in alt pat, ea cu sughituri, eu inabusit. Seara a doua ea a fost mai linistita, parea ca a acceptat schimbarea, dar in a treia s-a revoltat si a cerut din nou la mama la tzitzi. In restul timpului a mancat f bine, a baut lapte de vaca sau Humana Junior Drink (bea deja de 4 luni alt fel de lapte), s-a jucat si a fost vesela. Singura problema a fost seara la culcare.
Odata intoarsa acasa a cerut imediat tzitzi, insa i-am spus ca tzitzi s-a stricat, ca nu mai are lapte, dar i-a adus mama doua sticlute frumoase cu laptic - Aptamil gata preparat - care i-au placut si s-a consolat repede cu ideea. De cerut a mai cerut la san inca vreo doua luni, insa n-a plans niciodata cand am refuzat-o. Chiar si acum, dupa 4 luni, isi apropie gurita de tzitzi, o pupa si se retrage rusinata.
Mie insa mi-a fost ceva mai greu, m-am muls vreo 3-4 zile cand simteam ca nu mai suport presiunea din sani, mi-am pus comprese stranse cu apa rece. Cu totul, disconfortul a disparut cam in 10 zile. Cam asta-i experienta noastra...
Succes la intarcare, fetelor!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

Ce varsta avea fetita cand ai intarcat-o?

KHRISU mamik de baietel si fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Citat:
citat din mesajul lui khrisu

Citat:
citat din mesajul lui bernix

Eu pana la urma am intarcat copilul fortat, fiindca n-am gasit alta cale. Am plecat de acasa 5 zile si am lasat-o cu mama, la 5 luni de cand incepusem intarcarea treptata care nu dadea roade.
Am plecat in afara tarii, ca altfel sigur as fi fost inapoi din prima noapte. Prima seara am plans amandoua, fiecare in alt pat, ea cu sughituri, eu inabusit. Seara a doua ea a fost mai linistita, parea ca a acceptat schimbarea, dar in a treia s-a revoltat si a cerut din nou la mama la tzitzi. In restul timpului a mancat f bine, a baut lapte de vaca sau Humana Junior Drink (bea deja de 4 luni alt fel de lapte), s-a jucat si a fost vesela. Singura problema a fost seara la culcare.
Odata intoarsa acasa a cerut imediat tzitzi, insa i-am spus ca tzitzi s-a stricat, ca nu mai are lapte, dar i-a adus mama doua sticlute frumoase cu laptic - Aptamil gata preparat - care i-au placut si s-a consolat repede cu ideea. De cerut a mai cerut la san inca vreo doua luni, insa n-a plans niciodata cand am refuzat-o. Chiar si acum, dupa 4 luni, isi apropie gurita de tzitzi, o pupa si se retrage rusinata.
Mie insa mi-a fost ceva mai greu, m-am muls vreo 3-4 zile cand simteam ca nu mai suport presiunea din sani, mi-am pus comprese stranse cu apa rece. Cu totul, disconfortul a disparut cam in 10 zile. Cam asta-i experienta noastra...
Succes la intarcare, fetelor!

Ce varsta avea fetita cand ai intarcat-o?

KHRISU mamik de baietel si fetita

1 an si 8 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

eu am intrebat un psiholog cum sa procedez, avand in vedere ca alt lichid nu imi primea, nu prea manca (decat cu tot felul de artificii si doar pasat) si noaptea ajunsese sa suga 10 ore (adica tot timpul) - toate astea la 1an jumatate.
A fost usor si logic zic eu. In primul rand nu e ok sa pleci de acasa - e deajuns ca pleaca tzatzica, nu trebuie sa plece si mami (cred ca socul e cam mare)
- si apoi explicatii...desi puiutul meu nu vorbea inca, i-am explicat ca e baiat mare, tzatzica s-a stricat...a plans cam de 5 ori in prima noapte si apoi tot mai putin si cam intr-o saptamana ...gata. M-a durut sufletul dar lui i-a facut f bine schimbarea asta (si mie, recunosc, mi-am distrus coloana in ultimele 12 luni de alaptat)
- echipament obligatoriu: helanca pe gat (si sutien strans, comprese reci)
- sa nu credeti ca uita, pe mine m-a vazut dezbracata dupa vre-o 2 luni si a fost crima
Tot timpul trebuie consolat, mangaiat, sa nu simta ca a pierdut apropierea de mamica.

Bucurie!

Mergi la inceput