alaptarea noaptea

alaptarea noaptea | Autor: OanaIan

Link direct la acest mesaj

Buna,

Sunt noua pe forum...imi puteti spune si mie de cate ori va treziti noaptea sa alaptati ?
Am o bebelusha de 6 luni si jumatate si o alaptez exclusiv la san. Am inceput diversificarea la 5 luni jumatate.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

de cate ori plange, in medie.

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

De cate ori se trezeste de foame. Din fericire acuma se mai trezeste doar o data pe noapte.

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

De cate ori se trezeste . De pe la 8 luni nu s-a mai trezit noaptea. Dar acum cand ii ies caninii superiori suge si de cate doua-trei ori pe noapte. E tare maraita si e sigura metoda prin care o linistesc. Depinde cum ti-e norocul: a mea nu se mai trezeste noaptea decat rar, dar am o prietena a carui baiat are un an si 3 luni si suge de n ori pe noapte.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Sincer depinde de multe aici,de exemplu daca ai laptele consistent se ma trezi mai rar,dar daca nu se va trezi non-stop,eu aveam perioade(asta cand nu ma hraneam cum trebuie),erau nopti cand ma trezeam si din jumate in jumate de ora

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Buna OanaIan
Baiatul meu are 6 luni si se scoala de 2 ori pe noapte, la 12-1 si la 3-4. Mananca zdravan de fiecare data, cam 10-15 min. Cam de o saptamana, sare de masa de la 3-4 si se scoala direct la 8.
Daca vrei sa mai discutam, poti sa vii la Pepenasi.

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Noi si acum ne trezim noaptea pt supt. Iar in perioadele de eruptii dentare si din juma in juma de ora.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Clipe de viata 2008 - be1 si be2

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Depinde, sunt nopti cand se trezeste doar de doua trei ori, dar sunt si nopti cand se trezeste de o infinitate de ori, ca am pierdut sirul cu numaratul.
Uneori ia sanul nu neaparat pentru ca i-ar fi foame ci pentru ca pur si simplu acolo se simte mai in siguranta, si suptul o calmeaza.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Eu ma trezeam uneori si de 6-8 ori noaptea, alteori doar de 2 ori si asa a tinut-o pana ce l-am intarcat la 1 an si 7 luni. Doctorul imi spusese ca teoretic dupa 6 luni nu mai are nevoie sa fie alaptat noaptea si ca nu de foame se trezeste ci din nevoia de afectiune.
Acum, de cand l-am intarcat se trezeste uneori de 1-3 ori, alteori doarme toata noaptea.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

In perioada de eruptie dentara cum e acum la noi, abia pot sa ii scot tzitzi noaptea din gura. Se trezeste si la jumatate de ora cu tot cu Nurofen.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin

Mergi la inceput