Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008(74)
Raspunsuri - Pagina 18
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adriana_78 Laura, suntem surori de suferinta. Sub noi se muta o fam. noua si de 1 ora au inceput cu bormasina. M-am uitat la ceas si daca mai continua eu ma duc la usa sa-i rog sa mai faca si-o pauza, sa-mi adorm copilul - eu incerc, cat succes oi aveaaaa ![]() In Viena era interzis sa faci galagie intre 12-14 ziua di dupa ora 8 seara pana dim. la 6. Acolo daca suni la politie imediat se seziseaza. Adriana |
si aici e interzis. Nu stiu daca reactioneaza prompt politia la sunat.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
socrate spune:
Esme ce dragut. Nu spun nimic sotului ca va muri de invidie.El asta isi dorea cadou de Craciun.
Saracu, va dati seama. Dar cine are chef???? Sa ridice mana ca eu nu.
Fetelor am fost sa imi iau analizele. Stam nashpa si eu si tati. Eu cu ficatul el cu niste probleme de metabolism care poate avea ca urmare diabetul, cu glicemie marita si tot tacamul.
Sper sa nu, dar el a exagerat cat timp eu am fost insarcinata si am alaptat. Acuma sa vedem cu regimul acesta care este foarte bun si pentru diabet. Dar cine il convinge ca tb sa renunte la paine??Ca de la cartofi, alcool si paste l-am taiat de mult. Dar ma lupt cu el cu painea.
Sper sa nu aiba nimic, dar clar tb sa slabeasca. Cu dulciurile nu mai zic.Se supara ca ii tot ziceam sa nu mai manance prajituri si ciocolata. Si uite rezultatul.
Eu tb sa fac o ecografie ca sa vedem ce e cu ficatul.Si tb sa ma programez la ORL pentru ca nu e in regula ce se intampla cu gatul meu.
Maine ma duc la un eco intravaginal sa vedem cu fibromul faimos.Daca ma intrebati pe mine nu cred ca exista, dar in fine. M-am cam deprimat asa un pic.
Ce e drept mi-a fost foarte rau sambata dar am crezut ca trece. Acuma ce sa zic, sunt vopsita, tunsa, epilata, manichiurizata si ma simt ca dracu. Mi-e frica numai pt tati, ca eu imi revin repede.
mi_bebelina spune:
Reallaura 
Lorich, nu avem aceeasi soacra ca sotul doar o sora are(dar imi ajunge)...dar e clar ca au acelasi comportament. Sa iti povestesc ce tragedie a fost ca m-am dus sa schimb fata si s-a lipit un cartof de oala?
Ca nu stie "ce a facut fata asta, dar poate sa arunce acum mancarea ca s-a ars"...in conditiile in care ea era in bucatarie, caci ii facea mancare celuilalt nepot. Si i-am aratat ca mancarea se poate folosi exceptand cartoful cel lipit![]()
, ba i-am spus si ca se poate intampla oricui
eh, bine ca am venit acasica la mine ca e mai bine.........
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
Lorich spune:
Cleo de ce =-mi zice ca am votat? Ca-s de Romanica?
Elena zici ca a papat snitel? Cum, de care? Pasat, muscat, cum? Ca doar Tuor e doar cu o zi mai mare decat Robert, sa ma orientez si io.
Am si eu o intrebare pt cunoscatoare: de cate ori pe saptamana outz? Ca lui Robert ii place tare, insa nu vreau sa-i dau cumva prea des. Nu-mi aduc aminte sa fi citit prin vreocarte, de asta intreb.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
elena_g spune:
LORICH...stiu ca suna aiurea si ca nu se face...dar m-am spalat pe dinti cu multa forta
...si i-l zdrobeam in dintii din fata...nu mai stiam ce sa fac cu el si ce sa-i dau sa manance ,mi-a venit ideea cand am intrat in camera mestecand si se uita in gura mea.Am zis ..poftim vezi daca iti place...si i-a placut.Snitel din piept de pui.
I-a mai placut iar(adica a luat singur si fara pacaleli vreo 5-6 lingurite)peste+avocado+morcov.
cleo78 spune:
ou- 2 galbenusuri pe sapt
de shitel, nu stiu ce sa zic, io fug de prajit si de dat albusu la cupii. dar carnitsa scoasa din mijlocu shnitelului nu are nik. Cat despre mestecatul de catre parinti si dat la cupii, pana acu 20 ani cand nu aparusera mixerele si alte tocatoare profi - asta era fol. Zeci de mii de ani! Si de catre animale inca se practica - ca nici ele inca nu au inventat robotul.
Magnetism parca e medic veterinar, si poa explica sensul si necesitatea procesului.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Reallaura spune:
Adriana naspa!! oof.. la noi programul de liniste este 14:oo -17:00..
Cleo votat!
Socrate sanatate si tie si sotului!
ideea e sa nu mai cumparati paine, nu e in casa, nu mananci...te saturi fara, eu si sotul am renuntat la ea...poate sa inlocuiesti initial cu painici d-alea uscate, integrale/
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Simonix spune:
Neatza M&M :)
O gramada de sarbatoriti am avut zilele astea :) Ma alatur si eu celor care au facut urari - sa ne traiasca si sa ne infloreasca toate mladitzele si toti mugurashii 

Eu am lipsit saptamana trecuta - am de lucru la serviciu si acasa nu prea mai reusesc sa intru. De citi, sunt aproape la zi, uneori ma amuz cu povesti despre cotropitori
, ma delectez cu poze de bebi din ce in ce mai frumosi (mai fetelor, mereu ma intreb daca cupiii astia se pot face mai frumosi decat sunt deja
- raspunsul este DADADADADA 
), mai fur cate un sfat, mai vin si eu cu cate un gand bun pentru mamici obosite si pentru bebiti bolnaviori 
, le invidiez pe cele care slabesc, se distreaza (cu sau fara sotzi) etc Dar toate astea le-am facut mai pe ascuns ... caci nu prea am avut timp de comunicat.
Robertzelul meu e bolnavior, e racit cobza of- pentru prima oara mi-a facut si febra, un 38 mic, dar oricum... are nasul robinet, tuseste la greu (din cauza asta si vomita asa, din senin). Poate maine merg la pediatru, pana acum doar am vorbit la telefon si mi-a dat niste sfaturi. In general este ok, dar e neplacut caci nu prea mai doarme ca lumea. Pe masura ce trec zilele eu ma deprim, caci in martie va pleca mama si ma gandesc cu groaza cum o sa fac fatza, mai ales daca bebe e bolnav si daca nu doarme noaptea... in plus eu nu am concediu anul asta si chiar nu inteleg cum o sa fac sa stau cu bebe acasa cand e bolnav. In fine ...
Socrate sa imi spui si mie cum il faci pe al tau sa sabeasca - mie imi e imposibil
Nu mai stiu cum sa procedez ca sa il motivez, Bogdanul meu e cam grasan
si deja imi fac probleme pentru sanatatea lui ... si ma enerveaza de nu mai pot cand il vad ca NU IL INTERESEAZA sa slabeasca, e un puturos cum nu am mai vazut... Am incercat de toate in cei 10 ani de cand ne cunoastem, am fost draguta, cuminte, rautacioasa, am ras de el, l-am amenintat, l-am lasat in pace, am incercat sa il fac gelos, am plans, am mers cu el la inot, am jucat cartea nevestei neglijate si care simte ca nu este iubita etc
De toate am incercat - NIMIC - cand il vad cum sta degeaba in fata calcului si burta ii creste imi vine sa ma arunc pe geam. NU neaparat ca mananca mult, dar mananca prost si e super ... STATIC hihi Pe mine ma dor oasele de mor daca stau o zi in casa fara sa ma misc nitel - el cica: "Pe mine nu ma doare nimic - asa sunt eu, facut sa stau" Pai sa nu iti vina sa il batzi??? Mai nou i-am zis: "vrei sa iti lasi cupilul pe drumuri ?"
Cu sanatatea nu e de joaca - persoanele grase sunt predispuse la x si y si z - pffff se uita la mine si zice ca ii e lene
Sau se duce 1 data pe saptamana la piscina si apoi imi scoate ochii ca uite ce eforturi a facut ... Sincera sa fiu nu stiu ce sa mai fac sunt cam suparata. Deci... daca stie cineva cum se fac sotzii sa smabeasca, sa faca miscare
Sa imi spuneti pls..... Asta nu tine de pitici hehe e cam off topic :)
Gata mi s-a scurs timpul, voiam sa raspund unor fete dar m-am tot vaitat de ale mele si acum tre sa fug 
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
mishutza spune:
Salutare mamici,noi am ajuns bine,si ne-am indragostit iremediabil de printesa micuta.E perfecta.E o domnisoara desavarsita,si a inceput sa planga prima oara cand ne-a vazut,cred ca am fost prea galagiosi.Acum deja suntem prieteni si ne zambeste cand ne vede.Cred ca sunteti niste norocoase sa aveti asa minuni in viata si in casa voastra.Va felicit.Probabil maine vom incepe lunga calatorie spre Bacau(ma deprima numai gandul ca dureaza vreo 12 ore),acolo nu voi avea net,deci ne vorbim cand revin.
Va pupacesc pe toate si pe bebelusii vostri minunati
Simonix spune:
Oki, dupa ce ca sunt depresata mai sunt si sclerozata - credeam ca am sedinta azi, dar e maine ![]()
Deci - outz - de 2 ori pe saptamana stiam eu. Noi ii dam in weekend, in restul saptamanii papa de la cresa carnita.
Ulei - stiu ca sunt in urma, dar m-am tot tinut sa spun asta si nu am apucat - medicul mereu m-a sfatuit sa ii dau bebelui "din belsug". Ma rog, nici cu cana
dar asa, 2 - 3 linguri (nu linguritza). Ceea ce si fac. Si evident variez uileurile. Cica bebii au nevoie de grasimi.
Vitamine - alt subiect la care sunt in urma - noi i-am dat piticului Vitamina K 3 luni si acum ii dam doar D. Si atat. Nici nu s-a pus problema de calciu sau fier - bine, noi suntem pe formula.
Elena - si eu ii dau papa mestecata de mine
ma rog, ii mai rup cate o bucata cu dintii si i-o maruntesc nitel, nu o mestec pasta hihi Mda, suna cam ciudat ...
Balanganit de bebi - ne inscriem pe lista celor batzaitzi. Cred ca e normal... al meu si cand adoarme face asa, isi da capul dintr-o parte in alta canta etc :)
Fetelor, a pus cineva ghetutze piticilor? Eu recunosc ca da, pentru ca al meu e in picioare non stop, merge din ce in ce mai stabil, e un dulce. Si cu sosetele aluneca. A durat cam 2 zile pana s-a obisnuit sa nu traga de picioare hihi dar acum vad ca e ok, e mult mai stabil de cand le are in piciori.
Alta chestiune - noi ne gandim deja sa schimbam scaunelul de masina - avem grupa 0+ (0-13 kile)dar e cam mic ... si ne gandeam la un scaunel gupa 1 (de la 9 la 18 kile) - voi ati schimbat deja scaunelele ???
Voila voila deocamdata ...
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe