Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008(74)
Raspunsuri - Pagina 14
gabitzam spune:
La multi ani la bombonici M&M de 15: Andrei Razvan, Tudor de Ralu, Teodora Maria de Georgiana, Mircea Ioan de Laura si Ilinca de Piggy !!!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
MissParker spune:
Gata, am terminat si eu piureiasul pentru urmatoarele 4-5 zile: morcovei, cartofi noi si avocado. Sper sa-i placa lui Daviducul.
Repet o intrebare: care dintre bebeii vostri se mai "linisteste" pentru somn azvarlindu-se cu capul in stanga si in dreapta si dand si din picioare in acelasi timp?? Ca sa ma linistesc si eu ca David e normal cand face asa... ![]()
gabitzam spune:
Raducu face deseori asa, nu neaparat la culcare. Dar si in pat la culcare face asta, cateodata si cand se trezeste noaptea, dar mai rar. Face lumanarea cu picioarele si zdrong cu ele de pat. Iar de pe o parte pe alta nu intoarce doar capul, ci cu totul.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
piggy spune:
Salutari,
Multumim pentru urari dragele noastre!
Le dorim si noi bebelinilor Andrei Razvan , Tudor, Teodora Maria, Mircea 
Laura referitor la inot noua ne-a zis Jianu ca e si pb de clor si de apa in urechi ei fiind prea mici acum sa isi coordoneze bine miscarile...
Miss am vazut intrebrarea ta...Ilinca nu face asa ca Daviducu tau pentru ca nu prea adoarme singura... in 99% din cazuri adoarme la tzitzi dupa care o duc la ea in patut...Noaptea daca s-o fi trezind numai ea stie cum adoarme iarasi ca e singuirica la ea in camera...noi o auzim doar cand face scandal sau cand zgarie cu unghiutele peretele de langa patut![]()
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)
Doloress spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Sa creasca mari si sanatosi!
Cleo uite www.babycenter.com/0_how-to-make-your-own-baby-food_1401482.bc" target="_blank">aici un articol interesant despre nitrati. Si www.evz.ro/articole/detalii-articol/822811/Romanii-otraviti-sistematic-cu-nitrati/" target="_blank">aici despre nitratii in Romania. Pupam printesica Mara, o frumoasa si o dulce!
Miss al meu nu se smunceste tare, insa asa incetinel da din cap in stanga si-n dreapta, se frichineste zic eu. Asa face si el spre sfarsitul somnicului, cand e aproape de trezire. NU cred ca are nimic Daviduchele. Ca si al meu, nu prea stie cum sa adoarma singurel si isi cauta diverse metode reconfortante. Al meu pana adoarme se propteste cu picioarele in mine si imi da niste picioare in burta!!! Si in acelasi timp suge tzatza iar cu cealalta mana apuca celalalt sfarc si-l intoarce si-l suceste parca e buton de telecomanda. Dar stau acolo si rabd ca tare greu mai adoarme!
V-am pupat fetelor, am musafiri, ma duc la treburi!
"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)
socrate spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Raducu face deseori asa, nu neaparat la culcare. Dar si in pat la culcare face asta, cateodata si cand se trezeste noaptea, dar mai rar. Face lumanarea cu picioarele si zdrong cu ele de pat. Iar de pe o parte pe alta nu intoarce doar capul, ci cu totul. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla |
Am vrut sa iti raspund si eu dar nu am mai apucat. Al meu ca si Raducu se intoarce cu totul. Nu mai face chestia cu picioarele dar partea cu zbatutul de pe o parte pe alta o face cu totul. Banuiesc ca David nefiind asa miscaret misca doar capul. Nu iti mai face probleme si din asta. Copilul e perfect normal, doar ca are el problemutele lui cu somnul. Sa stii ca si eu tind sa cred ca din cauza agitatiei tale e si el agitat. Eu vad la Sebastian cand il adorm ziua pe pieptul meu ca tb sa ma calmez eu prima data si sa respir cat se poate de calm si linistit ca sa doarma si el. Daca eu sunt agitata se zbate si nu poate sa adoarma. Asa ca fac exercitii de "think happy thoughts" si nu ma gandesc cata treaba am sau ce vreau sa fac.
LMA Andrei Razvan,Teodora Maria de Georgiana ,Ilinca de Piggy
La multe lunite si un pupic special pentru Tudor de Ralu, , si o imbratisare pentru Mircea Ioan de Laura sa cresteti mari si voinici si sa papati tot ce va da mami.
Reallaura spune:
Multumim de urariAdriana, Desiree, Gabitzam, Piggy, Miss, Doloress, Socrate Mirci va face bezele!
Miss vreau sa te linistesc: Mircea face ca toate alea cand e f obosit si agitat inainte sa adoarma...se zvarle de colo colo, se intoarce de pe o parte pe alta, da din picioare, le ridica si le arunca, da doar dintr-un picior, canta etc..Sper ca te-am linistit!![]()
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Victoria_mami spune:
Apropo de intrebarea pusa de Miss, eu am alta: Victoria se "balangane" (nu gasesc alt cuvant... poate se arunca pe spate) cand sta in scaunelul unde papa. de multe ori isi da asa de tare cu capsorul si spatele de spatarul scaunului ca ma mir ca nu plange. Mai face vreun bebel asa???
Edit completare: face in general cand ii dau sa pape si nu ii dau si o jucarie si atunci cred ca de plictiseala... ca daca are o jucarie cand papa imi si papa tot si nici nu se arunca asa in spatar.
_
Victoria Isabella 
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
Micaela06 spune:
La multi ani: Andrei Razvan, Tudor, Teodora Maria, Mircea Ioan si Ilinca!
Mihaela
de Daria-Maria (23 iunie 2008)
O comoara, o comoara...
Magnetism79 spune:
Iata ca am revenit si noi pe forum dupa o zi minunata petrecuta la casuta de vacanta de la Gruiu.Asta micu a adormit e rupt de somn.Azi am facut o intalnire in familie cred ca au fost 20 de persoane la masa.A gatit d-na Ileana,e doamna care are grija de tot ce e acolo,toata ziua,cand am plecat era rupta de oboseala.Cum va ziceam,a fost grozav pt ca au venit toate verisoarele si toti verii sotului 2 dintre verisoare pleaca maine una in state si cealalta in Italia si ne mai vedem la Paste.A fost grozav. Acum draga mea Alish,eu daca pateam ce ai patit tu cu cumnata ta,daca imi facea figura cu jucaria,scuza-ma ca iti zic dar esti prea buna,eu o pocneam,fara comentarii,apoi imi luam copilul si sotul si plecam.Eu pt copilul meu ii calc in picioare pe toti. Va pupam pe toate