Vrea sa doarma pe burta....

Vrea sa doarma pe burta.... | Autor: Ady80

Link direct la acest mesaj

Buna. Am o fetita de 3 luni jumate, care vrea sa doarma pe burta. Ziua o las ca o supraveghez, dar noaptea ma tem sa nu se sufoce , si din cauza asta se trezeste des. Ea tot vrea sa se intoarca pe burta, eu nu o las, si incepe sa planga.Apoi o iau pe burta mea, si se linisteste, si asa doarme toata noaptea ( cand doarme pe mine, nu se trezeste deloc, pana o pun pe patut... Ce ziceti, oare sa o las sa doarma pe burta? Nu e periculos?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

iubita mea, dar e absolut normal sa doarma asa: de ex, al meu bb, de 9luni jumate, numa si numai pe burta doarme. pentru ca nasucu si capsorul ii sunt pe-o parte, n-ai de ce sa-ti faci griji. urmareste-o cateva momente noaptea si vei vedea ca nu pateste nimik. mult succes, sa ne spui daca ai succes.

cu drag

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Ady, fetitele mele dorm pe burtica de la 3-4 saptamani, primele zile supravegheate ca sa vad daca-si intorceau singure capul, si apoi fara griji si noaptea. Si vreau sa spun exclusiv pe burtica. Fetita ta e destul de mare, nu mai e cazul sa nu-si intoarca capul, si daca ea vrea si se linisteste mai bine pe burtica, nu vad impedimentul. Ia-ti inima-n dinti si las-o sa doarma linistita.

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Fetita mea a doarme pe burta de la 10 zile si nu am avut nicio problema. Noaptea scoatei din patut jucariile si orice obiect care poate ajunge usor pe fata ei, intinde bine caeceaful sa nu aibe cute de care se poate agata cu manuta accidental. In rest, somn usor.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Ady copii mai dorm pe burta si din cauza colicilor,ii suporta mai usor asa.Las-o sa doarma nu pateste nimic,ca nu poate sa-si intoarca singura capul,si cand va putea,tot nu va fi o problema pt ca ei se aseaza cum stau ei mai bine

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Daca ai saltea buna (nu se curbeaza ci sta perfect dreapta) si cearsaful este foarte bine intins nu-ti face griji. Erica doarme pe burta de la 1 luna jumate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

buna..si baietelul meu doarme pe burta de la o luna.
saltea dreapta..haine de pat intinse..fara perna...
numai asa se odihnea....daca nu se tot agita si nu reusea nici cum sa adoarma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mdana spune:

Fiica mea mai mare a inceput sa doarma pe burta imediat ce a putut sa se intoarca. Asa doarme si acum, la cinci ani si jumatate, asta pare sa fie pozitia ei de somn. Nu a avut niciodata vreo problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Fetita mea dormea pe burtica de cand am adus-o de la maternitate, la inceput o supravegheam pentru ca mi-era teama, dar am vazut ca era pozitia cea mai buna pentru somnicul ei. Ajuta si la colici. La 3 luni nu mai e nici un pericol s-o lasi pe burtica mai ales ca spui ca vrea sa se intoarca.

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Si ai mei au dormit pe burta de la 3-4 luni. E important sa nu aiba perne sau paturi in care se pot sufoca. Cel mai sigur e sa doarma in sac de dormit.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Un bebelus de 3 luni inca mai are colici.Este bine sa doarma pe burtica fiindca i se ma calmeaza durerile. Daca tine capul intr-o parte, nu este nici-un pericol. Din cand in cand trebuie intors pe partea cealalta sa nu-i amortesca manuta.

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput