America (149)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Pai spune-mi cand stii mai exact si/sau cand se apropie data. Eu voiam in Ro in Dec., dar cum scriam in mesajul anterior, cre' ca pot sa-mi iau gandul, asa ca toate sansele sa fiu prin zona.
La Veracruz n-am fost, dar am inteles ca e mai "cultural" daca asta cautati; daca vreti mai mult fun in the sun, am inteles ca plajile de acolo nu's cine stie ce. Din celelalte trei, Isla Mujeres cre' ca-i cea mai potrivita pentru relaxare. Merita sa mai luati in considerare Playa del Carmen si/sau Cozumel (Riviera Maya) si Puerto Angel/Huatulco (Oaxaca). Have fun!

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Lai, Elvetia? :) Frumoasa alegere!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

E, mai e drum lung pana departe, nici n-am inceput sa aplic inca, s-apoi tre' sa ma aleaga si ea pe mine, si ideal si pe sot. Da' ma tot gandesc

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Mie nu mi se pare asa o idee buna Elvetia asta, avand in vedere ca barbata-miu a avut geniala idee sa isi ia job in Germania, in ciuda sfaturilor mele si ale tuturor, si s-a vazut ca a fost o alegere proasta. Ce sanse sunt pt. sot sa aiba pozitie similara in Elvetia? Ce sanse sunt sa va stabiliti acolo definitiv, cu pozitii permanente? Din putinul pe care il mai stiu si eu si avand in vedere domeniile voastre, cam slabute sansele. Mai am tot asa niste prieteni care tot ideea asta au avut-o, s-au dus in Elvetia la ETH ca postdoci si postdoci sunt si in ziua de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Lai, succes! Sper sa va iasa cum doriti!
Eu pot sa spun cu mana pe inima ca "sunt satula" de Europa, am umblat in lung si in lat si inca mai avem in cele 10 luni ramase, sunt gata de o schimbare :)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Poftiti, va rog la urmatorul capitolul:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133559

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput