America (149)
Raspunsuri - Pagina 11
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sinzi_ana [br Ramona, mai tu iti cauti scuze sa te dezbraci? “One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child. Sinzi, Radu si David psihologul : varsta, poze, [red]D-ale lui David |
CRISMIR spune:
Mai,AB-ule,eu tare mult as vrea sa te cunosc...sunt sigura ca esti deosebita,in pozele tale ai un ras minunat...se poate sa fie petecit interiorul tau,dar eu cred totusi ca nu te darama depresiile,esti mult mai puternica
SINZI,ok,vezi ca scrie negru pe alb...daca raman sa te vad atunci
RAMONA,chiar ca esti tare cu doctorii,
Gata,chiar ma duc la patut,cu voi nu mai doarme omul
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
sinzi_ana spune:
Cum sa nu fiu nostalgica...imi creste si catelu:
http://good-times.webshots.com/photo/2775112870087737923qbmjpG
mancalar mama!!!!
Mirela, io ti-am zis ca lucrez de mult, indarjit si zilnic la proiect...dar nu face ochi
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
AB spune:
Ramona esti pe drumul cel bun.....
coada se face la tanti doftorita:))
Crismir io rad mereu, un haz de necaz:)) Fuguta la nani:))
Sanzi prudent barbat ... vezi daca incerci zilnic... noptalnic:))
Sa nu se trezeasca cu 17 catelusi ca asta-i mai simplu
sinzi_ana spune:
Nu as putea io atatia caini si asa cu unu ma doare sufletu ca tre sa il las sa doarma afara...desi are casa lui luxoasa e cald si bine...dar parca imi e teama sa nu il inhatze vreo veveritza si sa sara gardu cu el!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
: varsta, poze,
sinzi_ana spune:
Am o tuse pacatoasa, ca ma gonii sotu din pat...ca cica sa tusesc in alta parte...sau mai bine sa nu mai tusesc deloc!!!
Si pt ca inca tusesc...stau la comp...poate asta e leacu
:[/b] varsta
Ramona J spune:
Sinzi, daca te alegi cu 17 catelusi putem schimba pareri. Eu am avut aproape atitia, la capitolul oboseala fac cam cit un bebelus.
Ca ziceai de gradinarit... Incerc sa fac rasaduri de legume si sint ca un copil, le numar de nu stiu cite ori pe zi pe cele rasarite.
N-ai mai terminat cu gardul ala? Cred ca tusesti de la vaporii aia de vopsea. Sau tu de aia vopsesti zilnic?
sinzi_ana spune:
Am gasit niste paxeladine expirat de-al lui David de de mult si cred ca mai rau mi-a facut...Acum am baut un ceai si ling la un borcan de miere
Ramona, azi mi-am cumpaat si io flori, rosii de 3 feluri (rasaduri toate), ardei, ardei iuti, marar, pantrunjel, varza si altele pt gradinita mea!!!!
Radu a luat si el un lamai...care deja are niste lamai mici...
Maine ridica si gardu si putem trece la plantat...aleluia!!!!
(tipu care ne pune gardu nu a putut veni decat azi cand RAdu a fost cu David la meci de hockey...si eu nu aveam chef sa il ajut)
in plus de asta...tusesc...si bloggeresc...
varsta