probleme cu constipatia?

probleme cu constipatia? | Autor: dalina2x2

Link direct la acest mesaj

fetelor, uitati ce-am gasit:
http://www.topsanatate.ro/articol/lasa-semintele-de-in-sa-iti-protejeze-inima-25912-all-post.html

cautam "solutii" pentru o prietena si, din una-n alta, am gasit asta supeer (si ieftin! ). pe langa problematica asta "delicata", semintele de in ajuta la atatea altele! (cititi si postarile din josul articolului).

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Multam frumos Dalina

-------------------------
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

in=cumin???stie cineva?

Multumim dalina ptr informatii, am ramas placut surprinsa de beneficiile lor.
Eu folosesc des semintele de cumin , mai ales cand pregatesc lintea,nu stiu insa daca e vb despre aceleasi seminte sau nu.

Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikole

in=cumin???stie cineva?

Cumin= chimion

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annie80

Citat:

in=cumin???stie cineva?

Cumin= chimion

------------------------
Alergic at stupidity.

chimion = chimen
ma scuzi ca am adaugat si eu asta, dar si eu m-am intrebat, cand nu auzisem inca de chimion, ce este acesta! Stiam de chimen, dar de chimion nu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

Citat:

in=cumin???stie cineva?

Multumim dalina ptr informatii, am ramas placut surprinsa de beneficiile lor.
Eu folosesc des semintele de cumin , mai ales cand pregatesc lintea,nu stiu insa daca e vb despre aceleasi seminte sau nu.

Allan Kardec

Nikole, nu-mi trimiti si mie, te rog, (pe PM sau chiar si-aici) cum pregatesti tu lintea? Eu le fac la fetitele mele destul de des, dar fara chimen.
Mersi!
Pupicei pentru Albastrel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dalina2x2

chimion = chimen
ma scuzi ca am adaugat si eu asta, dar si eu m-am intrebat, cand nu auzisem inca de chimion, ce este acesta! Stiam de chimen, dar de chimion nu..

_
Dalina, mami de minuni gemenute Anita & Miriam (29.06.2006)
Albumele noastre
Suntem maricele

"Nu crede in miracole. Bazeaza-te pe ele!"

Cam tot aia e ! www.condimenteweb.ro/index.php?module=fisaCondiment&cid=66" target="_blank">Chimion si www.condimenteweb.ro/index.php?module=fisaCondiment&cid=79" target="_blank">Chimen

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deanny spune:

Dalina, tks
Am facut un amestec din seminte in, dovleac, floarea soarelui si miere si am luat 2-3 lingurite dimineata - efect maxim!

Mergi la inceput

Dalina, uite eu prepar lintea ca in linkul de mai jos, insa nu cred ca e ok ptr copilasi mici.Oricum e o bunatate, eu fac reteta asta saptamanal, e preferata mea, si am incercat muuulte feluri de a prepara lintea.
Cred ca lintea rosie e mult mai potrivita ptr copii, e mai usoara.

http://www.videojug.com/film/how-to-make-spicy-lentil-rissoles

Stie cineva cum se numesc in engleza semintele de in?nu cred sa aiba asa ceva pe aici, oricum...

Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antigen spune:

Semintele de in se numesc "flax seeds".

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Antigen

Semintele de in se numesc "flax seeds".

Multumesc Antigen

Am gasit si un articol interesant, merita sa aruncati o privire:

Seminte in

Edit sa adaug ca tocmai mi-am comandat si eu un pachetel de 500 g cu seminte de in.
Eu am o pasiune ptr tot felul de seimnte si alune, mananc zilnic, in diferite combinatii, le ascund pe unde pot.

Dalina, daca te hotarasti sa faci lintea ca in linkul ce ti l-am dat, ai putea da semintele de cumin prin rasnita de piper/cafea, astfel o transformi in pudra, si o adaugi peste lintea fiarta.
Vreau sa-ti spun ca ii da o aroma si un gust cu totul aparte, sper numai sa fie pe placul tau, nu stiu daca agreezi cuminul(are un miros puternic!).

Independent de asta cuminul este si el f apreciat in Asia,si ff sanatos, mai ales ptr suferinzii cu ficatul, iar in combinatie cu astragalusul(este o planta chinezeasca, pe care eu una o caut de luni de zile pe aici, si nu o agsesc) actioneaza(se spune) cu succes in cancerul de ficat!
Se spune ca intre cumin si interferon, nu este nici o diferenta, decat aceea ca (virgula) cuminul este 100% natural.
Plus ca fortifica vizibil parul si unghiile, mie mi-a ajutat f mult in timpul alaptarii.

Inca un pont, si-am plecat:semintele de cuminin combinatie cu usturoiul, lamaie(putina), miere si ginger alcatuiesc unul dintre cele mai puternice tratamente naturiste folosite in tratamentul astmei, tusei, si infectiilor.
Asta o stiu de la un maseur de aici, pliiiiiin de sfaturi naturiste.Cand il intalnesc in tren, aproape ca imi scriu ce-mi spune

Allan Kardec

Mergi la inceput