Strumfi de iul-aug 2007 (128)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
oanamada,am ras de numa de tine,imi si imagnam cum stai tu cu usa trantita in nas,sprijinind-o.
mi a,asa fac,am vrut imediat dupa examen,urma sa vina un targ la noi dar e pe 25,asa ca-mi strang banii.
cafera,da strangem lucrusuoare de pe unde vine,gen cartele de tel,bilete de avion,chestii dintr-astea,mai putin spectaculoase dar merg si ele.nu prea iese in orase caci vaporul e mare si nu intra in dana,deobicei sta in rada,asta e la cativa km de tarm...chiar radeam ca au facut vreo 2 saptamani din europa pana in africa sa dea buncar la alte vapoare.cu restantele,noop,cum?!pai ar fi rusinos,se presupune ca am tehnica de invatat dupa o facultate terminata si alte examene.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

vio,si mie imi pare rau,noi mai venim in bucuresti ca avem finii,prieteni de foarte mult timp si stam cate trei zile,iti dau telefon si poate ne vedem acolo,daca nu ne vedem la mare.oauuu,dar e perspicace laur,cum v-a studiat el,asa si mihnea,am senzatia ca ii vorbesc in van dar ma trezesc ca face o gramada de chestii de ma dau pe spate.am fost cu el in parc si erau doua tufisuri la nivelul ochilor,a vazut ca nu poate trece si s-a intors cu spatele si asa a trecut..baiatul mamei istet
arahdy,sanatate cristianei,sa treceti usor si fara febra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Chiar, uitasem, oanamada, ce m-am distrat cu desteapta ta mica!!!! Mi-o si inchipui cantand in biserica!
Musso, super tare! Cum ajungeti in bucuresti, da un telefon si ne intalnim!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Arhdy, sanatate multa surioarei, bebelusului si fetitei tale!
Vio, este mortala faza cu Laur si "tata", sa inteleg ca sotul tau s-a epilat pe piept?

Carla, s.22 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Azi dau eu papa bun ca implinesc 10 ani de monogamie cu sotul. Acum 10 ani eram studenta in anul intai si ne-am cuplat noi in camin.

Am facut prajitura aia chinezeasca si am pus cam jumatate de pachet de praf de copt. Era bine daca o faceam in tava mai ingusta, ca sa iasa mai inalta. Nu am avut suficiente nuci si am pus si niste alune....proasta idee. Insa per total si pentru ca era prima data cand am facut-o., a iesit foarte buna si au mancat sotul, Razvan, socrii si cumnatul meu si au fost foarte multumiti.
Am mai facut si dou cozonaci, unul cu rahat si stafide si unul cu nuca, dar pentru ca era tarziu, nu am avut rabdare sa las focul la minim, asa ca nu au crescut foarte mult. Insa la gust eu iesit si ei excelenti. Razvan il savureaza pe ala cu rahat, vaneaza efectiv bucatile de rahat din felie.

Azi e soare si frumos la noi. Sper sa ies la o plimbare cu sotul, macar atat sa facem si noi, ca bani de altceva nu prea sunt...noi inca asteptam salariile, deja au intarziat o saptamana.

Elena, mamica lui Razvan-Gabriel- 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

salutare.........
arhdi, imi pare rau pt sora ta. doamne ajuta sa fie bine.de fapt TREBUIE sa fie bine! sa ne tii la curent!
ghinetz, sper sa treaca repede perioada de tensiune...si fara urmari. eu am observat la andrei o stare de agitatie atunci cand ma mai ciondanesc cu sotzu. daca ridicam tonul, imediat incepe sa gesticuleze si sa ne certe pe limba lui. de multe ori am lasat garda jos, si am renuntat la "gura mare"!
mia, . tu ce mai faci? cum te simti?
musso, felicitari pt sesiune. eu una te admir, nu stiu cum reusesti sa si inveti sa si faci bunatati si sa ai grija SINGURA de copil.
lorinaoo,ma bucur ca ne mai scrii! sper sa treaca rpd perioada asta.....si la sotzul meu e naspa la servici. tot in imobiliare ....evaluator.......cred ca intra in paternal pana in august, asa ca solutie la situatia de criza
violeta, pe tine te-am lasat la urma , ca vreau sa te chestionez intr-o problema: cum adik iti baga sotzu mana in san "fara scop precis"? musai, musai vreau detalii. si pe mine ma enerveaza al meu ref la dimensiunile "peptului".....da io-i dau rpd replica ca la mine se poate face implant.......la el mai greu
am pus poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Vai, ce harnic e baiatul tau, Mihaela. Si Razvan al meu e fascinat de tubul aspiratorului si imi spune cccahhh la orice scama si vrea el sa o aspire.

Abia acum te-am vazut si pe tine in poza la brad si imi pare tare frumusica. Oricum, aveam eu asa o banuiala....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Mi_a...iti dau dreptate cu "vai de capul nostru!"...dar daca vrei sa stii, sotul meu zice deja ca eu sunt vinovataca o invat sa fie prietenoasa cu toata lumea....
Cafera...maiine iti trimit...trebuie s aintru in posesia pozelor si ma execut! Cat despre numele fetei mele...poveste lunga ..eu imi doream inital sa-i spun bianca, dar pe uram m-a convins taica-su sa-i alegem un alt nume ca lui nu-i placea si cel mai mult mi-a placut catinca (si din cauza faptului ca m-am gandit atunci ca nu prea sunt porecle la numele asta). Ne-am intalnit la un moment dat cu un prieten cam zbanghiu care pune porecle tuturor si m-a intrebat cum o s-o cheme pe fata...si i-a gasit imediat porecla:caterinca!
Carla
Georgi las ca o sa ajungi tu sa-mi povestesti curand cum te trimite al tau baiat la film "ca este putin ocupat"...in alta ordine de idei....bravooooo in sfarsit ai terminat cu examenele!
Violetannici tu nu esti mai prejos cu al tau...stie baiatu' unde sa "tinteasca" de mic!
Va pup pe toate....ah, mai am si eu o intrebare...vine cineva la schi in weekend la munte? Ca ma bate un gand si ma intrebam daca nu ma "intalnesc" si eu cu cineva pe partie?

Oana siCati mica (1 an si 5 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI POZE NOI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui xerxe2005

Azi dau eu papa bun ca implinesc 10 ani de monogamie cu sotul. Acum 10 ani eram studenta in anul intai si ne-am cuplat noi in camin.

Multi inainte!!! sa fiti sanatosi si sa va iubiti pana la adanci batraneti

Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Xerxe, va doresc multi ani impreuna si sa petreceti frumos.

Stefania, mi-am aruncat un ochi peste pozele voastre. E superba minunea ta si vad ca deseneraza si ea cu spor. Cum va mai simtiti?

Mergi la inceput