Strumfi de iul-aug 2007 (128)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

fetele unde gasesc poze din concursul "clipe de viata",pe anul asta...stiu ca inca nu se voteaza dar vreau sa ma uit,am inteles ca sunt speciale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andicu
Stefania, nu esti singura cu starea asta. Sa zic ca acum mi-am mai revenit un pic, dar cu viata de cuplu si noi stam prost. Daca suntem cu bebe nu facem mai nimic. Seara, abia daca vad vreun episod la vreun serial preferat cu al meu sot, si cand a trecut de 22.30 iau o viteza la somn, de nu ma prinde nimeni. Iar cand mai stau bunicii cu Filip in week-end, tot o bere, ceva de papa si tv in 2 se intampla. N-am chef de altele, cu greu ma las convinsa... Acum astept sa vina vara, sa mai mearga Filip la tara, si atunci o sa mai iesim si noi in oras, o sa ne mai destindem in 2 si cu altele..
Sa stii ca eu luam niste intaritoare naturale, Guarana+Maca, se gasesc la Plafar sau la farmaciile naturiste. Am luat vreo 2 luni, 1/zi dimineata si mi-au facut bine, mi-a trecut oboseala aia cronica de ziceam ca am plumb in vene!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

Asa cresc

Sincer nu mai am timp sau chef de o manichiura sau de o masca faciala. Noi suntem singuri asa ca iesiri in oras singuri fara Catarina nu am mai avut de 1,5 ani. Parca intram intr-o rutina care ma apasa. Am luat niste vitamine dar mare efect nu au avut.
O sa incerc si eu ceva cu Guarana sa vedem daca incep sa ma trezesc din amorteala.

Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

violeta, cum sa ma supar tocmai pe tine? imi esti tare-tare simpatica si sincer abia astept sa ne vedem , pt ca sunt curioasa cum iti sta impovazata cu paiete, k intre noi fie vorba, nu cred ca faci mare branza cu pervolu' sau vanishu' ala.

stefania, asa mult faci pana la servici? si autobuz si tren? probabil stai undeva , mai la verdeatza! am o verishoara de al n-shpelea rang, care sta in suedia, undeva langa o padure si am vazut poze cu caprioare in gradina! tot asa facea mult pana la servici, dar merita. la voi cum e cu criza? sau n-a ajuns. o fi inghetat pe drum? esti de multi ani acolo? cum ai plecat? dupa cum vezi eu sunt curioasa din strumfaraie! sper ca nu te-am suparat

andicu, si la noi viata in 2 e cam ....varza. oricat mi-ar place sexu, sincer am ajuns sa il dau imediat pe o repriza de somn. cred ca am imbatranit!!!!!!!
oricum , eu sunt FOARTEEE obosita frate! tot timpu!

"Daca intalnesti o femeie frumoasa, cu ochi stralucitori, buze umede si care freamata din tot corpul,
las- o in pace: are gripa !!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

- Alo ?
- Da !
- Institutul international de astrofizica, spectroscopie nucleara, prospectiuni intergalactice, studiul quasarilor si determinarea universurilor ciclice cu structura toroidala ?
- Da, noi suntem !
- Cu Gogu de la cazane, va rog.

"Daca intalnesti o femeie frumoasa, cu ochi stralucitori, buze umede si care freamata din tot corpul,
las- o in pace: are gripa !!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Neata fetele...vad ca bate un vantisor de de primare pe aici...n-am intrat in weekend ca v-am zis ca am avut doua zile grele, iar ieri m-am refacut...poze inca nu v-am pus ca nu am apucat...
Sa va mai povestesc cate ceva....Catinca, printesa in posesie , incepe sa constientizeze diverse...ieri de exemplu pupa bebelusul pe gura... ca de, asa se pupa mami si cu tati. Azi m-a pus sa spal o lingurita de vreo 3 ori pentru ca ma vede pe mine ca spal toate vasele ei de o mie de ori si ultima noutate se trezeste noapte si bea singura apa fara sa ma trezeasca....problema este ca biberonul cu apa cam curge daca-l las fara capac (i-am marit gaura in tetina) si cam ud patul ei...cana din aia cu capac si cu siguranta anti-curgere nu doreste... asa ca il las pe asta la picioarele patului si se ridica singura in fund si "baga"...am auzit-o aseara pe la 12 ca fosnea prin pat si m-am dus sa vad...bea apa!
Azi mergem la concert la Vonda!
Vio ghinion....gasca nu este completa asa ca nu putem lua vila si mergem doar de dimineata pana seara sambata....cam obositor, dar macar mai rupem rutina asta...apropo de inot...te invat eu sa inoti...mergem la vara cu copiii pe undeva si inveti!
Georgi...vreau sa vad si eu pozele alea de la concurs..ai aflat unde sunt?
Va pup

Oana siCati mica (1 an si 5 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI POZE NOI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Nu am mai scris ca am o stare din aia naspa. Dar am citit si citesc si va . La mine e sevraj ca nu am mai balotat cioco de 1 luna!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Oanamada, pe bune ca ma invetzi?? Crezi ca mai am vreo sansa la varsta asta? Au incercat mai multi si n-au reusit. Sunt rezistenta rau!
Mychy, si eu abia astept sa ne cunoastem! Daca nu-mi iese neagra ca pana corbului bluza aia te casapesc ca-mi stai cu "capu' rau" cum ar zice maica-mea. Si by the way, daca rade lumea la bancul asta te bat, ca l-am postat si eu zilele trecute si n-am avut nici o reactie. Eu am ras de m-am prapadit! Gogu de la cazane???

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Halou!

in primul rand, multumim de vizionare!

intru si io in randu lumii, cu oboseala cronica si viata de cuplu sub nivelu marii. iau de o luna multivitamine si magneziu, ca sa fiu cat de cat pe linia de plutire, ca nu mai faceam fata. plus de asta, mai e si criza, care ne sta deasupra capului: cat timp o sa mai avem loc de munca?! nu e o-ntrebare deloc retorica, asteptam in fiecare zi raspunsul.

in alta ordine de idei, de cateva zile Olga a invatat ce e aia cana (cu tzutzuroi si supapa) si cum se foloseste, si am scapat de kilu de apa baut noaptea; ca si oanamada, avea biberonul pe langa ea si-nca unu de rezerva pe noptiera, ma zapacise, se trezea mereu uda fleasca (inclusiv de pipi). asta nu inseamna ca laptele pt. somnuri nu a ramas tot in biberon. cana e doar pt. apa si suc. in compensatie, pt. ca tot cauta noaptea biberon sa molfaie si se trezea foarte nervoasa daca nu-l gasea, am apelat la solutia ultima: suzeta! pe care n-a mai folosit-o de cand avea 2 luni. asa ca, in vreme ce multe mamici se chinuie sa scape de suzi, noi abia acu i-am prins gustu.

Violeta, sa stapaniti sanatosi casa!! ah, urla invidia-n mine!
Andicu, sa va fie de bine iesirea la munte, iar pt. oanamada, vreme frumoasa!
musso, mi_a si arhidy, nu stiti cat va apreciez ca va cresteti singure copiii! eu, sincer, nu stiu daca as fi in stare...

Edit, ca voiam sa-i spun mychydutzei ca are un flacau vrednic si frumos foc!

mami de Olga Cristiana 5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

stefania, asa mult faci pana la servici? si autobuz si tren? probabil stai undeva , mai la verdeatza! am o verishoara de al n-shpelea rang, care sta in suedia, undeva langa o padure si am vazut poze cu caprioare in gradina! tot asa facea mult pana la servici, dar merita. la voi cum e cu criza? sau n-a ajuns. o fi inghetat pe drum? esti de multi ani acolo? cum ai plecat? dupa cum vezi eu sunt curioasa din strumfaraie! sper ca nu te-am suparat

[

Nu am de ce sa ma supar. Eu am plecat intai in Portugalia in 2003 pt ca nu eram multumita de conditiile din Romania. Initial am plecat ca sa strang bani pt MBA dar pe parcurs nu am mai vrut sa ma intorc. L-am cunoscut pe sotul meu acolo si cum el nu era multumit de Portugalia am ales Scandinavia din cauza niveluli de viata iar din Scandinavia cea mai calda era Danemarca.
Intradevar stam in afara orasului. E un loc foarte frumos cu personae simkpatice care se saluta pe strada iar vecinii sunt fantastici. Nu avem caprioare dar avem un lac plin de rate salbatice si lebede
Imi ia 1,5 h ca sa ajung la sevici 2 autobuze si un tren. Cred ca de aia sunt si asa obosita. Inca nu am terminat scoala de soferi dar sper sa termin in Martie.

Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Saluty!

Eu cum sa ma mai plang de oboseala dupa ce citesc doua pagini scrise de voi. Va dati lovite, dar la glume nu faceti rabat. Uite de aia mi-e drag de voi. (Vio nu te criza, eu am ras la bacul asta si cand l-ai scris tu, si acum; pe semne Mychy e aia cu aprofundarea. Voia sa putem si spune bancul asta, nu doar sa-l trimitem pe mess amicilor. De mine insa tot nu s-a prins toata chestia aia cu astrofizica..., dar Gogu de la cazane e mortal; ma rog, nu Gogu, ca nu-l vizualizez, ci faza)

Ma duc sa vad poze cu Olgutza, ca le-am ratat data trecuta.
Apoi poate mai prind un somn, cat mai doarme Victor.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

Sonia are nevoie urgenta de noi

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput