FIV 214

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

fetelor...este adevarat ca la varsta de 33 ani poti face maxim 10 ovocite bune din care sa iasa 4 embrioni buni?ca asa mi-a spus un dr specializat in fiv chisinau...ei nu au posibilitatea de congelare a embrionilor...si ca la 33 ani nici n-am nevoie de asa ceva...pls pls fetele de varsta mea care au facut fiv pot sa-mi spuna ..va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

DariaIoana
multumesc mult . ma bucur enorm pentru tine .ce frumos iti sta cu 14+. imi dai speranta .
este ok acum dupa ce am aflat cum e cu anestezia . eu vreau generala , mai ales ca mi-a spus dna doctor ca o sa am cam multe ovocite, daca cresc toti foliculii.
apa beau cam 1.5 l , dar albus de ou incep de astazi .
de ieri am inceput sa beau si o canita de ceai de cretisoara.
sper sa ajute . Ovarele ma inteapa , si abia ma aplec . insa nu conteaza , pot sa ma doara toate alea , numai bebicul sa vina si la mine .
ce nu inteleg, este faptul ca azi ,am avut pe hartie un pic de mucus, alb compact -ca varul.
o fi ceva rau ?

Maria , felicitari . hai ca mai e putin pana pe 24 si o sa sari in sus de bucurie .
cred ca tot pe atunci o sa fac si eu punctia . nu stiu exact cate zile de stimulare o sa fac .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Maria08 felicitari pentru cei doi puisori!Pe 24, de Dragobete iti doresc sa fie cea mai frumoasa zi pentru tine si sotul tau!

Sheri te asteptam cu vesti despre productia ta,noi astea veterane stim ca esti tare harnica intotdeauna si faci multe oute!

Bafta multa tuturor!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 77BEL spune:

Buna ziua fetele,

Va multumesc din suflet pentru sprijin si pentru incurajari.
Va doresc o saptamana frumoasa si plina de realizari.....

Si va mai rog o data: daca a fost cineva la Giulesti, la Marinescu la operatie (laparo), spuneti-mi si mie cit mai merge pe la dr. anestezist, asistente, etc... Eu ma internez miine....

Va pup pe toate,

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Maria, si eu am transferat 2 blastocisti
Taty, eu la 33 ani am avut 27 ovocite, dupa doua zile au fost 16 embrionasi si la 5 zile au ramas 7 blastocisti. Deci se poate. Curaj! Si acum am o semnatura frumoasa foc.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Laura, 77bel, si eu am avut intotdeauna mai putini foliculi decat ovocite... si m-am mirat mereu... ultima data au fost 2 foliculi (deci nu era inghesuiala ca sa zici ca nu puteau sa ii vada pe toti) si 3 ovocite, asa ca are dreptate Kitta.

Moni, eu chestia cu parfumul nu o stiam... si m-am parfumat de fiecare data adica sper ca e vorba de parfum obisnuit, nu de vreunul local...

Maria, mult succes, pe asteptam cu vesti bune in cateva zile!

Sheri, e cuibarul plin?

still counting: 1,2,...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

fireyes, chestia cu parfumul era pe listuta cu ce sa faci si ce sa nu faci inainte de punctie si ET. Inseamna ca are ceva legatura din moment ce au specificat-o impreuna cu sa nu mananci cu 6 ore inainte (pentru anestezie).....

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

77BEL activeaza-ti PM-ul

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Girls, eu citesc in viteza aici, nu apuc sa scriu caci tot timpul pe care-l gasesc il dedic campaniei, dar sa stiti ca m-am bucurat si am suferit alaturi de fiecare din voi! E din nou sezon plin, astept vesti bune, cele mai bune!! Pumnii stransi maxim!

Doar sa zic ca da, inainte de punctie, nu trebuie parfum, crema de corp, machiaj, lac de unghii etc. Chestiile chimice pot perturba anestezia.

---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Raport: am fost de dimineata la profu, din cauza ca azi e ultima zi de cm incep stimularea de maine juma de diphe si menogon 3 buc, toate dimineata la aceeasi ora. Aveam endo 4 si ovarele 31 pe 15, a zis ca bravo, nota 10 cu bursa . Pe 25 ne vedem la primul eco de stimulare. Deci a opta zi, he he cam tarziu, dar asta e. Las ca va zic ce simt si-mi spuneti voi ce sa fac . Da' ce s-au mai scumpit medicamentele, pfui nu-ti vine nici sa te mai doara capul ca saracesti!

Cristinici, de ce ti-a dat aspenter asa devreme?
Kora, am uitat sa-l intreb pe profu de Bravell. Iar la injectare sunt za profy, m-a urmarit si Ana s-a zis ca-s meseriasa!
Maria, felicitari pt blasto! Sa se prinda cati vrei tu si sa stea acolo pana la 9 luni!
Laura, doua ovocite mari si sanatoase sunt suficiente, la primul meu FIV am avut 16, si ce folos? Nu s-a prins nici proaspat nici congelat, iar o fata care avusese atunci un singur ovocit, un embrion cu fragmentatii, s-a prins si are si bebic acum! Asa ca nu mai fi suparata.
Elanik felicitari pentru paner!
Fireyes, Kora, n-am nimic in cuibar ca abia pleca musafirul cel poftit!

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput