FIV 214
Raspunsuri - Pagina 5
estrelita spune:
mami_vreau scumpo,
am facut la alta policlinica ce mi-a mai ramas: culturi de col (+mycoplasma + ureaplasma) si din sange herpes si listeria.
Rezultatul apare joi, dupa o saptamana, chiar daca era acolo o fata care spunea ca e angajata la policlinica respectiva si va primi rezultatul chiar a doua zi (pt. culturi de col).
Chlamidia a ramas asa dupa primul rezultat.
Astept culturile de col (in caz ca mai iese si alta nenorocire), si apoi...nu stiu daca e cazul sa ma tratez dupa informatiile mele (sunt si eu as. med. generala (studii 3 ani) + as farmacie (studii 2 ani) + am un magazin naturist (vechime 5 ani)sau sa merg cu dosarul cum mi-au iesit primele analize???.
Iti multimesc pentru atentia ta fata de mine! 
elenada spune:
Maria eu la ambele fivuri mi-a bagat ovulele de utrogestan in vagin chiar in dimineata punctiei cat si in dimineata et-ului.Oricum la spital inainte de interventie iti vor face toaleta te vor curata in interior.
Parerea mea e ca le poti lua linistita.
Bafta multa si rezultate cat mai bune si sa vi se indeplineasca visul de a fi gravidute si mamici.
Pupici
elena
+15 

Burtica mea
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
KITTA spune:
Maria08inainte de ET oricum ti se va face acolo o toaleta locala, dar ca sa nu pierzi efectul Utrogestanului il poti lua si pe gura si pe cel de seara la fel. Te va putea durea putin capul sau ameteli, sa stii ca e de la el.
VVVVVun sfat pot sa iti dau : sa nu faci ca mine, care la primul FIV din viata mea am avut tot vreo 4 si ma speriasem ca pe la usi pe acolo toate aveau zu zecile si am mai avut si o dr. care "ma incuraja" ca nu stie de ce nu cresc deloc. Eu atunci am renuntat la FIV si am marcat ultima si a10-a inseminare. Trebuie sa mergi pana la capat si numai la punctie vei vedea cate oute bune vei produce. Poti avea surpriza placuta sa ai 3-4 sau sa mai fie unii mici ascunsi care pana atunci devin mai mari. La Viena au un altfel de optimism si mi-a spus si mie exact asa cand am fost intr-o situatie proasta. Stii cum e: ca sa iei un examen prima conditie e sa te prezinti! Am invatat si eu asta dar mai tarziu. Iti tinem pumnii si sa ne tii la curent!
estrelita spune:
Fetelor, iertare, nu gasesc cine mi-a dat speranta ca se poate rezolva cu FSH-ul meu imbatranit.
Am gasit acum rezultatul la ecografia facuta la clinica Marinescu in decembrie.
Printre altele:
-uter normal - - - apropo, de ce mai facem histerocopie daca uterul este normal???
-trompa dreapta absenta
-trompa stanga filiforma, obstruata...in fine
Ecografia la cabinet Marinescu facuta in ziua a 13 CM)arata, pe langa col de nulipara, mobil, suplu, nedureros
Uter 68/37mm
End 8mm, secretor
OD = F 23,5mm
OS = F 22,5mm
Doctorita parea sa spuna ca am avut ovulatie in decembrie 2008.
Credeti ca FSH-ul meu ultra nasol din ianuarie 2009 denota ca am probleme hormonale la 42 de ani???
Ajutor 
Dado spune:
Buna fetelor !
Am o mare rugaminte la voi. Sunt o fivoasa de Ungaria si sunt in stimulare pentru primul fiv din viata mea in debrecen (scriu la FIV Ungaria). Saptamana viitoare voi avea punctia si probabil si embriotransferul. voi in timpul stimularii ati avut scurgeri (ca albusul de ou) ? Sunt ingrijorata pentru ca acelasi tip de scurgere (dar mai mult cantitativ) il am la ovulatie. Acum sunt in ziua a 8-a de stimulare si am scurgerea de vreo 3 zile... Luni urmeaza sa merg la control... In plus ma dor si sanii...
E normal?
Si ... bafta tuturor fivoaselor care sunt in focuri si celor care se pregatesc !
KoraPop spune:
Cristal tin pumnii stransi pentru 3 puisori frumosi si puternici!Cand va fi ET-ul?
Cristinici bafta maxima,iti tin pumnii!!!!
Luck de unde stii ca Bravelle e pentru endometru?Abia astept sa ma intalnesc cu dr. Cocei marti, va fi prima intrebare pe care i-o voi pune.Daca ajuta la endometru eu sigur voi lua ![]()

Maria08 nu e voie sa te speli intern…lasa ca te spala la ET cu iod si tot ce trebuie ,poti pune utrogestanele inainte dar prea mare efect nu va avea fiindca te spala asistentele asa ca le poti pune dupa ET. Bafta multa!
Vvvv, lauraa nu va descurajati fetelor, e important ca sa gaseasca ovocite bune la punctie,chiar daca sunt putini foliculi.Eu la ultimul fiv am avut 6 foliculi din care doar doua ovocite si au rezultat doi embrioni unul A10 si unul A8 ( adica de 10 celule si de 8 celule).Va tin pumnii fetelor!
Dado organismul se pregateste sa ovuleze de aceea secretia are acest aspect,dar el nu stie ca nu va putea ovula din cauza ca tu iei un inhibator ( decapaptyl sau ce se da in Ungaria).Nu te ingrijora,nu poti pierde ovocitele din momenct ce iei inhibatorul.Totusi spre sfarsitul stimularii cand sunt mari ai mai multa grija la eforturi majore etc.Bafta multa!
Sheri cu merge injectarea?Deja e floare la ureche,nu?Spor!
Kora
CARPE DIEM!
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui many_bani Buna dimineata, Multumesc Ellanik, Betty78, Ioana, incerc sa gandesc pozitiv insa cand vad asemenea dimensiuni la voi, ce sa mai zic ![]() Acum serios vorbind, cred in sansa asta, dar nu ma imbat cu apa rece, oricum mi-am propus ca anul acesta sa fac tot ce tine de mine ptr. ca sfarsitul de an sa nu ma mai gaseasca trista si plansa, asta daca nu o sa ma afecteze criza financiara prea tare Betty78 deci vom fi colege, de data asta sper sa te identific.Nu pot sa pun poza ca la cat de fotogenica sunt, nu incap in obiectivul aparatului |
Haide ca mai avem putin si o sa vezi ca va fi bine.
Apropo, poate imi scri pe PM cum arati ca sa te recunosc. Pe mine m-a chemat la ora 8 la punctie si sunt prima

Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria08 Betty: Ma bucur sa aud ca sunt 7, cine stie poate pana la punctie mai apar cativa! Si eu aveam la ultima echo un nr mai mic decat s-au gasit la punctie. Tin pumnii pentru ziua de 16!! Eu voi avea ET-ul pe 15. |
Maria08 hai ca am scos

ca sa iti tina galerie. Pup si multa, multa bafta azi.Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
mari_lolutza mulat bafta la FIV 2.
Rami73 sa iti traiasca bebelina, sa fie sanatoasa, frumoasa si sa va aduca numai bucurii.
Sheri eu am stat intotdeauna bine cu endometru, dar in schimb raspund f prost la stimulare. Cu toate ca am facut o doza de cal
, 4-5 menogoane pe zi, mi-a mai prelungit tratamentul cu inca o zi, ca sa apuce sa creasca foliculii.
Korapop tu ce mai faci dragutza?
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario