Pepenasi de iulie - august 2008 (86)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Gata , a trecut si ziua indragostitilor, acum asteptam sa vina 8 martie
Al meu sot a venit acasa racit bocna, nu stiu cum a reusit, asa ca nu am mai iesit in oras, am comandat acasa(mancare chinezeasca, bineinteles, ca tot m-ati starnit) si am petrecut o seara linistita in familie.
MCOCA,DIA, ILLE , multumim
SERENITY, norocoaso, ce misto ca doarme Raducu toata noaptea, oare eu cand o sa vad minunea asta?
MARIA, uite ca nici eu n-am mai plecat, deci n-ai fost singura care a ramas acasa
MADINA, mama mia, 4 zile o cutie de formula, ptiu acu realizez cati bani economisesc cu tzitzi.Doamne ajuta sa o lungesc cat mai mult cu lapticul .
ELLA felicitari pentru dimensiuni

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Violeta lasa k o sa-ti doarma si tie asa in curand! si eu consum mult lapte praf..cam tot la 4 zile..asta chiar daca mai papa si san,e un mare mancacios! Si doctora mi'a zis sa'i dau numai supica...poi iti dai seama k termin o cutie de nan in 2 zile...ces nebuna? trage sa ai san cat mai mult, si nu pt k e pe gratis,dar e mult mai bun pt bebe

Noapte buna!!

Denisa mamy de Radu Mihai 27.08.2008

Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic

"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri:
Cum sa fie multumit fara motiv Cum sa nu stea locului niciodata
Si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste"

Paolo Coelho ,"Alchimistul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Vio treci si te culca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

muhahaaaa, a aparut ile si ne alunga

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Eu sunt suparata rau, de fapt nu stiu daca sunt suparata ... inca nu m-am hotarat!

Nu-s sigura ca voi obtine 85% din salariu de dinainte de a o naste pe Yvo, ca indeminizatie pt David ... stau cu inima cat un purice
Oricum sunt hotarata sa bag niste procese cu statul, primul ar fi ca ma simt discriminata ca nu am obtinut 2 indeminizatii pe perioada cat s-au suprapus cic-urile.
Al 2-lea ar fi asta, in caz ca nu primesc 85%.

Chiar nu avem in gasca nici un om al legii?

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Neatzaaaa!

iriss din cate stiu eu tb sa iei 85u. De ce zici ca nu e sigur?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Iriss eu crd ca iti va da statul 85%din salariul dinaintea nasterii lui Yvo, dar nu cred ca vei obtine 2 indemnizatii cit timp CIC-urile s-au suprapus. E nasol oricum ca ti se va calcula indemnizatia dintr-un salariu care a stagnat 2 ani fara sa evolueze.

Ile hai mai bine la o cafea in oras . Ce iti fac perdelele???

Denisa abia am inceput sa imi reintru in forma...Inainte de a naste eram stilul da familie care vara iesea in fiecare seara pe la o terasa sau la vreun restaurant, iar iarna mai rar dar cel putin de 2-3 ori pe saptamina...Eu abia astept sa vina vara...probabil ca o sa stau in timpul zilei prin curte...(am de gind sa pun, rosii, ardei, si alte legume usor de intretinut, dar tre sa le bagi in seama macar 1 zi pe saptaina) si seara prin oras.

Deja am observat ca se inmultesc restaurantele cu sala de nefumatori ceea ce ma bucura ca pot sa mer cu Sebi dupa mine, acum cit nu protesteaza, ca de la 2 ani incepe miraiiala si zice vreau acasa, ca cac, ma pis, ma doare burta ca de se plictiseste copilul la circiuma....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Neata!
Eliberati butoiul va rog ca sunt la rand
Alexandra a inceput de azi noapte sa aiba mucisori, asa ca s-a dus dracu somnul nostru, pina dimineata am tot tras cu pompita si am tot luat-o in brate .Macar de n-ar tusi si n-ar face febra, off.
Cand ma bucuram si eu ca si-a revenit la programul normal
SERENITY,mie mi-e groaza sa ma gandesc ca as putea ramane fara laptic, ca la Alexandra, ca si la Andrei al lui Diarux, laptele praf e bleah.
ILLE, ma alungasi degeaba, ca la ora aia trageam mucozitati la greu
IRISS si mie mi se pare o nedreptate ca atunci cand se suprapun CIC-urile se dau bani doar ptr un copil, doar nu cresti doi copii cu aceeasi bani cu care ai creste unul.La fel ca si cu gemenii
PICA , e super ca poti merge cu Sebi la restaurant, noi am incercat o data si nu mi-a mai trebuit.A trebuit sa luam mancarea la pachet. Ce fericita esti ca stati la curte, si noi ne gandeam sa vindem apartamentul si sa ne luam o casa, dar deocamdata suntem cam inglodati in datorii

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Vio si ce la restaurant nu poti sa ii dai de mancare? Eu nu am avut probleme de genul asta, a avut Sebi de pe l a3-4 luni cind nu a mai vrut neam sa suga de la sin cit timp eram prin parc, pe la restaurant sau prin alte locuri decit case (zic case caci daca eram la cineva acasa nu era nici o problema). Ieri de exemplu a mincat la circiuma o masa de fructe pe care i-a dat-o ta'su si o masa de lapte pe care i-a dat-o o prietena, drep urmare eu am stat super linistita si mi-a vazut de treaba...

Mergi la inceput

Ile unde ai plecat cu cafeaua aia...

Edit: lecat = plecat. (ma enerveaza laptop-ul sotului)

Mergi la inceput