Pepenasi de iulie - august 2008 (86)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

Mmmm, nu ecorect, toate plecati de aks, va sarbatoriti si toate alea, nu-ma eu tre' sa stau , langa piersicutza mea, k e racita si nu sta cu nimeni. Imi ast sotu de la servici..Asta e , la noapte sarbatorim si noi...in pat..

Las k imi scot eu parleala.
Ce bine k mi-ati luat o piatra de pe inima, nu numa; piersicutza mea asa grabita, am sa fac ce imi sp inima, nu doctora..

Pupici

Maria, mamik de Adinutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Happy Valentine's Day!

Gini, multumim pt informatie... M-am bulversat de tot, adica cine nu a folosit formularele din anexe ce face?
Ca eu am scris o cerere de mana prin care solicitam recalcularea, iar adeverinta completata a fost cea data de de la dir de asist sociala ca eu am depus totodata si dosarul de indemnizatie pt Lucian fiindca Cic 1 mi s-a terminat pe 20 ian...
Voi cum ati facut?
Cred ca mai bine ma duc sa intreb la directia muncii...
De Mikycris mai stiti ceva, o fi bine? Offf, numai in pielea ei sa nu fii!!! Prin cate a trecut!!!!!

Noi nu am iesot inca afara, astept sotul si vedem dupa aia, poate imi scot baietii putin pe afara... Asta dupa ce se scoala Lucian si papa fructele, ca cel mare nu vrea sa adoarma...

Noi (cei mari) am papat astazi peshte facut la gratarul de aragaz, cu garnitura de cartofi natur si legume mexicane, iar la felul i supa cu galushte.

Ce bine de fetele care au laptic la tzitzi! ca noi nu mai avem de cand a implinit Lucian 5 luni, si pana atunci cu chiu cu vai, m-am indopat de Galactogil, Nutrinatal si ceaiuri de stimularea lactatiei.Ce sa mai, daca nu ai nu ai, orice ai face...
Ma uit ca la mine cutia de Nan ma tine 4 zile, iar la cel mare cam 5-6 zile.....

mami de Lucian (05.07.2008) si Adrian (20.01.2007)

http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Am venit si noi de la plimbare.Nu e prea cald dar ne-a prins bine plimbarica pt ca acum Ralu .
Maria bine ai venit!Lasa fetita sa faca ceea ce vrea ea pt ca dr tb sa fie si ei buni la ceva:sa-si dea cu parerea.
Serenity ma bucur ca Raducu a inceput sa doarma noaptea.Cand imi amintesc ce greu imi era sa ma trezesc de 2-3 ori noaptea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata mai spre pranz

am fost afara cu maimuta. e cald si soare am putut sa stam 2 ore asta dupa ce am papat cu succes 200 de spanac cu pui un nou record personal

mai e vreun bebe in 4 labute mergator cu vanatai la genunchi? cu ce sa o dau? nu pare sa o deranjeze totusi...bine, pe ea nu o deranjeaza nimic...tocmai a dat cu capu' de piciorul de la masa care e metalic si n-a zis nici pas...

si ce de-a barbati cu floricele in maini in oras

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Eteee Serenity! Da' cum de te-ai gandit maica sa rupi doo vorbe?

Vio eream pi net evident!! Dar m-am gandit sa nu va mai dau nas ca poate va duceti la culcare ... totusi.
Hai maaa! Chiar de ziua inamoratilor v-ati cunoscut? Mai ce emotionaaaant! Hai si .

Da mai Anna, asa credeam si eu. Ca jaf armat mai videm numa' in filme americane. Ca de clienti nebuni ... na!! Nu credeam ca o sa am parte de asha nebuni da' asta e frate. Daca lucrez cu doua chestii idilice ... adica omul si banul ... . Nu mi-a fost clar de ce s-au strans toti nebunii la mine. Dar probabil ca nah, la cine sa traga?

Gini ... bai, io nu am putut citi articolul ala decat 10 randuri!!!! Io mi-s turbata cu animalele. Am lasat articolul deschis si o sa imi fac inima sa il citesc mai incolo. Cred ca e tot ce imi lipsea ca sa trec la vegetarianism. Ca ma bate gandul de ceva timp si tot strang argumente. Ca daca ma apuc, apucat sa fie si sa nu ma razgandesc peste 1 saptamana.
Cat despre poluare si bisfenol, sunt perfect de acord cu tine. Plouarea este mai grava. Dar daca e sa o luam asa ... nici latzul de gat nu ni-l mai putem pune ca dupa ce citim toate cele ... concluzionam ca si ala e gata pus frate!! Eu sunt constienta. Si mi-am propus sa schimb ce pot. Asta cu poluarea ... ce sa fac?
Cura de slabire ... asa va trebe frate daca gatiti de moare omu' inecat cu propria saliva . Eu nu am problema asta . La mine in frigider is 3 rosii stricate si o buca' de cascaval .
Aaaa si merci ca ai pus link cu oferta la scos poze pe hartie. Am fost si eu aseara in Auchan pe ultima suta de metri si am dat vreo 1000 de poze la facut . Daca nu ziceai tu asta, dadeam faliment si ma omora barbac-miu. Ca de facut tot le faceam. Da asa ... am facut-o pe fatza.

anka da' mai lasa-le frate in puii mei de vase si rufe si aspirator. Ce? Iti cer de mancare? Tu n-ai de ce te baga in butoi acuma shi ai gasit-o pe asta? Da-le in pisici, ia-tzi fata in brate si dragalitzi-va.

Vicky si io as manca chineese intr-una!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

ILE - le-as lasa mama, da' n-are cin' le face altcineva... Si le tot las de o saptamana... Nu mai prea merge...

Macar a venit apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Bon jour!

Sa petreceti cat mai romantic aceasta zi.

Apropos de declaratii de dragoste, sa va zic care e declaratia lu' fii-miu: "Te iubesc ca pe o tzatza cu lapte!". Oricata mancare ar hali, el trebuie sa completeze 5-10 min cu lapte.

Azi i-am facut o scarbosenie, pe care el a halit-o cu drag: piept de pui, stevie (nu am gasit spanac), galbenus, morcov, dovlece, o rondea de pastarnac si un cub de unt. Mie nu mi-a placut, dar el a lins 80g (este f mult pt el ).
Oka, vezi mama cat e maximu lu' fii-miu, 80g!!

Nu's ce am avut azi ca m-am bucatarit la maxim: paine alba cu seminte si paine neagra cu seminte (exact ca grahamul), peste pane cu cartof natur si cozonacii mult laudati. Mie nu mi s-au parut o chestie asa de geniala (aici e vb de gust, maica-mea ii face mult mai buni).
Sunt aproape hotarata sa imi iau masina de paine, sa vad acum cand ...
Faina am mereu de la tara (au ai mei un pamant dat sa se cultive grau si iau de acolo grau). Asa ca m-am scos in mare parte.

Mai citesc si o sa mai revin.

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

iriss parerea mea (iaca am devenit si eu parerista e sa nu ii dai si ou si pui si unt in acelasi timp. toate is proteine si e nitel cam mult pt rinichiul de bebe. hai ou cu unt sau pui cu unt ok ca unt ii pui putin da' toate odata ametesc si vezica biliara si asa e cat o maslina

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Da, Iriss oricum mi'am facut deja mea culpa pt ca m'am gandit sa ma pling.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

electrostimulare eu am facut in paralel cu un regim de slabit. Eu sunt f lenesa din fire si nu prea ma duc la sala, am fost doar inainte de copii, cam o luna. Nu-i de mine, daca nu am cu cine sa ma duc ... pauza. Electro la mine a dat super roade. Adica toate hainele picau dupa mine, in condiitiile in care am slabit 4 kg intro luna. Eu o sa mai fac, cred ca in primavara.

tecky, este recomandata electro daca alaptezi? am tot auzit ca nu, oare de ce?

Chinezisme si eu sunt fana, as manca toata ziua. Am incercat sa le si fac, da' nu's in stare. Deserturile lor nu prea imi plac, mi se par cam naspa.

narci mi-a spus ca i-a picat laptopul si pana si-l face nu prea mai poate intra, asa ca sa nu o dati disparuta!

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput