Pepenasi de iulie - august 2008 (86)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

ooka eu teoretic am activat PM-ul, ca am primit o data mesaj. E drept ca de atunci nu a mai reusit nimeni sa-mi trimita, deci nu stiu care e faza!! Daca nu e prea mare deranjul, nu-mi trimiti pe mail la: dia_filipas@yahoo.com ?

Dia - I'd like mornings better, if they started later!
si bebe
Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui scumpi

Supa de haine nu pot sa fac ca nu am oala de stricat si nici una prea mare, dar oare daca le spal la 90 grade or iesi?

http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png

La mine nu a functionat! Eu le fierb muuuult, cam juma de zi

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Dia, da si tu add, pe maramara2004, ca mailu nu functioneaza. pe yahoo

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Buna pepenimea!La noi e zapada multa si inca ninge daca o sa ninga tot asa o sa ne inzepezim.Ce Garina ce Semenic ca poti sa schiezi linistit si in oras, faci salom printre masini.
Azi i-am dat suc de prune si a baut cu foarte mare pofta.Ma astia au inebunit un kg de prune este 20 lei parca cistig mii de lei ,la fel si piersicile si nectarinele.Si cica astia zic ca e usor sa cresti un copil poate doar cu apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Bai, deci toata tremur... m-a pazit Dumnezeu sa fiu acasa cu bebe ca cred ca faceam infarct sa fiu in locul bietilor mei colegi de la BT, care uite saracii prin ce-au trecut... daca vreti sa vedeti, acum e in direct la Realitatea TV si la Antena 3.
Si cand ma gandesc ca am acolo doua colege insarcinate ambele in 3 luni... sper sa nu fi patit ceva saracele, vai Doamne, nici nu pot sa ma gandesc.
Deocamdata nu pot vorbi cu nimeni de-acolo ca sunt la politie la dat declaratii... Toata tremur...

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

maryb a luat f bine bebe in greutate, stai calma. a mea a avut o luna in care a luat 250, una in care a luat 500, dar niciodata nu a luat 750 ca la carte. plus ca si 750-ul asta e o medie ca sunt bebei care iau 1 kil si altiicare iau 500. si dublatul si triplatul tot o medie e. el a crescut bine in inaltime insa. cand iau mult in lungime nu prea iau in greutate. sa fie sanatos asta conteaza ca in tipare are timp sa fie pus

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Dia,eu folosesc aceeasi marime la ob si am stat vreo 5 luni pana sa le refolosesc.

Flo,bine ca nu s-a lovit David.Imi inchipui ce spaima ai tras.

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

cred ca pana la urma ii iau si eu capsuna d-aia
acum ii dau lingurita plina lui Dav si el baga in gura (cam asa am mancat in seara asta); deci eu zi ca o sa merite investitia ...

dar de ce naiba exista un singur model in ro? eu vreau d-aia ca a lu' scumpi, imi pare mai ok decat asta alba de la noi

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

mina gasesti costume in magazinele mari si cunoscute de lenjerie.

flo bine ca bebe e bine

atb am vazut acum la tv. astia zic ca nu au fost victime, Slava Domnului!

ooka deci domnul ooka e cel cu bio...tztztz...calmeaza-te tu si a mea rade cu gura plina si ma scuipa cu mancarea, etc da' nu tre sa se distreze si ei? cum sa te superi fataca rade bebe? asta e partea fun pt ei si sunt convinsa ca si tucand erai mica ai tapetat bucataria cu mancare si acu intrebare de om nestiutor cu bio astea...incercati sa ii dati asa sa pape pana la o anumita varsta sau? stau si ma gandesc cand o scapa fata la o shaworma, pizza etc sa nu faca vreo reactie...eu tot timpul ma umpleam de bube cand beam altfel de apa decatcea de acasa. am mai zis eu intr-un postca sunt de acord cu toateda' cu masura. nu poti sa o tii sub un clopot de sticla. topfer e lactana?

fetele cum iti dai seama ca un ananas e bun cand e cu tot cu coaja pe el? am luat azi unul, arata perfect pe dinafara da' cand l-am taiat era stricat

iris si eu tot 15 tre sa mai dau jos si tot la dimensiunile de la nunta visez hai sa dam mana cu mana sa dam bucili jos...ca la test n-ai vrut sa facem impreuna

turtu fetele!

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

turtu, maitreyi, sarumana de raspunsuri. acum chiar m-am linistit. i-am spus si sotului si o sa-i si arat postarile voastre si s-a mai calmat si el. a zis ca lui ii este frica ca va avea probleme mai tarziu daca nu se dezvolta cum trebuie acum.
si a mai zis ca sa vedem cum evolueaza in continuare ca acum a inceput sa manance si copilul mai mult.
va multumesc, mi-ati fost inca o data de mare ajutor. primiti din partea mea cate un buchet de flori

va pup si va doresc un week-end minunat.

o mamica extrem de fericita de Mario Gabriel (13.10.2008)
poze cu mami si bebe

scumpisorul Mario

Mergi la inceput