Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (71)
Raspunsuri - Pagina 19
Nikoleta20 spune:
iubitele mele,de ce va faceti probleme cu linia negra si cu buricul...eu cred k sunt "dovezi posibile" ala sarcinii,sau nu stiu cum sa ma exprim...pot fii ca greturile,varsaturile,poftele,etc...pot aparea sau nu...eu cred ca as fii preferat sa nu apara,dar dk nu erau...poate le-as fii cautat si eu...oricum ideea e ca nu sunt prea estetice...buricil meu zici ca scoate limba la cei ce imi admira burta,iar dunga ceea...sper sa dispara...
oricum,burticile sunt acolo,bebeii la fel,asa ca restul decorului...ce mai conteaza?
Nikoleta 20 38+Mario Andrei
Asteptam cu drag minunea din viata noastra!!!
poze la albumul DC
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1
Nikoleta20 spune:
dyana,cat ai dat pe camasutele de noapte?ideea e ca maine am drum in zona,merg ipreuna cu soata la niste prietewni,caci am locuit in zonas f mult timp,si dk tot ies din casa,macar sa fac si eu aceasta achizitie,ca ce am cumparat nu imi mai place...
mersi frumos
poze la albumul DC
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1
cocufan spune:
salutare fetele!
avem si noi vesti. azi am facut ultimul ecograf si am inceput monitorizarile.
bebi e in pozitie numai buna de nastere si dr a zis ca nu prea sunt sanse sa se intoarca. mi s-a parut extraordinar ca era pozitionata exact asa cum mi-am inchipuit-o si cum am somtit-o dupa lovituri si umflaturile din burtica.
e destul de grasunica, are aprox. 2.700 si dr a zis ca daca pune mai mult de 3.500 nu e bine si va tb sa faca cezariana.
am inceput de azi dimineata sa elimin dop gelatinos si nu cred ca in 2-3 sapt poate pune mai mult de 3.500
problema e ca eu sunt si la limita nasterii normale pt ca am 1.50 inaltime. noroc ca sunt destul de lata in solduri.
ne-a spus ca totul depinde de masuratori. eu sper din tot sufletul (desi mi-e f frica ) sa pot naste natural.
m-am speriat un pic cand a spus sa ma programez pt urmatoarea monitorizare peste 2 saptamani daca mai apuc pana atunci
m-am linistit cand mi-am dat seama ca daca acum sunt in sapt 36, atunci voi fi in sapt 38 ceea ce e ok
incerc sa recuperez din urma...va pe toate si va doresc sanatate si iubire voua si celor dragi!
35+
Nikoleta20 spune:
cocufan...felicitari pt vestile bune...asadar...nu se stie daca mai apuci urmatorul control cu bb l purtator...chiar k e grasunik...o sa ai picioruse grasane si obrajori pufosi sa pupi pana te-oi satura,asta daca va fii posibil(sa ne saturam)
poze la albumul DC
florinela79 spune:
Eu sunt bosumflata....au fost nasii pe la noi...si cica au fost sa cumpere pentru botez,interesant pana aici....dar de unde credeti ca au cumparat?....din EUROPA din Niro...sau cum mama masii ii zice (fetele din Bucuresti stiu).
Ce dragut ....am ramas afis ....i-am zis sa le spele ea lucrurile cumparate (sa vezi ce se alege de ele)...zgarie branza frateee.
Florinela 35 incheiata...trecem la
35 +
florinela79 spune:
Eu le cunosteam patiam asta....numai parintii nostri "lasati mama, ca nu e frumos, sa nu va blesteme, etc etc, pastratii tot pe ei de nasi...pentru o zi". Acum ma mai luau si ca sa nu pun botezul decat in Mai ...ca e nasul in sesiune in Iunie .....scuzati, dar m-am suparat.
Florinela 35 incheiata...trecem la
35 +
shasa spune:
Buna seara fetele!
Acum am intrat si eu repede - repede sa fac prezenta. Nu stiu daca am timp acum sa recuperez ce a-ti mai scris. Va pe toate, sper ca sunteti bine si cu ghioceii la cald.
Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 32+
Nikoleta20 spune:
sasha chiar ma gandeam la tine
lasa k recuperzi tu,acum bucura-te de ziua indragostitilor!
poze la albumul DC
pisigri spune:
Florinela, lasa mama ca dacase strica hainutele la spalat tot ei cumpara altele. Daca nu iti plac nu e nevoie sa il imbraci pe bebe a doua oara cu ele...
Dar sa stii ca in Iasi am vazut in magazine de fitze aceeasi marfa ca in Siraj (care e tot un fel de Europa numai ca muuuult mai mic), numai ca muuuuult mai ieftina. Un body de 20-25 lei in magazin, acolo costa 6-7 lei. Bine, in magazinele de fitze exista SI alta marfa, dar...
Apropo, ca am un pitic pe creier. In...magazine, tot ce e pt bebei e in niste culori pastelaaateee....lesinaaaaateeee.... In Siraj am vazut mai demult un body care mi-a placut tare, era alb cu niste buburuze mici (si multe), veselut, haios, ca pt copii...De ce Dumnezeu or fi facind astia (aproape) numai hainute pastelate, nu pricep...
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/
Floric spune:
PIsigri, iti dau dreptate in legatura cu hainutele de copii. Sunt atat de "liniare", cand mai vad si culori uni gen maro, sau violet, nu mai spun alb sau negru, asta intr-adevar mai putin. Eu uras hainele pt oameni mari care nu au ceva atractiv, vesel, dar pentru copii. Cred ca ma voi specializa in croitorie, si le fac eu haioase atasanmdu-le o funda, un ratoi, etc.
Cat despre hainute pt botez, la fel ii dau dreptate Florinelei, chiar daca nu le mai porti dupa aceea, dar acea zi este ZIUA CEA MARE, si sa iti vezi puiul imbracat rufos si in haine din nylon, cred ca m-as impusca.
Eu mai am un stres pe care l-am prezentat subtil eventualilor ofertanti. Detest sa primesc numai hainute bleu/albastru daca e baiat, sau roz/rosu daca e fetita. Prefer alb decat uniforme. Si mai am si alti pitici : Sa nu primesc prea multe persoane , adica in afara de parinti si nasi , pe nimeni, pana la botezul bebelului. Stiu ca sunt exagerata dar am gasit adepti printre neamuri asa ca nu reprezint o problema. Tocmai ce am citit pe site DC articolul {De ce plng copii> si cand am vazut ca "pelerinajul" din primele sapt il oboserste ff mult pe bb am zis Stop. Mai bine sa fiu eu nebuna si bb linistit.