Aradence DC...! (115 )-si noi alaturi de Emma

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibociort spune:

Monica, asa ramane, ne vedem duminica la 18,30 aprox.Claudelu, multumesc de urari. Sa va traiasca si voua feciorul.Alina, ti-a raspuns Moni, stau in Gradiste. Dar daca faceti vreun chefulet in Vlaicu, poate nu ma chemati.Acuma pe bune, mi-ar face placere sa va cunosc.
Am plecat, ca trebuie sa facem nani.
Va pupamPoze cu Maria-smecheria
http://family.webshots.com/slideshow/570147796ATFQgt
Gabifericita deMaria (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Slaba activitate pe aici, unde sunteti fetelor?
Ne-am intalnit ieri in Carrefour cu Alina si Elisa care e mare si frumoasa, nici n-am mai recunoscut-o.
Io-s fara chef, ma doare spatele, ma inteapa burta si am tensiunea mica, drept pentru care ma infoi cu Pepsi si dulciuri. De nascut nu cred ca nasc in curand ca inca nu m-a apucat cheful de curatenie generala , cand oi incepe sa frec mochetele si canapelele atunci ma pregatesc.

Va pupam si mai ziceti si voi ceva ca e mare plictiseala pe aici.

35+ cu Mara 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

salutare. Remember me?
Am citit tot ce am pierdut de la pagina 2...nici bagajul nu l-am desfacut.
Am ajuns aseara acasa dupa o saptamana departe de casa si fara puiuiti.
Eu mi-am bulit genunchii din a doua zi. Nici nu am apucat sa fac 2 metri ca m-am impiedicat de Cipri si mi-am sucit genunchii. A treia zi nu am schiat deloc ca ningea la greu, dar zilele urmatoare am trecut peste durere. Acum ma resimt. Nu pot sa imi flexez genunchiul drept de tot. Cred ca am facut intindere de tendoane...sper sa fie doar atat. Trebuie sa ma duc la medic, dar nu stiu la cine...
Pozele inca nu le-am descarcat, nici nu am facut foarte multe, asteptam sa primim de la restul.
Va las, ca ne pregatim de plecare la masa la bunici si deseara la o zi de nastere.
Gabriela, bine ai venit printre noi. E tare scumpa maria.
Diana bine ai revenit. Fain merge Vlad pe schiuri. Astept sa mai pui poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ola!
of ce suparate sunteti mai fetelor...imi pare tare rau...
clau ai sa vezi ca iei orasul de data asta fara probleme.nu am auzit inca de nici un job nicaieri dar daca aud ceva va anunt si pe tine si pe anca.
gabi mergi la un ortoped nu sta cu piciorul asa.ma bucur ca v-ati simtit bine,abia astept sa o intindem si noi peste 2 saptamani
diana tare faine pozele.dar voi cand ati mers la arieseni ca saracu'vasile toata ziua e numai in spital.
nico sa va traiasca crestinul!
gabi bine ai venit printre noi,a ai o fetita absolut superba.daca mai ai timp de scris poti sa o inscri si la noi la "scutece" la strumfi de iuli-august,nu stiu daca am retinut bine dar in august e nascuta asa-i?
no ca mi s-a trezit minunea a dormit doar o ora

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">alina1 si alina2

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GABI bine te-ai intors.Pacat ca accidentata,sper sa nu fie nimic grav.
Cam intunecata atmosfera pe-aici

MONI 15s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Gabi, wellcome back! Daca e doar intindere sper ca se rezolva usor. Cum a fost intalnirea cu picii dupa o saptamana? Faina cred, nu?

Mai fetelor, voi chiar nu vreti sa ne vedem! Io "va-mpuc", cum zice Vlad, pe toate! Pai imi tot bat gura aici sa ne vedem saptamana asta intr-o seara doar noi gagicile la Clubul presei ala, sau cum i-o zice, si nimeni nik?

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Gabi, bine ai revenit! Eu la dr. Petrica de la Policlinica de langa Ziri am fost cu piciorul, cica e dr bun. Vrem poze!

Alina.a, voi cand plecati la zapada? Mergeti cu Eli cu tot?

Ada, eu nu stiu daca vin, deocamdata ma asteapta o echo de 200 ron plus alte investigatii, sa vad cum ma draia o pauzasc...nu de alta dar sunt pofticioasa si sigur nu ma pot limita la un suc

Clau, tu nu mai dai nici un semn? Iti tin pumnii la oras, cam nasol moment ai prins cu zapada si gheata asta....eu de cand cu vremea asta nasoala n-am mai indraznit sa ma urc la volan. Poate or sa fie politaii mai indulgenti din cauza conditiilor meteorologice, mai stii?

Miha, tu ti-ai mai revenit cu oboseala?

Nico, pune si tu poze de la botez!

Nu mai stiu ce vroiam sa scriu, ca inca stau prost la capitolul memorie.

In speranta ca va vine si voua inspiratia si cheful de scris, va las si ma bag la un film. Noapte buna mamici

35+ cu Mara 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Gabi, welcome sau mai bine zis willkommen

Ada, io am propus intalnirea si vreau neaparat sa ne vedem dar nu pot spune cand as putea ca n-am vorbit inca cu instructorul si precis mai vrea sa facem cateva ore.

Cristi gravi te bat de nu vi cu noi...toate suntem cu buzunarele cusute
Cu vremea ce sa zic, intradevar nasol ptr mine dar ma risc ca vorba ta poate or fi mai indulgenti ... sper

Moni si Gabriela, daca v-ati vazut si nu ati facut poze o luati pe coaja

Ati citit de Emma? se pare ca e tot mai rau

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Am citit de Emma si-am plans iar. E incredibil ce cruda e viata cu oamenii astia. Nici nu pot scrie la topicul respectiv.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_rubi

Miha, tu ti-ai mai revenit cu oboseala?
35+ cu Mara 18.01.2007

Glumesti?? doamne fereste sa-mi revin ca atunci sigur sunt ori bolnava ori si mai sigur decedata .

Am avut wekend incarcat ca am fost si sambata la lucru. Si seara am fost la ceva degustare de vinuri , la central. Am mancat papica si am baut vinuri bunicele. Taica-meu a stat cu toti 4, asa ca ii acord titlu de bunic eroin. Nu stiu daca pe mine m-o fi schimbat de scutece vreo data, dar Matia si Vic i-au pregatit niste scutece bine dotate si aromatesi s-a descurcat de minune.

Pe langa asta ne dor ficatii si pe mine si pe Susu de cat ni s-au umflat . Daria a luat locul 2 la olimpiada de " educatie civica" la o diferenta uriasa de punctaj fata de urmatoarele locuri.

Duminica am fost dimineata la teatru si la biserica , si apoi am avut musafiri.

Eu vin la orice intalnire, in orice zi numai sa fie cu . glumesc. Vin oricum numai sa fie. De 8 martie nu facem o iesire la baie la Ungaria?

Sa traiasca micul crestin. Daca stiam la ce ora si unde mergeam si eu sa-l vad pe Bogdanel .

Multa sanatate bolnaviorilor. Si noi avem intalnire cu homeopatila diseara. N-am mai vorbit cu el de 2 luni. era si cazul nu?

Diana te rog zi-mi si mie, aspiratorul tau electric e cu baterii? Vreau sa cumpar unul pentru Cami si nu am gasit decat cu baterii. Oare au destula putere, sunt OK?

Carmen, Ioana, Flavia ?

A, Flavia am vazut ca nu mai sunteti dealeri Renault. Cum de v-a suntat Verbita?

Gata la munca.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput