Aradence DC...! (115 )-si noi alaturi de Emma

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Clau, am schimbat titlul.
Felicitari pentru sala! .
Doamne ajuta sa iei si orasul. Cand ai examen?

Anca, scrie-ti semnatura ca si cand scrii un mesaj, apoi dai copy si mergi la profil, la semnatura si dai paste, altfel nu poti pune emoticoane. Sper ca te-am lamurit.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Ada, da, soseaua era perfect uscata, doar portiunea aia de 200-300 m era gheata...chiar ziceam si noi cand am mers incolo ca ce periculos e.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara fetele!
CLAU felicitari!
Eu am fost azi la birou si am stat pana pe la 15 , m-am intors zombie si m-am culcat.Din pacate de cand cu febra mi-a cam revenit starea de semi-greatza,poate de la medicamente sau mai stiu eu ce asa ca n-am chef de nimic.In plus, de cum am ajuns acasa au inceput sa ma bazaie shalele spre picior, dar in partea stanga acum,abia calc Si voiam sa fug pana in Carrefour acum seara.Mai merge naiba azi ... Maine mergem la nasa ca a fost ziua ei saptamana asta,nici nu am apucat inca sa ii cumpar nimic
Gabriela asta ca tot intrebai cand ne intalnim sa mai mergem la locul de joaca cu fetele,habar nu am,uite ca tot ocupata-s

MONI 15s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibociort spune:

Moni, imi pare rau ca nu te simti bine. Poate o sa trecem pe la voi. Poze cu Maria-smecheria
MARIA Gabifericita deMaria
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Alina, multumesc ca ai schimbat titlul topicului

Revin dupa ce culc copchilu poznas

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

GABRIELA ar fi super,s-ar bucura tare Diana sa aiba partenera de joaca.De exemplu duminica asta!
ANCA nu se poate chestia asta,adica cum refuza sa te puna in intretinere la sot??? Pai mergi si fa-le reclamatie la ITM! De ce sa platesti din buzunar asigurari? Tu esti asigurata din oficiu prin simplul fapt ca esti casatorita cu el si el lucreaza! Intai mai mergi odata la ei la resurse umane/contabilitate si spune-le clar ce vrei si le zici ca daca nu vor, mergi la ITM!

MONI 15s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibociort spune:

Monica, tocmai mi-a dat sotu verde. Duminica dupa amiaza este bine, sa zic 18.30?Poze cu Maria-smecheria
http://family.webshots.com/slideshow/570147796ATFQgtGabifericita deMaria
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Clau, io nu te felicit. Deja esti experta la sala.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

GABRIELA s-a facut,abia astept

Diana e la mami,eu listez de zor balante,jurnale Si mi-e tot greatzaaaa

Mergi la inceput

Si noi ii punem pe toti sa-si faca asigurare dupa sot/sotie (cei care nu lucreaza). Inca n-a zis niciunul ca nu se poate...
Mai da ce harababura ii la astia de la Casa, ne da o gramada de neasigurati, mai ales elevi care sunt nascuti in 1990(sunt clasa 12-a majoritatea) si pensionari peste 80 de ani, cica-s neasigurati. Dam pe telefoane pana nu mai putem, ii punem sa ne aduc adeverinte de la scoala, apoi sa mearga la Casa...ioi ce evidente au astia ca-ti vine sa mori. Si ne obliga pe noi sa salvam datele lor, noi avem evidenta corecta. Adresele la ei sunt varza, cica le au de la Politie...in baza lor de date sunt ffff multi pacienti (de-ai nostri ma refer) cu adresa de Bihor, Botosani,Salaj, etc.,la unii judetul Arad si ceva nume de sate ca nici n-am auzit de ele....iar ei sunt din Arad 100%. Cu astea ma stresez eu acum(toata saptamana asta), sa corectez porcariile lor. Trebuie luat fiecare pacient pe rand. A, la categoriile de asigurati iar ii dezastru, de exemplu la categoria "tineri intre 18-26 de anii..." (aici intra stundentii) nu stiu cum i-au bagat si pe cei de 40, 50 de ani, cate unul asa ratacit.

Mergi la inceput