PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (93)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

oanaalex, sanziana, teodora bea dimineata si seara cate o canuta cu lapte, in ultimele doua saptamani am observat ca a refuzat lapticul de seara de cateva ori.

http://picasaweb.google.com/tmichella78/Teod

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

abia acum am realizat ca trecea ziua si nu apucam sa urez
o primavara insorita si plina de bucurii tuturor

p.s. fireste ca nu mi-a iesit chiar ok link-ul cu poze (astea sunt din seria eu si tehnica moderna )se pot vedea pozele, trebuie sa faceti un clic suplimentar pe tmichella~s78 gallery
pup livada!

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Codrin bea seara la culcare 250 ml lapte si apoi cere si la ora 3 iar, indiferent cat de bine a mancat seara. Apoi daca se trezeste pe la 6-7 cere lapte. Daca se trezeste pe la 8 nu mai vrea lapte ci isi mananca micul dejun.
Eu am ajuns la concluzia ca nu de foame cere lapte ci din obisnuinta si nu stiu cum sa il fac sa renunte.

Sanziana si Codrin Marius (15.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

sanziana, si Philip a facut la fel circa o luna. Ajunsese sa bea din biberon in 12 ore aproape un litru de lapte, de la 9 seara pana dimineata, indiferent cat de bine manca peste zi si seara, cerea doar lapte. Intr-o zi la pranz cand a cerut lapte i-am oferit doar din cana, refuzand sa bea din ea, cu plansete si urlete. Ii explicam de fiecare data ca doar din cana se bea lapte si dupa vreo doua zile nu s-a mai trezit noaptea pentru lapte. Acum bea seara inainte de nani o cana si dimineata cand se trezeste, dar mai cere si peste zi.

+19
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Nicolica, cred ca si la Codrin e tot placerea de a bea din biberon si nu musai ca e inebunit dupa lapte. La voi a fost doar o faza si a tinut o luna, la noi e dintotdeauna asa. Am incercat sa ii dau din cana, nici nu vrea sa se atinga de lapte asa.
Am incercat cu frumosul, cu explicatul (esti baiat mare, numai bebelusii beau noaptea lapte), nimic nu a tinut. Urlete de zici ca e infometat nevoie mare. Nu stiu ce sa mai incercam. Pe dealta parte cred ca o sa renunte la lapte cand o sa ii scoatem biberonul. Nici nu stiu ce e mai bine.

Sanziana si Codrin Marius (15.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

O primavara superba si de la noi alaturi de un martisor specialIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

Salutare mamici si La multi ani! Va dorim si noi o primavara frumoasa!
Fetelor am o problema: Timeea are bronsita acuta si pediatra mi-a dat sa-i dau Zinnat dar am aflat de o vecina din bloc care a facut soc anafilactic de la el chiar zilele trecute si imi e frica sa-i dau. Voi ati dat zinnat? sau ce stiti despre el? eu am ramas socata de ce am aflat Ii curge doar nasul si tuseste destul de nasol si se aude ca are ceva mucozitati in gat dar nu a facut febra...
Si alta problema: avem in familie pe cineva care are TBC si acum vreo 2 saptamani am fost in vizita si bineinteles k s-a jucat cu Timeea, vroiam sa va intreb despre TBC ce stiti? cum se transmite? si daca e cazul sa-i fac ceva investigatii? pediatra zice k sa nu am motive sa ma ingrijorez k nu se transmite asa usor dintr-un singur stranut, dar eu ma tot gandesc exact ce ne lipsea! la acea vizita a mai fost si baietelu' cumnatei mele (de varsta cu Timeea) si ea i-a facut floricica aia (care stiu k se face si in maternitate BCG parca) si asteapta rez. vineri si astept sa vedem ce si cum...dar cica se face gratuit (floricica) si ma gandesc sa il fac si eu, dar oare nu e prea devreme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Felicitari Sanziana.
Julax cu asa ghiocei nu are cum sa nu fie primavara frumoasa. Sa iti creasca mari si sanatosi.
Ramoon fetita vecinei tale cel mai probabil a avut o reactie alergica la antibiotic dar nu neaparat la Zinnat ci probabil la o gama mai mare de antibiotice (in general la cei alergici la peniciline se recomanda prudenta). Daca Timeea a mai luat antibiotic si alta data si a fost ok cel mai probabil nu va avea nimik. Daca e nevoie sau nu de antibiotic mai bine decat un pediatru nu are cum sa stie nimeni. La varsta lor bronsitele sunt pacatoase pentru ca e mai greu sa elimine mucozitatile. Trebuie sa bea multe lichide ca sa i se fluidifice secretiile, sa ii curga mucisorii ....Legat de TBC eu stiu ca sunt vaccinati dar procentual exista o posibilitate (nu stiu cat de mare) sa contacteze boala. Totusi cred ca pediatra are dreptate, e nevoie de contact prelungit si imunitate scazuta, nu cred ca se ia asa usor.

Si Maria iubeste biberonul si suzeta. Stie ca e fetita mare si ca nu prea ar trebui sa aiba treaba cu ele dar cand e obosita uita brusc. Dimineata e foarte comica - scoate suzeta o arunca si se cearta singura - "Ce-nseamna asta ? Titita mare cu suzi ? Deschide mami geamu sa o dau lui Minu (asta e un pisic)." Normal ca seara cand e foarte obosita uita ca a dat-o la pisik, la catel sau altcuiva. A inceput de vreo cateva zile si ea sa ceara lapte noaptea, o mai pacalesc cu ceiut iar daca e mai spre dimineata 4-5 ii dau lapte dar nu ii mai dau la 7 cand se trezeste.

MARIUKU PUI DE IULENKA

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

Iulenca, mersi de rasp! Acum faza tare e ca Timeea nu a mai tusit...azi noapte deloc si nici acum dimineata...nush zau ce sa fac? sa-i dau totusi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Ramoon,eu i-am dat zinat lui Alex in urma cu cateva luni.Nu a avut nimic,cred si eu ca fetita era alergica la antibiotic.In schimb,in urma cu 2 luni,Alex a inceput sa tuseasca,nu a avut febra,i-am dat 3 tipuri de antibiotic,la inceput am incercat si fara,iar acum tot mai tuseste rar,dar simt ca se curata.Noi am fost la pediatru,care mi-a dat mai intai un antibiotic,apoi altul mai puternic,apoi doar sirop de tuse.vazand ca tot tuseste ammers la orl si a spus ca pediatrul nu i-a dat antibioticul corespunzator.Am terminat tratamentul cu Klacid,dat de orl-ist si de 0 saptamana tuseste mai rar,cum am spus,dar nu e total vindecatAcum ii dau doar puf in nas cu olynt.Sper sa-i treaca definitv cat mai curand.sanatate multa si voua!Nu stiu cat te ajuta ce am scris...
Iulenca,multumim multfetita care spune lucruri trazniteIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput