PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (93)
Raspunsuri - Pagina 10
iulenca spune:
Pag 3 ? Rusinica. Back to page 1 pls.
MARIUKU PUI DE IULENKA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png
www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA
oanaalex spune:
Salutare.
Noi suntem bine, Alex cam marait ca acum ii iese ultima masea (bine ca am scapat ca m-am cam saturat de ele, din noiembrie il tot chinuie)
Iulenca ce tare e Maria cu suzeta. Credeam ca numai noi mai bem laptele cu sticla. Acum am avut atatea ca nu am avut nervi si putere sa o scot dar cred ca in curand o sa retragem sticla de pe piata Sa vedem cum o sa fie ca acum e asa bine cu sticla seara ca isi ia sticla, ursul, ne pupa si fuge la el in patut. Si gata pana dimineata nu mai avem treaba. Acum cu ultima masea cere iarasi lapte dimineata pe la 6.30-7 si nu mai adoarme dupa. Asa ca ma gandesc sa-l las sa se trezesca si sa-i dau din cana daca tot vrea sa bea. Oricum eu sper sa renunte iarasi la laptele de dimineata si sa doarma mai mult ca se vede clar ca nu-si face somnul.
Nu stiu daca v-am spus dar mi-am rez cu asigurarea medicala si luni o sa am prima intalnire cu medicul de aici. Asa ca am scapat de naveta de 8 ore la Chicago pentru controalele de sarcina.
Va pupam si sper sa reveniti ca la un moment dat isi revenise livada la viata
Oana 29+ Mara Ioana si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21
julax spune:
Mamici de piersicute,va doresc o zi de 8 martie minunata [flo ] ,iar cele care vor urma si mai si... Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
anasia spune:
La multi ani, mamici de piersicutze!
oanaalex si noi bem laptele cu bibele....dimineata la trezire si seara; am incercat sa-i dau lapte de vaca/din comert si nu-i place deloc; numai laptele ei ii place;
norocuta, ai reusit sa refaci calculatorul?
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
doniro spune:
Salutare! Am revenit si noi acasa. De unde credeti? Din spital... Am stat cu Daria la Elias 9 zile pt pneumonie interstitiala . La inceput doar a tusit un pic, cu vreo 2-3 zile de febra 38. I-am dat doar sirop de tuse si incepuse sa ii treaca. Cand am zis ca am scapat, a inceput sa tuseasca sec non stop, fuga cu ea la doctor care a zis ca e bronsita. I-a prescris antibiotic, dar il tot vomita. Asa ca ne-am dus la Elias si azi dimineata ne-am externat. Oribil, dar asta e... Acum e bine, sa speram ca nu se mai repeta. Habar nu am de la ce a facut. Slava Domnului ca Victor e bine.
Va pupam pe toti!
ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
julax spune:
Doniro,bine ca acum sunteti bine.ce neplacut!I-a dat si in spital antibiotic?
Anasia,multumimIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
doniro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui julax Doniro,bine ca acum sunteti bine.ce neplacut!I-a dat si in spital antibiotic? Anasia,multumim Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006) www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Miniclipuri Poze si filmulete |
Da, in spital i-a dat Cefotaxim cu Gentamicina. Primele 5 zile a facut intramuscular, la cererea mea, pt ca sunt patita cu venele ei (se sparg usor, sunt greu de gasit) si mi-a fost teama de branula. Iti dai seama cat au traumatizat-o injectiile... a fost mai rau asa. Dupa 5 zile nu am mai rezistat si am cerut branula. I-a pus si a fost bine la inceput, dupa care plangea rau, probabil vena era deja varza. Noroc ca am terminat tratamentul... Acum ii mai dau 4 zile Ospexin.
POZE
anasia spune:
doniro, of, multa sanatate! vremea asta e asa de pacatoasa...nici nu mai stii cum sa-i imbraci; alearga, transpira si atat le trebuie...
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
oanaalex spune:
Doniro multa sanatate. Doamne prin ce ati trecut
Oana 30+ Mara Ioana si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21
doniro spune:
Mersi mult, fetelor. A fost intr-adevar greu, dar m-a surprins Daria cat de cuminte si de intelegatoare a fost. Va dati seama, inchisa intr-o camera de spital (conditii..........), fara desene si jucariile de acasa etc... Saracuta era atat de traumatizata incat cum se deschidea usa, incepea sa planga instantaneu, de frica injectiilor. Cu toate astea, am interbat-o intr-o zi, chiar dupa o injectie: "iubita, ai vrea sa faca mami injectiile in locul tau?" si a inceput sa planga, zicand "nuu, nu vleau sa o doala pe mami injectiile, vleau sa nu faca nimeni injectie". Va dati seama cat am plans si eu dupa faza asta. Cat ne pot iubi copiii nostri si cat insemnam pt ei, nici nu cred ca ne dam seama.
POZE