a renuntat cineva la polita ING?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Nimic scris, am semnat o hartie (acum fix 1 sapt.) cum ca vreau suma aia calculata - de naiba stie cine, ca agentul meu e groaznic, nu-l suport - si a venit suma. Banuiesc ca vine de la centru prin posta ceva hartie cu explicatii, din care oricum nu vom intelege nimic nici eu nici altii.
Ce sa mai zic? Buni si banii astia, s-au topit in nici 24 de ore de parca n-ar fi fost

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

probabil ca voi aveti asigurari de viata babane combinate cu asa zisa pensie ...si cind e vorba de pensie va spun ca de fapt e asigurare...si cind e asigurare va spun ca e pensie
ar trebui sa fie testata si asigurarea de viata....dar pt asta trebuie 1 voluntar ...cine se ofera?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ripley

Nimic scris, am semnat o hartie (acum fix 1 sapt.) cum ca vreau suma aia calculata - de naiba stie cine, ca agentul meu e groaznic, nu-l suport - si a venit suma. Banuiesc ca vine de la centru prin posta ceva hartie cu explicatii, din care oricum nu vom intelege nimic nici eu nici altii.
Ce sa mai zic? Buni si banii astia, s-au topit in nici 24 de ore de parca n-ar fi fost

trimite si tu 1 mail la ei si ceri explicatii ...le spui ca next urmeaza 1 ziar mare + protectia consumatorului...nu ai ce pierde oricum. macar or sa-ti dea explicatii mai clare si te relaxezi...ca alti bani tot nu cred ca o sa vezi de la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Partea complet idioata este ca teoretic numai agentul tau personal se poate ocupa de tine. El are in maria sa lactocu cu baza de date a protofoliului sau. Deci numai-numai-numai el e cel care are situatia. Desigur, dc faci scandal, te mai abureste la telefon cineva de la Bucuresti, alta marie, aceeasi palarie. Vin cu niste termeni, explicatii, aberatii incat o tampita ca mine si-a zis sa las dupa el numai sa plece naibii o data din biroul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ripley

Partea complet idioata este ca teoretic numai agentul tau personal se poate ocupa de tine. El are in maria sa lactocu cu baza de date a protofoliului sau. Deci numai-numai-numai el e cel care are situatia. Desigur, dc faci scandal, te mai abureste la telefon cineva de la Bucuresti, alta marie, aceeasi palarie. Vin cu niste termeni, explicatii, aberatii incat o tampita ca mine si-a zis sa las dupa el numai sa plece naibii o data din biroul meu.

Ripley, daca mergi la Agentia ING unde presteaza consultantul tau, acolo exista unit manager care iti da explicatii! are obligatia sa ti le dea! SCRISE!

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!

MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Si mie mi-au intrat azi banii in cont, la o saptamana de cand am depus cererea de reziliere. Am recuperat 63,82% fix.

Mi-a fost sila sa cer explicatii pt cei 1700 lei lipsa, dar am scapat de rata trimestriala.

Acum singura mea grija e sa traiesc si sa am grija la ce banca depun, sa nu pierd si economiile.

Mergi la inceput

Si puteti sa dormiti linistiti acum....sa treceti strada...sa mergeti pe trotuar relaxati....fara o asigurare in buzunar?
De ce nu incercati alte banci..alte asigurari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Si puteti sa dormiti linistiti acum....sa treceti strada...sa mergeti pe trotuar relaxati....fara o asigurare in buzunar?
De ce nu incercati alte banci..alte asigurari?

mei guestus, io nu te mai inteleg....mai deuna zi spuneai ca de ce da lume bani la asig/pensii, acuma bagi spaima in oameni ca traverseaza strada .....
vezi, (iti spun a nu stiu cata oara!) de-aia te "iubesc" io pe tine!

pa , ca plec!

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!

MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

ei acum ca au scos banii sint happy ..se felicita..eventual or sa bea o bere azi ca-i vineri...asa ca trebuie sa avem grija de ei sa-i aducem cu picioarele pe pamint...
asa ca acum incepem munca sa-i convingem sa depuna banii tot la ING ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Citat:
citat din mesajul lui LYADA

Si mie mi-au intrat azi banii in cont, la o saptamana de cand am depus cererea de reziliere. Am recuperat 63,82% fix.

Mi-a fost sila sa cer explicatii pt cei 1700 lei lipsa, dar am scapat de rata trimestriala.

Acum singura mea grija e sa traiesc si sa am grija la ce banca depun, sa nu pierd si economiile.

Bianca

Ufff... tu de cati ani cotizai?

PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.

Mergi la inceput