a renuntat cineva la polita ING?
Raspunsuri - Pagina 7
Victoria spune:
Eu am o polita de asta de fo' 10 ani.M-a batut un agent la cap atat de mult, incat am semnat ca sa am liniste, sa nu-l mai aud
De la inceput am facut-o ca in caz ca crap, ai mei sa ramana cu ceva dupa...Nu ca instrument de economisire.
Daca ai vointza sa economisesti singur, o faci.Daca nu, iti iei ceva pe credit si platesti ratele( eu am folosit ambele variante)
V
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danielac Adica??? ce vrei stii? vad ca ai chef ce scandal... femeia a spus clar cat a cotizat si cat a recuperat... ce t-i se pare aiurea? |
eu zic sa-ti retragi cuvintele astea...chiar nu-si au rostul!
in general, nu se dau date exacte, doar vagi...."mi se pare ca, banuiesc ca , din cate imi aduc aminte, n-am citit cand am semnat..."chestii de'astea!
personal, nu inteleg cum un adult semneaza un contract fara sa-l citeasca mai intai, fara sa ceara detalii ample si explicatii in legatura cu banii pe care-i scoate din buzunar??
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
danielac spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kariguld
eu zic sa-ti retragi cuvintele astea...chiar nu-si au rostul! in general, nu se dau date exacte, doar vagi...."mi se pare ca, banuiesc ca , din cate imi aduc aminte, n-am citit cand am semnat..."chestii de'astea! personal, nu inteleg cum un adult semneaza un contract fara sa-l citeasca mai intai, fara sa ceara detalii ample si explicatii in legatura cu banii pe care-i scoate din buzunar?? ************************* Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA! MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU ************************ |
Ce vorbe sa imi retrag? ce am scris?
ti-am spus doar ca nu inteleg de ce te revolti asa...
uite ca au aparut destule date concrete!
o zi buna!
PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.
motanik spune:
Eu taman ce am semnat actele in ianuarie.
Avem pensii private amandoi, sot si sotie; fara sa fie nevoie de prea multe calcule reiese ca nu pierd nimic ba dimpotriva, dau cate 2 milioane pe luna timp de 20 ani si o sa iau o pensie de 4 milioane pe luna timp de 20 ani. Asta inseamna dublul banilor cotizati.
Insa am si o bursa academica pt fetita, cotizam 18 ani si fata primeste atunci banii esalonat - daca ii primeste anual timp de 5 ani primeste putin peste cat am cotizat in cei 18 ani. Nu ma indoiesc ca la banca as fi luat o dobanda mai mare pt atata timp asa ca am pus un ban deoparte si acolo - dar ING-ul nu are nici o treaba cu banca, e pur si simplu o asigurare ca si cea de calatorie de ex, o platesc atunci cand plec in concediu dar daca nu patesc nimic si ma intorc sanatoasa inapoi acasa banii aia sunt bani pierduti. Ceea ce nu inseamna ca mai bine nu fac asigurarea sau mai bine mi se intampla ceva, ca sa nu imi para rau ca am dat banii degeaba.
Asa si cu academica, e un ajutor pt copil, nu mare dar cum spunea cineva, e mai mult decat deloc. Cine stie ce vremuri va prinde copilul meu peste 18 ani, asa ca daca pot sa ma asigur ca indiferent ce se intampla cu mine ea are un sprijin, cum sa stau pe ganduri daca sa o fac sau nu?!
Parerea mea.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Guestus spune:
in locul celor de la pensii private as zice ca platesc 2 milioane/an timp de 50 ani dupa ce iesi la 65 ani la pensie.
yo iti doresc succes sa incasezi toata pensia...dar statistica arata ca nu multi apuca
kariguld spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui danielac
Ce vorbe sa imi retrag? ce am scris? ti-am spus doar ca nu inteleg de ce te revolti asa... uite ca au aparut destule date concrete! o zi buna! PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13. |
......alea cu "ai chef de scandal!"
uite date concrete 75%+35% egal 100%!
si tie o zi cat mai buna!
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
motanik spune:
Guestus, la ING pot iesi la 50 la pensie.
Si daca ma hotarasc sa iau doar pe 10 ani, atunci sunt 8 mil pe luna. Cel putin asa avem noi in estimari.
--------------------
croco21 spune:
Motanik, cei 4 mil pe care i-ai primi dupa 20 ani se indexeaza? Ca daca raman tot 4 mil si dupa 20 ani ..... nu se stie ce valoare vor avea atunci. Daca stai sa calculezi, in 20 ani vei plati 2 mil x 12 luni x 20 ani =480 mil. Presupunand ca ai economisi acesti bani intr-un cont la banca, numai dobanda pe luna este peste 4 mil la momentul actual, unde mai pui ca iti raman si banii.
Andrei
motanik spune:
Se calculeaza inflatia anual.
Da, ce spui tu face sens, singura chestie e ca una e sa dai 2 milioane lunar, ca nu se simt si alta e sa pui jumatate de miliard odata la banca.
--------------------
croco21 spune:
E bine ca se tine cont de inflatie… sper ca cei de la ING sunt mai seriosi, am optat pt ei cand a fost vorba de cei 2% pentru pensia privata.
Andrei