a renuntat cineva la polita ING?
Raspunsuri - Pagina 6
Deianira spune:
Eu nu inteleg de ce nu cititi atent cand semnati ceva asa important. Stiu ca agentii insista sa luati decizia pe loc, dar eu cred ca cea mai buna decizie se poate lua dupa o documentare amanuntita, nu dupa o simpla prezentare.
In plus, acum e momentul cel mai prost pentru renuntat la polite, fix cand s-a dus tot in jos . Eu acum as cumpara, dar n-am cu ce .
Morgano spune:
Deianara, nu cred ca renunta cineva de "moft" la polite.
Si nu cred ca s-au semnat contractele asa la "blind".
Nu am cunoscut niciun agent de asigurari fair, nu sunt genul de pacalit, am facut polita acum 10 ani pentru pensia privata, asigurarea de viata a fost doar optionala.
Am recitit contractul la a doua cezariana, prima fiind caz de urgenta as fi avut dreptul la despagubiri etc.... nu le-am cerut. La a doua cezariana, conform contractului, daca decedam, nu pupa niciun mostenitor nimic, ca doar decedam pe masa de operatie indiferent de motiv. Pentru ca Nu era urgenta, nu primea nimeni nimic din totii anii de plata. Ca nu declarasem dupa prima cezariana motivul cezarienei....
E o loterie. Eu vreau acum banii investiti, nimic mai mult, si totusi nu-i primesc, nici macar 65%.... la mine a fost 75% tezaur, 35% bursa...
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alba_ca_zapada Si eu am fost bombardata cu diverse oferte pentru polite de asigurare inca din urma cu cca. 5 ani. Pentru ca aveam de gand sa economisesc ceva banuti, l-am imputernicit pe al meu sot care este ffffoarte atent la detalii, sa se ocupe de alegerea unei polite. Dupa ce a ascultat cativa agenti care i-au prezentat polite, m-a anuntat fara echivoc sa imi iau gandul de la asa ceva si sa ii economisim la banca. In concluzie, dupa ce am depus in mod constiincios la o banca termen de cca. 2 ani, am reusit sa adun cu dobanda cu tot vreo 12000 euro si dupa ce al meu sot a studiat vreo 6 luni ofertele bancilor am luat un apartament cu credit. Acum banca "economiseste" lunar rata mea care este de cca. 250 euro/luna si sunt multumita ca indiferent de fluctuatia crizelor din urmatorii ani ii voi putea arata fiicei mele ce am economisit pentru ea. In principiu, cred ca la un anumit moment va fi si piata romaneasca pregatita pentru a incheia polite de asigurare, pentru ca nu cred ca occidentalii care au polite in proportie de cca. 70% nu au ce face cu banii. cineva acolo sus, ne iubeste! |
aici toata lumea are, asigurari de viata. iar despre partea de economisire pentru copii, am facut si noi ce fac toti nemtii, adica un cont la banca unde se duc lunar banii de la alocatie, (alocatie care este 160E pentru un copil) cont unde nu poti umbla, poti opta pentru investitie la o parte din bani. doamna de la banca ne-a spus ca toti nemtii fac asta, fara exceptii, e ceva normal!
deci proportia ar fi undeva la 96%.
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Guestus spune:
citat din mesajul lui Ripley E o loterie. Eu vreau acum banii investiti, nimic mai mult, si totusi nu-i primesc, nici macar 65%.... la mine a fost 75% tezaur, 35% bursa... Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007) |
iti spune guestus ca nu este nici o loterie si ca la politele astea de asigurare capete luminate lucreaza intens in folosul celor care le vind.
Nu te lua ca agentul de vinzatre e un papa-lapte si nu stie prea multe...ca ala asa trebuie sa fie.
la mine aici 75 % + 35 % = 110 % ....si max este 100%
deci ce si cum si unde ai depus?
Guestus spune:
citat din mesajul lui kariguld doamna de la banca ne-a spus ca toti nemtii fac asta, fara exceptii, e ceva normal! deci proportia ar fi undeva la 96%. |
pai "doamna de la banca" putea sa-ti spuna orice prostie...doar nu era fraiera sa zica "doar 10-25% fac depuneri pt copii"
aia sint bani care ii mai vezi doar peste 18 ani.
danielac spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui kariguld
stiti ce mi se pare aiurea_ ca vb fara sa aveti habar de sumele pe care le-ati depus, ce ati semnat, , bla, bla.... asa induceti lumea in eroare! veniti domne cu date concrete! ************************* Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA! MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU ************************ |
Adica??? ce vrei stii? vad ca ai chef ce scandal... femeia a spus clar cat a cotizat si cat a recuperat... ce t-i se pare aiurea?
PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.
unboticutz spune:
citat din mesajul lui Ripley Si nu cred ca s-au semnat contractele asa la "blind". Nu am cunoscut niciun agent de asigurari fair, nu sunt genul de pacalit, am facut polita acum 10 ani pentru pensia privata, asigurarea de viata a fost doar optionala. Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007) |
acum 10 ani nu exista pensie privata in romania. cu siguranta ai semnat o asigurare cu componenta investitionala, denumita impropriu si pompos "pensie". Fondurile de pensii private, la propriu, au aparut in 2007.
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
sa nu-i uitam!
Morgano spune:
Dap, banuiam io ca de lene sa fac din 35, 25% mi-o iau
Ba da, exista pensie privata acum 10 ani! Chiar vrei sa uiti scanez contractul de asigurare?
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
Jasmine spune:
gata,m-am decis!
am mai citit si pe alte forumuri si m-am convins : am facut o greseala,m-am angajat la ceva care de fapt e altceva.
daca occidentalii au sau nu astfel de polite...prea putin imi pasa
eu raman cu impresia ca am fost pacalita,ca mi s-a prezentat in mod deliberat situatia altfel decat e ea in realitate
maine o sun pe agenta sa-i dau vestea cea mare : reziliez
LYADA spune:
ING a pierdut 3,7 miliarde de euro
Autor: Valentin Vioreanu
Publicat: 18 Februarie 2009
Vizionari: 689;
Grupul bancar si de asigurari ING a publicat o pierdere neta de 3,7 miliarde de euro in ultimul trimestru al lui 2008, pierdere ce poate fi explicata printr-un "impact fara precedent al crizei financiare".
"Criza a deteriorat increderea in sectorul financiar", spune CEO-ul grupului ING in comunicatul de presa publicat astazi.
In luna ianuarie, banca a anuntat ca va pune in aplicare un plan de reducere a costurilor, plan ce implica disponibilizarea a 7.000 de angajati, cedarea filialei ING Canada si retragerea din activitatea de sponsorizare din campionatele de Formula 1.
Iata si comunicatul oficial al ING.
Eu am sunat azi, banii ar intra in contul meu (tot la ING momentan) la 7 zile de la semnarea cererii de reziliere. Sper sa fie asa.