a renuntat cineva la polita ING?
Raspunsuri - Pagina 5
Androix spune:
Eu as fi curioasa sa-mi spuneti si mie unde ati putut verifica situatia contului. AM si eu doua contracte pentru copii, de studii, cu suma minima, dar ce povestiti voi aici ma pune pe ganduri. Mi se pare aiurea sa cotizez 18 ani pentru fi-mea si 16 pentru fi-miu si in final sa ia mai putini bani decat am depus.
Apropo de suma, 40.000 de euro mi se pare mult. Chiar daca nu stim cat vor costa studiile peste 15 ani. Noi nu i-am pus special pentru studii, da acolo de-o masina cred ca se strange, sper
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
anca_a spune:
Eu am reziliat contractul inainte de criza si tot 70% am primit.
Deci nu numai din cauza crizei financiare suma e mai mica. Criza e doar un factor conjunctural.
Andreea, suni la ei (gasesti ceva numere de telefon la ei pe site), le spui numarul politei si gata. Preferabil, stai pe scaun cand telefonezi.
Anca
croco21 spune:
Si eu am reziliat polita mult inainte de criza, asa ca suma primita n-are nici o legatura cu caderea bursei. Am cotizat timp de 4 ani peste un milion pe luna si cred ca din inertie mai plateam si azi daca nu as fi avut parte de un agent pe care trebuia sa-l caut eu ca sa-i platesc. Macar cei de la ING vin ei sa-si incaseze banii. Si cum spunea cineva pe aici, cel mai enervant e ca te mint, eu cand am facut polita mi-au aratat tot felul de grafice, mi-au zis ca doar in primii trei ani as primi mai putin decat am cotizat. In realitate dupa 4 ani, din peste 40 mil date am primit 12 mil. E drept ca nici eu n-am avut rabdare sa citesc contractul, era scris marunt si am semnat ca primarul. O polita este buna pentru altii (banca, mostenitori, alti beneficiari) doar in cazul in care o mierlesti pe neasteptate. Daca crezi ca vei trai pana cand ajunge copilul la majorat e mult mai bine sa pui banii la banca pe numele lui, va avea parte de o suma mai mare.
Andrei
danielac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui croco21 Si eu am reziliat polita mult inainte de criza, asa ca suma primita n-are nici o legatura cu caderea bursei. Am cotizat timp de 4 ani peste un milion pe luna si cred ca din inertie mai plateam si azi daca nu as fi avut parte de un agent pe care trebuia sa-l caut eu ca sa-i platesc. Macar cei de la ING vin ei sa-si incaseze banii. Si cum spunea cineva pe aici, cel mai enervant e ca te mint, eu cand am facut polita mi-au aratat tot felul de grafice, mi-au zis ca doar in primii trei ani as primi mai putin decat am cotizat. In realitate dupa 4 ani, din peste 40 mil date am primit 12 mil. E drept ca nici eu n-am avut rabdare sa citesc contractul, era scris marunt si am semnat ca primarul. O polita este buna pentru altii (banca, mostenitori, alti beneficiari) doar in cazul in care o mierlesti pe neasteptate. Daca crezi ca vei trai pana cand ajunge copilul la majorat e mult mai bine sa pui banii la banca pe numele lui, va avea parte de o suma mai mare. Andrei |
din 40 mil ai primit 12 mil?????// asta e teapa clar, Doamne fereste, de marlani!
PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.
Guestus spune:
Si acum daca o sa renuntati in masa cei care ramin or sa primeassca si mai putini bani...asa ca nu este corect si nici prietenesc.
croco21 spune:
Are dreptate Guestus, nu faceti ca mine. Dar v-am spus daca nu era asa mare bataie de cap cu plata politei, mai plateam si acum la ea. Am uitat sa zic ca polita era pe 28 ani (pana la pensie) iar suma asigurata nu depasea 300 mil. - parca 260 era, dar nu mai tin minte exact.
Andrei
loryi1974 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danielac la cat timp dupa ce ati cerut sa renuntati v-i s-au virat banii? PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13. |
O saptamana.
kariguld spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danielac
din 40 mil ai primit 12 mil?????// asta e teapa clar, Doamne fereste, de marlani! PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13. |
stiti ce mi se pare aiurea_ ca vb fara sa aveti habar de sumele pe care le-ati depus, ce ati semnat, , bla, bla....
asa induceti lumea in eroare!
veniti domne cu date concrete!
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Morgano spune:
A fo ajentu la mine la birou, din 8400 depusi, pot scoate 5400 si raman cu asigurarea in continuare. Banii vor intra in cont peste 1 sapt.
Explicatii nu are nimeni pentru unde s-au dus cei 3000 lei eterici
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
alba_ca_zapada spune:
Si eu am fost bombardata cu diverse oferte pentru polite de asigurare inca din urma cu cca. 5 ani.
Pentru ca aveam de gand sa economisesc ceva banuti, l-am imputernicit pe al meu sot care este ffffoarte atent la detalii, sa se ocupe de alegerea unei polite. Dupa ce a ascultat cativa agenti care i-au prezentat polite, m-a anuntat fara echivoc sa imi iau gandul de la asa ceva si sa ii economisim la banca. In concluzie, dupa ce am depus in mod constiincios la o banca termen de cca. 2 ani, am reusit sa adun cu dobanda cu tot vreo 12000 euro si dupa ce al meu sot a studiat vreo 6 luni ofertele bancilor am luat un apartament cu credit. Acum banca "economiseste" lunar rata mea care este de cca. 250 euro/luna si sunt multumita ca indiferent de fluctuatia crizelor din urmatorii ani ii voi putea arata fiicei mele ce am economisit pentru ea.
In principiu, cred ca la un anumit moment va fi si piata romaneasca pregatita pentru a incheia polite de asigurare, pentru ca nu cred ca occidentalii care au polite in proportie de cca. 70% nu au ce face cu banii.