a renuntat cineva la polita ING?
Raspunsuri - Pagina 11
Rufus spune:
Mie mi-au trebuit cativa ani si mai multi agenti, cu tot cu sefii lor, sa ma lamureasca. Credeam ca-s greu de cap, dar vad ca-s multi care nu au inteles.
In final, eu (si Tora) avem cate o polita modesta, asigurati la o suma bunicica in caz de deces (sa avem cu ce ne "perpeli" putin) din accident, asta a fost primul lucru pe care l-am dorit.
Daca n-o mierlim pana la finalul contractului, banii pe care i-am depus vin inapoi, eventual cu ceva peste (dupa cum merge treaba la investit).
Mie mi se pare fair.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lor
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Guestus spune:
atunci bine le-au facut. ![]()
totusi sint boieri...yo sa fiu nu le mai dadeam nimic inapoi...bagam un cost de administrare de mai aduceau si bani de acasa. ![]()
le faceam un calcul la cei ce se retrag ca trebuia sa-i am de clienti pina la 100 ani...si acum ii pierd..si se duce si afacerea mea la naiba din cauza lor...si trebuie sa mai dea atitia bani sa-i las sa plece ![]()
![]()
kariguld spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Guestus Si daca te duci rufus cit primeste familia? |
ce curios esti! vrei sa-ti faci si tu una bucata asigurare?
io' o viitoare moarta foarte valoroasa...nu stiu suma. doua polite ale copiilor, una asigurare de viata, alta asigurare gen casco, una pensie cu asig de viata inclusa....deci o va duce bine barbatul, o vreme....apoi la munca tata!
guestus, nu te bucura prea tare, banii n-au nici o valoare daca pierzi persoana cea mai iubita!
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
Guestus spune:
d"aia te-a asigurat asa tare....ca te iubeste ![]()
cred ca zice in sinea lui..."ma chinui dublu si dau si 1 ban acum...dar sa vezi ce viata o sa am dupa" ![]()
Rufus spune:
| citat din mesajul lui Guestus Si daca te duci rufus cit primeste familia? |
Guestus, aproximativ 70000lei
Suficient de groapa, pomana...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Guestus spune:
da asigurarile se pot acumula? ca te duci in accident de avion...plateste compania de zbor...te duci in accident de masina....e o alta asigurare...mori in mall pe scara rulanta...te plateste magazinul mall...si tot asa.
daca esti beat si cazi de la balcon...mai plateste asigurarea sau nu?
Guestus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Guestus, aproximativ 70000lei Suficient de groapa, pomana... |
70 000 e okay...daca era mai mare suma devenea tentant..si apoi dormeai cu frica in sin
mariamunteanu spune:
Rufus, adica tot pt. tine sa se duca banii astia, asa-i
?
Te-ai asigurat de sarmale si pe lumea hailalta
.
Si noi ne-am facut asigurari de viata/moarte, dar simple. Platim prima mica (ca suntem juni) si nu primim nimic dupa x ani, dar suma asigurata e mare. Si se cumuleaza, vorba lui Guestus
.
Rufus spune:
| citat din mesajul lui mariamunteanu Rufus, adica tot pt. tine sa se duca banii astia, asa-i |
Noooo...pentru ei...dupa mine, pot sa ma lase si la soare...nu-mi mai pasa....