Intre avort si divort

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

alice!

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fritz spune:

Alice ai pus punctul pe I!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Alice, daca vrei sa descurajezi coruptia, cauta acei preoti care nu asteapta darul "la drum de seara". Vinovat este si cel care da, nu doar cel care primeste foloase necuvenite.

Maria

Mergi la inceput

Pardon, am vrut sa spun "la ceas de taina" ca sa te citez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Maria, draga, nu-i nici un bai pentru ca nu m-ai citat corect, crede-ma !! Si vad ca este un obicei al acestui forum sa pierdem in drum undeva despre ce discutam cu adevarat si sa deviem catre cu totul altceva ... dar iti multumesc ca mi-ai arata calea si ce am de facut, am sa caut acei preoti care nu asteapta nimic (probabil ca imi va lua aproape restul vietii mele) si pe cei despre care discutam am sa ii reclam la DNA !! Motivul postarii mele era credinta ortodoxa si canoanele ei si de ce sint eu mai prejos fata de un preot care imi ia bani pentru un serviciu ... eu care spun crezul dar il marturisesc fara sa stiu ce inseamna el cu adevarat si ce implicatii religioase are !!
Sper sa nu ma aresteze nimeni pentru ca am incurajat coruptia si i-am dat bani preotului care mi-a botezat copilul !! Desi in tara aceasta si la ora aceasta nu m-ar mira sincer daca asa s-ar intimpla !!
Sper si eu ca moderatorii sa inchida acest subiect, pentru ca Angelli a cerut si ea acelasi lucru ! Intre avort si divort am trecut prin religie si coruptie si ... cred ca ajunge !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Alice de acord cu tine. Numai ca...in fata Bunului Dumnezeu vei merge singura si nici nu poti da vina pe preotii acolo pentru modul tau de viata!
De ce atunci cand cineva ii spune omului: "vezi poate esti schiop, el ii raspunde: ala e orb iar tu...ciung"?

Da, asa or fi sau poate nu. Presupunand ca sunt corupti, problema lor. Tu n-ai nici o scuza ca marturisesti ceva in care nu crezi! A ba da...e o scuza...masa si dansul de dupa!

Hai sa incheiem!
Angeli, cred ca tu poti singura sa inchizi subiectul nu trebuie sa apelezi la moderatori!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Alice, te inteleg ca esti suparata si cam resemnata. Nu esti mai prejos decat nimeni, nu facem ierarhizari.

Nu, incurajarea coruptiei nu se pedepseste in Romania, de aceea coruptia este o tema nemuritoare in aceasta tara, pt. ca este practicata si intretinuta la ordinea zilei la orice nivel.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Cred ca orice om de bun-simt si maturizat stie ca o discutie pe teme religioase nu duce la nimic bun, poate doar sa provoace conflicte, sa produca jigniri etc. Eu zic sa nu incercam sa ne bagam una alteia pe gat doctrinele in care credem! Larisa, ca esti ortodoxa si respecti tot ce tine de religia ta, ce sa zic, bravo tie, nu vad totusi de ce trebuie sa despici firul in patru, sa te bati cu caramida-n piept si sa-i urechezi pe altii...auzi tu, o co-forumista "n-are scuze" c-a marturisit crezul ala, ce-o fi, fara sa creada! Fiecare le stie pe ale lui, nu mai incerca sa strangi tu turma de mielusei si s-o aduci pe drumul cel bun. Noi iti respectam opiniile, nu cred c-a ras nimeni de ele, dar incearca si tu sa te gandesti ca pe forumul asta (si in lume, desigur!) sunt si catolici si musulmani si protestanti si agnostici si atei si mai stiu ce, ce rost are sa tot o tii una si buna ca tu si ortodoxia va gasiti in posesia adevarului absolut si numai tu detii CALEA?!

31Sophia
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Alice de acord cu tine. Numai ca...in fata Bunului Dumnezeu vei merge singura si nici nu poti da vina pe preotii acolo pentru modul tau de viata!
De ce atunci cand cineva ii spune omului: "vezi poate esti schiop, el ii raspunde: ala e orb iar tu...ciung"?

Pai cu asta m-ai pierdut definitiv ! Chiar ca nu mai inteleg nimica !! Uite, am sa iti mai impartasesc una din convingerile mele - eu nu cred neam ca Dumnezeu este asaaa, un fel de batrinel cu barba alba cum il vedem prin picturile din biserica, stind cu mina in barba si primindu-i pe fiecare la judecata de apoi, avind linga el un maare ecran pe care tu, odata ajuns acolo, vei vedea toata viata ta !! Eu vad lumea de dincolo ca un fel de ... biblioteca mare, pe mai multe nivele, in care sufletele se aseaza odata desprinse de corpul pamintean ! Cu cit mai evoluat spiritul cu atit mai mare nivelul unde se va aseza !
Astfel ca, dupa cum am mai spus si inainte, incerc sa imi traiesc viata ca un bun crestin, incerc sa imi cultiv spiritul si sa evoluez, doar ca eu si subliniez inca o data EU personal nu cred ca evoliatia spirituala de reduce doar la credinta ortodoxa si ce are ea de marturisit !!
Dar iti multumesc si tie pentru rindurile scrise, Ilinca a avut dreptate, iti respect parerea doar ca nu o impartasesc !
Maria, nu stiu daca sint resemnata, poate mai mult furioasa !! Motive ar fi destule ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Larissa , la sala merg de la 7 dimineata, ca asa am convenit cu prietenul meu , el lucreaza de la 9 si avem timp.
Acum nu mai sunt atat de incantata de idee , ca nu sunt o persoana matinalaImi astept noul oarr , sa vad daca ma pot fofila sau nu

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput