Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 92
Raspunsuri - Pagina 21
magdita spune:
Bella, imi pare nespus de rau... Si eu te sfatuiesc sa investighezi aceste pierderi de sarcina prin analize speciale. Trebuie sa ai puterea sa te ridici si sa mergi inainte. Daca s-a putut de trei ori, cu siguranta se va putea si a patra oara si atunci va fi bine.
Fetele, avem capitol nou aici .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna
"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla !
sarrah spune:
buna,
magdita- multumim de capitol . sper sa fie unul cu mai multe perechi de liniute rosii !
elly- eu cred ca va creste foliculasul tau ! joi, va fi de cel putin 12 mm. bafta !
parerea mea este ca nu e bine ca ti-ai dat ghipsul jos...dar poate tu stii mai bine. mergi la medic, nu sta asa ca nu e de glumit cu "piciorul umflat si vanat" ! referitor la "intalneala" eu pot veni oriunde si oricand ! asteptam propuneri !
ady- asa sa fie, mai sunt 11 zile !
felixicule- ce faci?
aerlilian- ce ai hotarat, incepi monitorizarile?
am uitat sa va spun, luni cand am fost la Tutu m-am intalnit cu draguta de Aris ! a intrat in a 9-a luna de sarcina ! era toata un zambet, arata f bine, avea doar burtica mare, nu s-a ingrasat deloc !
eu, am hotarat sa stau mai mult pe acasa in perioada asta de asteptare, macar pana cand are loc nidarea. gatesc, incerc sa fiu linistita, sa ma rasfat, sa gandesc pozitiv !
tuturor, o zi buna in continuare !
dutulica spune:
Inca un capitol din odisee a fost publicat!
Va asteptam sa-l savurati:
http://infertilitate.wordpress.com/2009/03/04/captolul-6/
Va multumim!
dutulica spune:
Deasemenea am atasat si un scan al spermogramei:
http://infertilitate.wordpress.com/2009/03/04/spermograma/
Speram sa venim in ajutorul celor care cauta indrumare in aceasta problema. Deasemenea va rog sa comentati pe marginea acestui subiect cu sfaturi pentru viitori tatici. As fi interesat cum au trecut alti tatici peste problema asta. Multumesc!