Gramada de bobi
Sunt o mamica ce nu a uitat sa se bucure de viata. Si am creat o lume de vis cu arome si culori de demult. Unde iubirea e stapana, unde cuvintele sunt rostul dintre noi, unde gasesti caldura de acasa, oricat de departe ai fi.
www.andreeacaprescu.net
Raspunsuri
ariel_7000 spune:
bebe_andu, vad ca esti venit de ceva timp, dar timid, ai inceput sa si postezi...pai sa o faci mai des, caci vad ca ai talent in ale scrierilor
. frumos blog, frumoasa stapana de blog, frumos suflet trebuie sa ai ca sa poti scrie toate acele lucruri. mi-ai inseninat ziua si....vreau sa zic ca m-am regasit in cuvintele tale
. si eu ador levantica si eu tanjesc dupa copilarie, dupa adierea vantului, dupa mirosul ierbii si aroma mustului![]()
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Who cares what the question is? Chocolate is the answer!
maitreyi spune:
place ce-am vazut, place ce-am citit
sa fiti sanatosi 
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
bebe_andu spune:
Va multumesc tuturor. Nu ma asteptam sa va placa, dar daca se intampla, pot spune ca sunt fericita. Nu e o reclama banala, e doar o invitatie catre o liniste pe care o gasim cu greu in noi, desi avem frumosul aproape, copiii tinandu-se de fustele noastre. Va doresc zile cat mai senine, la fel de senine ca ziua in care mi-am tinut fetita in brate, in care am fost dusa la altar, in care am scris primele cuvinte, neasteptand vreo rasplata.
IonescuOana spune:
Foarte frumos, Bebe_Andu...
Ce mi-as dori sa fie cat mai multe mamici ca tine, care sa se bucure de viata si de posibilitatea de a trimite si altora un crampei din bucuria lor...
PUpici
bebe_andu spune:
Oana, sunt convinsa ca sta doar in puterea noastra sa traim frumos. Si cand spun a trai frumos, nu ma refer la o stare de fericire permanenta, pentru ca nu cred in asa ceva. Fac trimitere la bucuria de a imparti, la incurajari gratuite, la timpul ce merita dedicat, la cuvintele pe care parca prea mult le amanam...
danat spune:
Frumos si plin de sensibilitate 
Bine ai venit pe DC, sper ca mai des de-acum incolo.
Pozele si protagonista sunt deosebite 
Dana
mama lu'
Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hai la plimbare