*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (208)
Raspunsuri - Pagina 8
natynic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tuchita 1 salam=50 abdomene 2 salamuri=50 abdomene+ 50 genoflexiuni 3 salamuri=50 abdomene+50 genoflexiuni+20 semiflotari maaaai vreti salam?? |
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
natynic spune:
citat din mesajul lui mimonix Si daca tot am luat-o azi pe aratura si va povestesc altceva decat despre Vladutz , sa continuam : In masina, la volan, afara ploua, stergatoarele isi faceau treaba constiincioase, Teo scria tema ...aud un zgomot care suna a claxon scurt...ciulesc urechea...iar....si iar...incep sa ma foiesc, desi va spuneam ca nu-i mai bag in seama...dar eram intrigata, semaforul inca rosu..eu pe loc...cine naiba ma tot claxoneaza...si deodata imi vine ideea geniala sa vezi ca ma cunoaste cineva dar cine sa ma recunoasca daca nu cel de langa mine...si incep sa ma holbez...nu vedeam bine, pentru ca ploua...ma zgaiesc si mai tare, si incep sa zambesc ca proasta...ma aplec putin peste teo sa vad mai bine...si-l vad...un domn bine, incerca sa fie serios si sa nu ma bage in seama, usor jenat de hlizeala mea...nu-l cunosteam In fine, plec asa...nelamurita si jenata la randu-mi, dar zgomotul ma insotea ...abia la urmatoarea intersectie am realizat ca imi scartaia de fapt un stergator Si eu care credeam |
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
mstela spune:
citat din mesajul lui tuchita 1 salam=50 abdomene 2 salamuri=50 abdomene+ 50 genoflexiuni 3 salamuri=50 abdomene+50 genoflexiuni+20 semiflotari maaaai vreti salam?? Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008) |
Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
Simo27 spune:
ce m-ai mai distrat Simo-Mimo!si un
Zoze,spor la pregatiri!
Cuscra,uite: invitatie Barosanel!
Ne pregatim sa mergem la cumparaturi ca tb sa le luam un cadou finilor de la Iasi!
Nu am facut poze ca am uitat ca i-am dat aparatul foto unui fin ,ca avea nevoie!sper sa mi-l aduca pana maine
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
mstela spune:
citat din mesajul lui mimonix Si daca tot am luat-o azi pe aratura si va povestesc altceva decat despre Vladutz , sa continuam : In masina, la volan, afara ploua, stergatoarele isi faceau treaba constiincioase, Teo scria tema ...aud un zgomot care suna a claxon scurt...ciulesc urechea...iar....si iar...incep sa ma foiesc, desi va spuneam ca nu-i mai bag in seama...dar eram intrigata, semaforul inca rosu..eu pe loc...cine naiba ma tot claxoneaza...si deodata imi vine ideea geniala sa vezi ca ma cunoaste cineva dar cine sa ma recunoasca daca nu cel de langa mine...si incep sa ma holbez...nu vedeam bine, pentru ca ploua...ma zgaiesc si mai tare, si incep sa zambesc ca proasta...ma aplec putin peste teo sa vad mai bine...si-l vad...un domn bine, incerca sa fie serios si sa nu ma bage in seama, usor jenat de hlizeala mea...nu-l cunosteam In fine, plec asa...nelamurita si jenata la randu-mi, dar zgomotul ma insotea ...abia la urmatoarea intersectie am realizat ca imi scartaia de fapt un stergator Si eu care credeam Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost. |
[emoticon care se tine de burta si asa dureroasa]
Stela,
Simo27 spune:
Mai,nu ratati ce v-am pus pe youtube!o sa radeti de o sa va prapaditi:Garantat!..."sase cai,doi cai frumosi"
Simo27 spune:
Cuscra,bine ca veni CM-ul! sa nu mai doara buticuta
mstela spune:
Cuscra,super super invitatia.Tu ai compus textul?Si a revenit iarna la voi?Eu vleau primavara.Wau si ce catel e gineremeu..sa-i spun soatzei.
Luny,sper sa nu fie giardia la ai tai.
bitza,sanatate Antoniei.
Miradi,sanatate puiului tau.
Mimo,esti tare..m-ai facut sa rad.Lasa ma complexele ca ai o gramada de calitati.
Cata,ce tare Surubul.Asa face si Tea.Cand ajunge intr-un loc interzis si linge pe acolo (nu bomboane,ca astea nu stau la vedere,de fapt nu stau mult niciunde),se face liniste deodata si imediat ma prind ca nu e a bine.
gecko,cu dintii,exact ca tine i-am raspuns eu soacramii ca ea m-a instigat,fiindca e o fire speriata de bombe,numa ca m-a pus pe ganduri.Si hai cu Subaru ala in gura!
Stela,
luny spune:
mimo cum merg abdomenele? oricum, e blanda Tuchi, nu zic ce regim de abdomene are Vasile..il injur in gand de toate cele!faza cu stergatorul, e intr-un mare fel
super invitatia simo!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
miradi spune:
Multumesc pentru raspunsuri
Simo ,faina invitatia Barosanelului
Eu abia astept prima aniversare a Medeei care va cadea exact in prima zi de Paste
Am fost si noi afara prin piata dupa legume ,fructe ce ne mai trebuia ,cam frig si batea vantul.Cand ne-am intors abia am tarait de sacosi de jos ,apoi ,Medeea si apoi carutul.
Voiam sa mai intreb cate grade sunt la voi si cum imbracati bebeii in casa si la somn ? Ca la noi sunt 22 in sufragerie si 23 in dormitor ,ii pantalonasi si sosete mai groase ,un tricou body si o bluzita mai groasa sau hanorac ,ori 1 body maneca lunga si bluzita mai subtire.La noi a fost soacra mea acum 1 sapt si zice ca tin copilele dezbracate si ca e frig la noi.Andreei i-a pus dres sub pantalonii de trening de sunt racite ca le tin dezbracate
http://community.webshots.com/user/mira_geo
Mira mamica de Andreea-Maria (19.08.2004) si Medeea-Elena (19.04.2008 )