*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (208)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Floriio, felicitari pentru baiatul frumos si miscoros. Imi pare tare bine sa aud ca avetii rezultate asa rapid (ce frumos sta el in fundulet). Si mi-a placut poza cu "avionul", nu de alta dar i-am prezentat si eu lui Patrick intr-un magazin jucaria aia si exact acceasi pozitie a adaptat-o si s-a apucat sa ii manance elicea. Nici cum nu a inteles ca altul e scopul jucariei.
Cu baia noi am facut tranzitia mai demult...ca am avut cadita mica si nu ii mai incapeau suncile acolo. Daca vrei sa ii faci tranzitia cat mai usoara poti sa pui cadita lui in cada mare la inceput (asta daca incape ca am vazut ca aveti adevarata piscina). Si eu recomand tuturor covorasele antialunecare de pus in cada...sunt super utile mai ales in perioada asta in care li se pare atat de interesant sa se ridice in picioare si sa se aseze inapoi in sezut de 10 ori pe minut si inca nu sunt foarte stabili.

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Da mai Gecko de negociat am negociat eu dar nu ai vazut ce perdanta am iesit, abdomene, genoflexiuni, flotari. Noroc ca nu am tanjit la 4 salamuri ca o punem si de-o tura da sala. Si am vazut ca la caiet nu se da...ca a incercat Mimo...si asa m-am gandit ca daca e cura in casa, sa fie pentru toti..."da sa stim si noi"...ca daca nu ai suportul familiei...
Apropo de suportul familiei ieri a gatit soacra-mea ciorbita radauteana de pui, spanac, cartofi frantuzesti, ciulama de ciuperci si piept de pui, parjolute si musaca de pui , tarta de visine si placinta cu iaurt....na...tine regim Raluco!!!

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput

ciorba radauteana execut si eu mai pe inserat

sa va zic cu ce pierd vremea...ma uit pe siteul oficial al departamentului de sanatate si ma uit cat de aglomerate sunt urgentele de la spitale. E proaspat facuta treaba asta...esti pacient...te doare in cot si musai vrei la urgenta...bagi www-ul si vezi care sunt timpii de asteptare reali de la sectiile de urgente...is timpi lungi si parca nu te doare asa rau...nu te mai duci...daca te doare rau atunci poti sa mergi la un spital ce nu e asa aglomerat in momentul respectiv. Daca esti urgenta, din aia naspa rau, atunci mergi unde te duce soarta...sau ambulanta.

iote ce fain www.health.wa.gov.au/emergencyactivity/edsv/index.cfm" target="_blank">ED

Mergi la inceput

s-au bagat chiloti la magazinul din colt de ati fugit toate??? sa-mi tineti rand ca vin si IO....wait for meeee!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gecko

s-au bagat chiloti la magazinul din colt de ati fugit toate??? sa-mi tineti rand ca vin si IO....wait for meeee!!!!

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

Nu va bagati in fata duamna, la rand, la rand va rog!!! Dati cate o pereche sa ajunga la toata lumea!

poze

Mergi la inceput

Uite cum fac eu cu Gecko toc-sou si nu se uita nimeni la noi!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

La multi ani Yanis, sa cresti mare si voinic, sa fii sanatos si sa ai noroc cu carul !

La multi ani tuturor bebeilor care azi au mai crescut cu o luna !
Ariel sanatate lui Teo!
Floriio felicitari pt progresele rapide si te rog sa-mi spui de ce statul pe varfuri e o problema
In rest pup toate randunicile, la regim sau nu , cu zapada sau fara , fetitele frumoase si baieteii nazdravani !
Eu am o stare ingrozitoare dat fiind ca Mimu a avut aseara tensiunea 180 cu 106 si nu stiu de ce ...jur ca n-am comentat nimic despre nimic A intrat pe usa, il durea capul...i-am masurat tensiunea ca de vreun an tot are 140-150 si nu e in regula dar nu se duce nici la doctor...si iaca surpriza Azi se duce la doctor dar mie asta imi mai lipsea, ca un barbat bolnav face cat 10 copii mici

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

LA MULTI ANI, IANNIS!! SA CRESTI MARE SI SA FII SANATOS, ZI-I LUI MAMI SA DEA SI EA O MASLINA, O PRALINA!
..sa va zic ca azi dimi de la 5 Mufa nu mai adormea?..am schimbat sanii de vreo 4 ori in 2 ore, m-a muscat, a tras de sfarc ca de elasti, de-mi venea sa urlu! cred ca e cam pe duca laptele, facea asa ca nu mai era nimic...in fine, pe la 7 reusesc cu chiu cu vai sa-l culc, il pun la el in pat, il invelesc, si cand ma aude ca ma asez in pat, ca rahatul scartie, se trezeste direct urland si topaind in picioare de nervi...eram deja praf, epuizata, si-mi era clar ca deja asta e obraznicie!! facea asa ca vroia la mine, iar eu nu mai puteam sa am grija de el! asa ca l-am lasat sa planga, sa tipe, sa sara prin pat, pana la epuizare, cand a si adormit..cred ca vreo 30 min a durat pana a cedat! mi se rupea inima, dar nu am avut ce face..mi-am tras pilota peste mine, sa nu ma mai vada...si asa am dormit amandoi pana la 10,30!
ce o fi azi, nu stiu...dar eu o consider o mica victorie si la nopate vreau sa dormim in sufragerie, si sa-i dau de max 2 ori/noapte..apoi deloc..sper sa tina..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

M-am gandit:
- Tuchi n-are cum sa apara ce e pagina 14 si ea scrie la 13 deci i-a trecut randul
- Mimo ori pandeste salamul inca ori e inca la coada la vreun ghiseu
- Stela e in vreo intersectie
- Bubu e in bucatarie normal
- Pe Clau ori a prins-o sotul ori da fata cu rimel , ca la ce gene frumoase are e pacat sa nu le puna in evidenta
- Simo cumpara cadouri pentru fini
- Luny, la Vasile nu-i ca e dimineata dar sigur il pandeste pe Mufy sa nu faca vreo nazbatie
..dar in rest....unde sunteti???

poze

Mergi la inceput

haida mimo...un pic de regim...mai fara alea si fara ale si fara alea si fara alea(adicatelea stres)...o vizita la doftor...poate vreo tabletutza si se traieste mult si bine...

ma duc sa arunc pieptul de pui in oala ca daca mai zabovesc mult mananc ciorba radauteana la micul dejun

Mergi la inceput