Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (269)
Raspunsuri - Pagina 9
papanash spune:
pardon, am vazut acum costurile de transport.Romania le are babane .
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
babylina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui prisi Teo ce tare e Mihnutzu eu am facut ieri chiftelute din carne de vita si a papat 2 si a mancat si din supa de perisoare, dar treb sa i le dau fara supa si sa le manance singura poze Marta si Miruna (06.09.2007) |
Marta cum ai facut chiftelele? Prajite? sau la cuptor?
carpatina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui papanash
si-ti vine pachetul direct acasa ? vad ca transportul e gratuit in ue |
da, vine acasa.... transportul e gratuit doar in Germania.. si doar daca ai o comanda mai mare de 60 euro...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
luy spune:
Buna ziua !
Am reusit pana la urma s-o adorm pe Maria, chiar daca nu am putut iesi afara pt ca ploua. Tare nu-mi place vremea asta !
Greyeras, vad ca Adelina e mai rau
Du-te cu mama ta la spital, poate acolo vor gasi unde este problema. Si eu am oroare de spitale, dar ce sa faci, in conditii ca astea iti dai seama ca e mai bine sa mergi acolo...
Despre sotul tau... un facaletz si de la mine !
Poate reuseste mama ta sa te ajute cumva sa ajungi la dr si pt migrenele tale, Adelina are nevoie de o mamica sanatoasa
Si de mai multa vreme te tot lupti cu ele.
danuta, La multi ani fericiti impreuna ! Incearca totusi cumva sa marcati evenimentul, chiar daca nu ajungeti la restaurant.
Erina, multumesc pt ca mi-ai simtit lipsa
. Poze am inceput din nou sa pun, dar pt ca ultimile poze erau din vacanta de vara, imi ia tare mult sa le incarc ( imi merge tare greu laptopul
). Abia acum am terminat cu cele din luna octombrie. Si, in plus, ma enerveaza limita de 200 de poze de pe flickr, a trebuit sa fac un nou cont pt pozele din a doua parte a lui 2008. Asa ca pozele din 2009 le voi incarca pe picasaweb.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Sabina spune:
Babylina, nu ii face pauza de supt.Il va face irascibil, si nu-i momentul acuma. mai ai rabdare vreo 2 saptamani.
A luat cateva guri de mancare. Este extraordinar, crede-ma.
Scopul tau acuma e nu sa-l hranesti propriu zis, ci sa-l lasi sa se imprieteneasca cu mancarea.
Fa-i lucruri pe care le poate baga el in gura, si printre mai strecori o lingurita de ceva.
daca a luat 10 guri de mancare, crede-ma, este minunat.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
prisi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui babylina
Marta cu ai facut chiftelele? Prajite? sau la cuptor? |
prajite , eu i-am mai dat si snitel nu prea des dar cand fac pentru noi neaparat vrea si ea din mancarea nostra
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
papanash spune:
Erina, ma oftica si pe mine scumpirile astea, m-a suparat tanti de la baby point ca i-am platit ultima factura in euro (este emisa in euro si lei, la cursul din data comenzii) si dupa 2 zile de la ridicarea coletului imi da mailuri si telefoane ca sa-i duc lei, ca in romania se plateste numai in lei, ca nu poate sa trimita euro in germania. si m-am suparat,ca de ce mi-a luat euroii daca nu era ok ? si barbatul meu ajunge dupa ora 9 acasa, n-a avut cum sa mai ajunga la balamuta acasa sa faca schimbul.
Nasul lui Ghighi lucreaza acum in germania, mi-a fost jena sa apelezla el pt. lapte.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
luy spune:
Sabina, in mod normal Maria mai este alaptata doar seara, inainte de culcare si dimineata, la trezire. Pt ca dorm cu ea, daca se trezeste noaptea, o culc la loc tot asa.
Se mai intampla sa mai ceara "tete" o data pe zi daca suntem in casa si nu are ceva f.interesant de facut sau vrea sa se alinte un pic. Ori poate pt ca o supara dintii, saptamanile acestea au chinuit-o caninii. Nu am refuzat-o, chiar daca saptamana aceasta m-a cam facut zdrente ( de-aia si cred ca a cerut din cauza dintilor ).
Nu intentionez o intarcare brusca, voi incerca sa-i dau sa guste si lapte obisnuit in canuta si sper ca incet-incet sa-l inlocuim pe cel de la mami. Chiar voiam sa le intreb pe fete: cum le dati seara lapticul ? In canuta cu cioc ? Si de care lapte le dati ?
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Sabina spune:
Luy fii atneta, eu intentionez sa nu-i dau lui Gh deloc lapte de vaca, am tot citit despre laptele de orez si cel de migdale, tot la subiectuil ala cu alimentatia.
M-a luat si pe mine frica cand am citit de cazeina aia si raul pe care-l poate face persoanelor predispuse genetic la anumite boli autoimune.Si cum nu stiu ce predispozitii poate sa aiba Gh...mai bine pas.
o sa incerc si la Sofia sa inlocuiesc.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
mami25_7 spune:
Vai Sabina,ce domnisor dragut ai,chiar daca are buzita umflata e tare scump de iti vine sa pupi ecranu' ca sa treaca "bubita".
Ce urat este afata,nu am iesit de loc,David s-a cam plictisit in casa,dar nu avem ce face,mai este si mucios.Analiza B-hcg este gata de abia maine,in schimb nici o schimbare.Astept rezultatul si apoi merg sa mai fac o echo,dar stau sa ma gandesc,daca nu afli,sau nu stii de sarcina oprita,ramane in uter pana cand se intervine chirurgical???Eu sper totusi sa se vada inimioara,si sa se fi inselat dr.