Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (269)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

pardon, am vazut acum costurile de transport.Romania le are babane .

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Citat:
citat din mesajul lui prisi

Teo ce tare e Mihnutzu

eu am facut ieri chiftelute din carne de vita si a papat 2 si a mancat si din supa de perisoare, dar treb sa i le dau fara supa si sa le manance singura

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Marta cum ai facut chiftelele? Prajite? sau la cuptor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Papanasho, in Belgia nu e Humana, eu iau de aici

http://www.flaschenmilch.de/catalog/index.php?osCsid=12c92da2ea5c190b7a403142bcc71129

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

si-ti vine pachetul direct acasa ? vad ca transportul e gratuit in ue

da, vine acasa.... transportul e gratuit doar in Germania.. si doar daca ai o comanda mai mare de 60 euro...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna ziua !

Am reusit pana la urma s-o adorm pe Maria, chiar daca nu am putut iesi afara pt ca ploua. Tare nu-mi place vremea asta !

Greyeras, vad ca Adelina e mai rau Du-te cu mama ta la spital, poate acolo vor gasi unde este problema. Si eu am oroare de spitale, dar ce sa faci, in conditii ca astea iti dai seama ca e mai bine sa mergi acolo...
Despre sotul tau... un facaletz si de la mine !
Poate reuseste mama ta sa te ajute cumva sa ajungi la dr si pt migrenele tale, Adelina are nevoie de o mamica sanatoasa Si de mai multa vreme te tot lupti cu ele.

danuta, La multi ani fericiti impreuna ! Incearca totusi cumva sa marcati evenimentul, chiar daca nu ajungeti la restaurant.

Erina, multumesc pt ca mi-ai simtit lipsa . Poze am inceput din nou sa pun, dar pt ca ultimile poze erau din vacanta de vara, imi ia tare mult sa le incarc ( imi merge tare greu laptopul ). Abia acum am terminat cu cele din luna octombrie. Si, in plus, ma enerveaza limita de 200 de poze de pe flickr, a trebuit sa fac un nou cont pt pozele din a doua parte a lui 2008. Asa ca pozele din 2009 le voi incarca pe picasaweb.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Babylina, nu ii face pauza de supt.Il va face irascibil, si nu-i momentul acuma. mai ai rabdare vreo 2 saptamani.
A luat cateva guri de mancare. Este extraordinar, crede-ma.
Scopul tau acuma e nu sa-l hranesti propriu zis, ci sa-l lasi sa se imprieteneasca cu mancarea.
Fa-i lucruri pe care le poate baga el in gura, si printre mai strecori o lingurita de ceva.
daca a luat 10 guri de mancare, crede-ma, este minunat.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui babylina

Citat:
citat din mesajul lui prisi

Teo ce tare e Mihnutzu

eu am facut ieri chiftelute din carne de vita si a papat 2 si a mancat si din supa de perisoare, dar treb sa i le dau fara supa si sa le manance singura

poze

Marta cu ai facut chiftelele? Prajite? sau la cuptor?

prajite , eu i-am mai dat si snitel nu prea des dar cand fac pentru noi neaparat vrea si ea din mancarea nostra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Erina, ma oftica si pe mine scumpirile astea, m-a suparat tanti de la baby point ca i-am platit ultima factura in euro (este emisa in euro si lei, la cursul din data comenzii) si dupa 2 zile de la ridicarea coletului imi da mailuri si telefoane ca sa-i duc lei, ca in romania se plateste numai in lei, ca nu poate sa trimita euro in germania. si m-am suparat,ca de ce mi-a luat euroii daca nu era ok ? si barbatul meu ajunge dupa ora 9 acasa, n-a avut cum sa mai ajunga la balamuta acasa sa faca schimbul.
Nasul lui Ghighi lucreaza acum in germania, mi-a fost jena sa apelezla el pt. lapte.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Sabina, in mod normal Maria mai este alaptata doar seara, inainte de culcare si dimineata, la trezire. Pt ca dorm cu ea, daca se trezeste noaptea, o culc la loc tot asa.
Se mai intampla sa mai ceara "tete" o data pe zi daca suntem in casa si nu are ceva f.interesant de facut sau vrea sa se alinte un pic. Ori poate pt ca o supara dintii, saptamanile acestea au chinuit-o caninii. Nu am refuzat-o, chiar daca saptamana aceasta m-a cam facut zdrente ( de-aia si cred ca a cerut din cauza dintilor ).
Nu intentionez o intarcare brusca, voi incerca sa-i dau sa guste si lapte obisnuit in canuta si sper ca incet-incet sa-l inlocuim pe cel de la mami. Chiar voiam sa le intreb pe fete: cum le dati seara lapticul ? In canuta cu cioc ? Si de care lapte le dati ?

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Luy fii atneta, eu intentionez sa nu-i dau lui Gh deloc lapte de vaca, am tot citit despre laptele de orez si cel de migdale, tot la subiectuil ala cu alimentatia.
M-a luat si pe mine frica cand am citit de cazeina aia si raul pe care-l poate face persoanelor predispuse genetic la anumite boli autoimune.Si cum nu stiu ce predispozitii poate sa aiba Gh...mai bine pas.
o sa incerc si la Sofia sa inlocuiesc.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Vai Sabina,ce domnisor dragut ai,chiar daca are buzita umflata e tare scump de iti vine sa pupi ecranu' ca sa treaca "bubita".
Ce urat este afata,nu am iesit de loc,David s-a cam plictisit in casa,dar nu avem ce face,mai este si mucios.Analiza B-hcg este gata de abia maine,in schimb nici o schimbare.Astept rezultatul si apoi merg sa mai fac o echo,dar stau sa ma gandesc,daca nu afli,sau nu stii de sarcina oprita,ramane in uter pana cand se intervine chirurgical???Eu sper totusi sa se vada inimioara,si sa se fi inselat dr.

Mergi la inceput