Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (269)
Raspunsuri - Pagina 6
crishtina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Crishtina, foarte misto ai lucrat, bravos ! Dar modelul e si mai si decat ploverul. ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze Ghighi- filme ajutoarele lui Mos Craciun ![]() |
Multumesc
Ii si place sa pozeze....cand ii spun...imediat ce zambeste si incepe sa faca scheme Crishtina &
Robert09.09.2007
Gabriela77 spune:
Un pupic pt Mihnutul in actiune! Adorabil!
Iar Robert va frange multe inimi, asta e sigur!
Gheo m-a topit din nou….are el ceva….
Sabina, am inteles cu laptele, cu ficatelul stiu, de-aia eu nici nu am insistat, si acum il mancam rar, dar cu placere! Noi ne laudam ca mancam bine si cu drag aproape orice! Sunt tare mandra de pitica mea! Am avut si noi perioade de greva, cu raceli si dinti, dar in general mancam foarte bine! Daca nu am fi asa kk-cioase cred ca am fi mai grasute!
Cu rusine, marturisesc ca nu am mai cantarit-o de vreo 3 luni!Dar arata tare bien!
Greieras, santatate piticei!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
melaniatud spune:
Betty - Doamne ajuta! Nu conteaza prea mult daca ai raspuns mai rau la tratament, conteaza REZULTATUL!
Teo – Aproape ca mi-au dat lacrimile de emotie cand l-am vazut pe Mihnea cum s-a catarat in scaunel mi-am dat seama cat de mari s-au facut copii nostri. Cand vad alt copilas ce face atunci realizez cate face si al meu si uneori nu-I dau poate atentia meritata. Referitor la ficatel incearca sa il gatesti in putin unt intr-un vas Zepter…nu stiu mie mi se pare ca iese mai bun, fiert nu-I mai dau pt ca mi se pare amarui si am mai si citit undeva ca se distrug substantele nutritive atat de mult ca mai bine ii dai carne la gratar decat ficatel.
Adi – asa ma gandeam si eu…daca e un echilibru si nu fac exces de borcanele e ok mai ales ca acum sincera sa fiu si legumele astea din comert umflate cu pompa nu sunt sanatoase si pot favoriza mai tarziu obezitatea.
Babylina- are niste ochisoro superbi!
Sabina – pupam accidentatul!
Crishtina – pai aveti cu ce sa va laudati!
Referitor la ce spunea Sabina ca bebe te simte tin sa spun ca am patit-o si eu de multe ori. Cateodata daca sunt nervoasa ca nu a mancat mai nimic intr-o zi sau din alte motive o mai las seara pe soacra mea sa-l hraneasca sau pe tati. Cateodata n-am rabdare cu mofturile lui si de obicei daca de dimineata nu decurge masa bine in sensul ca ori nu-I e foame ori nu prea e incantat de ce ii dau asa o tine toata ziua aia mananca mai prost si sunt convinsa ca ma simte ca sunt stresata.
melaniatud spune:
Greyeras nu mai aruc si eu tigaia ca deja area sotul tau cucuie, sunt convinsa
.Nu lua in seama prea mult pt ca asa fac barbatii cand intra in criza si se simt neputinciosi aruca cu vorbe negandite si apoi regreta...ce sa le faci sunt mai slabi cu nervii ca noi....de aia noi mamicile tb sa gasim puterea ca facem fata cu brio copilasilor cand sunt bolnavi. Chiar daca va fi nevoie sa ajungi la spital si sa stai acolo nu te mai stresa de asta si gandeste-te ca acolo este personal specializat capabil sa rezolve problema fetei....vor trece si astea important e sa treaca cu cat mai putine urmari. Multa sanatate, fii tare si ai incredere!
prisi spune:
apropo de facut diverse lucruri, lui Miru ii place sa mergem in parculet la copii dar nu vrea topogane, leagane (incepe sa planga daca o asez in leagan) doar se mai joace in nisip uneori ,merge si se uita la copii si rade alearga, ieri abia am reusit sa o iau din parculet cu urlete, iar cand am ajuns la bloc am lasat-o pe jos si a fugit inapoi spre parc iar eu cu 2 sacose dupa mine si tocuri ...sa ma fi vazut
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
melaniatud spune:
| citat din mesajul lui prisi apropo de facut diverse lucruri, lui Miru ii place sa mergem in parculet la copii dar nu vrea topogane, leagane (incepe sa planga daca o asez in leagan) doar se mai joace in nisip uneori ,merge si se uita la copii si rade alearga, ieri abia am reusit sa o iau din parculet cu urlete, iar cand am ajuns la bloc am lasat-o pe jos si a fugit inapoi spre parc iar eu cu 2 sacose dupa mine si tocuri ...sa ma fi vazut poze Marta si Miruna (06.09.2007) |
Este Miruna in cateva ipostaze de manechin iti vine s-o papi toata!
danuta36 spune:
Neata!
La noi s-a intors iarna,ninge de dimineata..
Miru e mai bine azi,nu mai tuseste asa mult..azi noapte a fost mai rau,s-a trezit ca nu putea respira pe nas,dar dupa ce a aspirat tati(n-am mai pus aspiratorul,ca era 1 noaptea) a dormit bine merci pana la 9,30.
Roxana cred ca erau buni aerosolii,dar daca n-avem aparatul..
Gabriela vad ca al doilea antibiotic e din alta clasa si e mai puternic,se iau numai 5 ml/zi si e pt 7-10 zile..a zis dr ca primul n-a avut efect(poate ar fi trebuit un exudat,inainte de a scrie antibioticul,nu?) De ce zici ca Sara e slabuta,cate kg are? Si ea face kk des? I-am zis dr ca si Miru face cam des si ne-a dat Debridat,poate se mai regleaza scaunele si ia mai mult in greutate 
Teo ce dulce e Mihnutzu,cataratorul 
babylina ce mandrete de baiat ai 
Sabina pupici accidentatului 
Crishtina tare frumusel Robert cu puloverul facut de mami
danielle02 spune:
| citat din mesajul lui Sabina accidentatul http://farm4.static.flickr.com/3366/3273197643_605018a0ae_b.jpg Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
frumosul de el

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

danuta36 spune:
Prisi ce domnisorica frumoasa e Miru
Mi-a placut mult in poza cu bebe Alex...
Ma gandeam ca iesim azi in oras sa sarbatorim 5 ani de la casatoria noastra,dar cred ca amanam pt cand or trece racelile..
danielle02 spune:
| citat din mesajul lui greyeras Neatza fetelor! Bine ca nu m-am trezit acum, prestez schimbat scutece de pe la 7. Partea nasoala e ca a facut cu sange, am inceput tartament cu antibiotic, daca nu se vede nici o schimbare ni s-a recomandata sa mergem la Victor Babes. Ma rog la DD sa nu ajungem acolo. Oricum am niste mustrari de constiinta. ![]() Ma gndesc ca nu sunt in stare sa-mi cresc copilul si ca sa puna capac aseara al meu mi-a zis acelasi lucru, desi sunt singura si nu ma ajuta nimeni cu ea, el este mai tot timpul plecat.![]() ![]() Azi trebuia sa ajung si eu la dr, am niste migrene ingrozitoare si ma doare rau dupa ceafa in plus nu mai am nci un chef de mancat, deci concluzia sunt intr-o stare jalnica. Sper sa revin cu vesti mai bune. Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">Clipe de viata 2008 |
micutei bolnavioare,sa se faca bine repede,si tie multi multi

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)