Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(36)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Saru-mana tuturor de urari!!!Si voua sa va traiasca copilasii si sa va bucurati de ei!
Dar cam putina activitate azi la noi in stup

Ramona 22+ cu Bianca Maria

http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png

http://community.webshots.com/album/569750415cfoFqH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica

Anamariacs..poate nu ne tii si tu atata in suspans deseara!!Te asteptam cu vesti bune si poze!!

24+ Razvan Nicholas sau Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

draga mea,..ai vazut ca ieri nu te-am lasat sa strigi catalogul
fetelor..m-au luat niste emotii de numa, numa..mai avem o ora si plecam spre cabinet..deja bb e la ora de dans..cred..sau poate si el e emotionat..poate i-am transmis din emotiile mele..abia astept sa il vad iar pe ecranul mareee din cabinet de la dna dr!!

ana-maria 25 weeks

http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

luckyblue, bine ai venit pr forum!
sa-ti traiasca fetita si sa te bucuri de ea!

24+ si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare fetele,

Carla, Ramona si Flobaby felicitari ptr fetite ...sa creasca mari si sanatoase sa va puteti bucura de ele o viata intreaga
Lucky bun-venit printre noi si felicitari ptr fetita, sa creasca mare si sanatoasa
Carla i-ai spus Sabinei ca v-a avea o surioara? Care a fost reactia ei?
Sarmisa sa te odihnesti cat mai mult ca nu e de glumit cu tensiunea...un bebe sanatos si la termen

http://bd.lilypie.com/JP1np2.png

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

sarmisa sa te odihnesti mult. Ce simtome ai avut?Iti luai zilnic tensiunea? Ce tratament ai facut? Ca si eu am pribleme cu pulsul si tensiunea

24 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADA77 spune:

NU MA CERTATI PREA TARE!!!Am tot promis ca intru mai des,ca pun si poze...si nu am intrat de vreo 2-3 capitoleTimpul a devenit inamicul meu,al nostru, cel mai mare.Munca,delegatiile sotului ,cautarea unui nou apartament..si tot asa.Important este ca suntem bine.Am facut ecografia morfofetala,BEBE E BAIETELin continuare,mai marisor cu o saptamana decat UM,cu o greutate de 500 de grame la 22 de saptamani si restul masuratorilor sunt normale.La fiecare ecografie da mult din maini(avand in vedere ca se va naste in GEMENI,e normal sa aiba calitati e orator).Am glumit.Speram sa ajungem cu bine pana atunci.ALEX,cred,spunea ca va naste la VIENA si nu cunoaste limba...ei bine nici noi.Nu ne-am dat interesul prea mult,asa doar putin, la nivel de incepator,acum ne pare rau,dar ne descurcam noi!!!Si cu asta ajung sa va spun impresiile dspre PRAGA.ESTE UN ORAS MINUNAT SA-L VIZITEZI.ESTE UN ORAS MULT,DAR MULT DEASUPRA BUCURESTIULUI,IN CARE SA TRAIESTI!!Singura problema este LIMBA.Groaznica.La tv totul este dublat.Sunt ffnationalisti!De aici,pot spune ca oamenii sunt mai reci!!Insa, ca si turisti, veti fi tratati regeste!Stiu sa se vanda si in acelasi timp investesc in infrastructura, in conservarea cladirilor...ce mai,stiu sa-si vanda si pietrele daca vor.DACA DORITI V ASTEPTAM CU DRAG,SA VA FACEM UN TUR DE ORAS.Deocamdata atat.FELICITARI LA TOATE BURTICILE CARE SI-AU DESCOPERIT COMOARA SI MULTA SANATATE.

http://s658.photobucket.com/albums/uu308/MADAlici/Vederi%20Praga%202008/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADA77 spune:

N-AM FACUT CUM TREBUIE........SI NU MERG POZELE...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui Picky_toto
Carla i-ai spus Sabinei ca v-a avea o surioara? Care a fost reactia ei?

I-am spus, apoi am intrebat-o daca vrea o surioara si a spus ca da, astept sa vad cum va reactiona. Au venit niste prieteni cu un bebe de 3 luni si era geloasa cand il tineam in brate.

Carla, s.22 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Carla, felicitari pt fetita!!!.
Multumesc picky, ramona, anamaria si nu ai retin cine a mai fost pentru urari. Sunt foarte mandra si fericita ca o sa am o fetita!!!!!!!!!!!.
Sa aveti sarcina usoara in continuare si bebei frumosi si mancacioasi!!!!!!!!!!
Va pooop ( stiu ca razi philipp acum )

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mada, felicitari pentru baietel!
Sarmisa, bine ca s-a rezolvat, daca stai in pat pana la sfarsit o sa fie bine.
Dani3lla, tatal meu si-a dorit intotdeauna o fetita, sotul meu la fel, deci cel putin 2 barbati nu au fost dezamagiti cand au auzit ca au fetite . Ti-am admirat si eu pozele, vad ca deja se dau lupte grele pe baietei .
Ana-Maria, asteptam vesti, sa nu faci ca mine .
LuckyBlue, bun venit!
RamonaP si Flobaby, felicitari pentru fetita!
Nemo, imi place mult de Karolina ta .
Cosminica, eco morfologica mi-a facut dr. mea, Corina Echim, mi-a placut mult cat de detaliat mi-a facut-o, cu mult mai multa grija la detalii decat mi-a facut iosup la Saby.
Bebe Beca, am admirat camera pentru printese, este de vis. Ti-am admirat si tie burtica, sunteti foarte frumoase .
Alinutza, AlexsiMatei, Clodyac, Oana_du, Ankkaa, Nicuratze, Marcelle, Lauraa, Miruta, Picky, multumesc din suflt si va pup pe toate

Carla, s.22 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput