Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(36)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Laurra...multumesc!!Bine ca mi-ai amintit sa schimb semnatura,ca eu uitasem!!Sa dea DD sa fie bine la toate fetele de la odisee si sa ne tinem toate puiutii sanatosi in brate!!
Carla...asa aveam si eu parul inainte..nici ondulat..nici drept...dar de cand folosesc placa dupa fiecare spalare,e mai mult drept!!Se intinde mult mai usor ca inainte!!
Alynta...frumoasa burtica!!
Ramona...mai bine mancai ceva mai usor la ora aia!!

25+ Razvan Nicholas sau Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AlexSiMatei

Buna dimineata fete frumoase!

Carla, Alynta,

Noi plecam azi la Bucuresti si ABIA ASTEPT!!!

Alex

Alex 20+ Ari Victor sau David Victor sau...
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink

Drum bun si distractie placuta in Romania!!

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Uau, Carla, da tu ma enervezi cat de bine arati

Hi, hi, sa ma vedeti pe mine Ca daca a fost ziua lu' fiu-miu apar si io prin poze, si m-am socat de cat de mare m-am facut Bine, 15 kg in plus, se vad, nu gluma.
Link cu poze mai noute avem aici:
http://picasaweb.google.com/carmina.radu/
Sper sa mearga, pe webshots n-am mai putut face upload, in schimb merge pe picasa.

MADA, superbe pozele din Praga! Tot zic c-ajung pe-acolo de vreo 3 ani...

Acuma trebuie sa iau un taxi sa iau copilul de la gradinita, la noi a nins mult si mi-a fost groaza sa iau masina. Mult in Timisoara inseamna vreo 5-6 centimetri

Va pup, daca nu mai apuc sa intru va doresc un weekend minunat si iubire maxima de Valentine Day

Sa nu uit, LuckyBaby si Cosminica, bine ati venit!

25+ cu Andreea si Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

multumesc, maria!

28+

Mergi la inceput

alex, drum bun!!!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

AlexsiMatei, drum bun!

Alyntha, esti frumoasa! Prima poza imi place tare mult.

25+ cu Andreea si Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2

Mergi la inceput

strunfita, multumesc.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica

Buna dimineata!!

Anamariacs..totusi aseara nu ai mai aparut cu vestile!!
Laura..te-a recompensat bebe pt ziua lenesa de ieri!??Al meu imi misca burta din loc..face deja valuri burtica!!

24+ Razvan Nicholas sau Darius Nicholas

Buburuza noastra

MARIA, ai dreptate! eram asa de incintata ca ajung acasa si va dau vesti..si cind am intrat pe usa..pac..sotul meu f vesel era intre musafiri cu berile in mina ..ca "acum trebe sa apara nevasta-mea de la dr..si avem de sarbatorit!"..si ..ura! s-a terminat lucrarea! nu am ami putut sa fac nimic..ce laptop? de unde? tranca tranca cu musafirii pina pe la 9jumate cred..dupa am reusit si noi sa fecm dusul de seara si sa ne bagam la nani ca eram zombi..

suntem bine! bb si-a schimbat pozitia..sta in pozitie normala pentru virsta lui, e mai mare decit calendarul cu o saptamina, are 950 grame si e intr-o agitatie continua! fetelor..l-a vazut cum casca si cum se sterge cu minuta pe frunte..dupa si-a schimbat si pozitia picioruselor..sta cu ele in forma de 4-asa dorm eu-..avem filmulet de 8 minute.
dupa, mi-a explicat dna dr ca suntem amin2 ok, iar eu nu trebuie sa imi mai fac griji pentru pulsul ridicat, pentru cursul singelui din nas, si alte asemenea..zice dinsa ca sunt normla in sarcina..inclusiv pulsul de peste 110..e normal- eu la capitolul asta ma cam speriasem- tensiunea imi variaza intre 11 cu 6/7 pina la 8 cu 4..pulsul "sare gardul". luna viitoare recoltam "culturi din col" si repetam analizele initiale, cele de simge. aa..si de la 1 martie incepem sa luam un supliment de fier

cam atit pentru moment
daca v-am tinut in suspans pina acum, nu am facut-o cu vreun scop..pur si simplu s-a intimplat! dupamasa poate reusesc sa pun si pozele..la servici nu am acces la site-ul respectiv ..ca sa le pot adauga

ana-maria 25 weeks

http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni

Mergi la inceput

Strunfita...am vazut toate pozele cu piticul!!Sunt foarte frumoase,iar tu...sperii lumea cand zici ca esti mare...Hai mai ca arati bine...nici nu se observa ca ai plus atata kg!!

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Anamariacs...stai linistita,nu-i nimic ca nu ai mai reusit sa intri aseara,e de inteles!!Ma bucur ca sunteti bine si vestile sunt excelente...Ce grasunel ai tu acolo in burtica..

Buburuza noastra

Mergi la inceput