De pe DC in viata reala - v-ati facut prieteni?
Raspunsuri - Pagina 11
ile77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Teodora D.
Denizel are o voce minunata, de zana, care iti ramane mult timp in ureche. :-) E frumoasa, supla, cu bucle romantice, iar culorile parului au alternat de-a lungul timpului de la inchis la deschis si inapoi. Degaja un aer de feminitate si fragilitate, dar in acelasi timp o simti puternica si stapana pe ea. Si e timida! |
Eh, din postarile ei nu prea reiasa ca e timida
...uite ca m-ai facut si mai curioasa acum
Ile, mami de Vivian (07.03.2006) si 13+
http://good-times.webshots.com/album/568512292eJLims
Delphinas spune:
da...am reusit sa cunosc diferite fete de pe DC. si aici o mentionez pe gabriella1...care culmea mi-e si vecina... ca tot am amintit de ea...sper sa fie mai bine. gaboaico eu sunt langa tine.
o cunosc pe medeea si onutza de la "moldovence aspirante"
tot de pe DC o cunosc pe nasa viitorului meu copil neprocreat inca...bretonica SHI TE MAI VEAU TU FATA FRUMOASA o tipa extraordinara, care e mai mica decat mama cu 7 ani, dar eu o iubesc si mor fara ea. si i-am trimis in tara ei un inel cu un delfin, la care tineam ca la ochii din cap. asa am simtit eu sa i-l trimit ei.
vb pe mess cu fete sufletiste de la odiseea de sept.cot.2008 unde am activat 13cap...felicica, codruta, monica_dicut, babytza. la toate mamicile de bobocei de septoct2008.
desprecopii votez pt a 2 pereche de cercei...se potrivesc de minune in locul stelutelor pe care le port acum. cu 2 perechi de cercei ma dezlantui in lume
pt toti oamenii minunati pe care i-am cunosct prin intermediul DC.
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
Delia21 spune:
Da,...ma vazui in carne si oase cu MIHA ,VALENTINA si CATRINEL,mami de OANA. Adriana,m-a recunoscut ea in cabinetul pediatrului unde eram eu cu al meu printisor Rudy iar ea cu al ei Codrin,o minune de copil,sincer, care mi-a furat inima.......si se pare,....ca facui rost de o invitatie la botez si urmeaza sa le vad pe Sanzi,Crismir si Miereamara,..si pe David si bebita Aidan.
kariguld spune:
so, sa raspund si io.
pe misha o iubesc! in realitate nu ne-am vazut....da o iubesc, stie ea de ce!
pe umflatel (Mihaela) la fel!
si desigur pe toate celelalte stilate, (stiu ele de unde).
o singura dorinta am, una MARE, sa-l cunosc pe guestus!!! dau orice pentru o ora in compania lui! doar o ora!
(acum n-o luati in serios, nu raspund la provocari!)
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
misha71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld (acum n-o luati in serios, nu raspund la provocari!) |
Kari
Ba io raspund la provocari! Uite:
citat din mesajul lui marius Ai muncit nu gluma! Dar trebuie sa recunosti ca-ti place de mine, nu-i asa? |
nu mai mult decit iti place si tie
anyella mai vrei? Pai ce-o sa zica Marius? Ca deja e coada la el la usa
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
ile77 spune:
citat din mesajul lui kariguld so, sa raspund si io. pe misha o iubesc! in realitate nu ne-am vazut....da o iubesc, stie ea de ce! pe umflatel (Mihaela) la fel! si desigur pe toate celelalte stilate, (stiu ele de unde). o singura dorinta am, una MARE, sa-l cunosc pe guestus!!! dau orice pentru o ora in compania lui! doar o ora! (acum n-o luati in serios, nu raspund la provocari!) ************************* Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA! MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU ************************ |
Ce ti-e si cu ziua asta a indragostitilor...asa iasa adevarul la iveala
Ile, mami de Vivian (07.03.2006) si 13+
http://good-times.webshots.com/album/568512292eJLims
misha71 spune:
Io stiu ca pe Tzuni o iubesc fomeile, insa vad ca e boala care se ia!
Marius, macar cu tine sa am scapare!!!!! Zi tare si raspicat daca ma iubesti sau nu, ca sa mor de nu-mi fac operatie de schimbare de sex, ca altfel nu se mai poate
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
anyella spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui misha71
Kari Ba io raspund la provocari! Uite:
nu mai mult decit iti place si tie anyella mai vrei? Pai ce-o sa zica Marius? Ca deja e coada la el la usa **************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ) |
Cei din urma vor fi cei dintii, .Mai intram si pe fereastra sa prindem loc in fata.
Tashi
misha71 spune:
Marius, se pare ca n-ai incotro: PREDA-TE!
marius spune:
citat din mesajul lui misha71 Marius, se pare ca n-ai incotro: PREDA-TE! **************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ) |
NU TRAGETI>>>
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa