Sezatoarea canadiana (130)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

La multi ani la toate varsaroarele si varsatorii!!!
Try bafta la gasit joburi.
Nelia si eu am asa dureri de cap ca imi vine sa vomit. Eu iau doua tylenoale si ma culc, daca nu tine am un ibuprofen mai tare care mi l-a dat dentistul pe reteta cand am avut o interventie chirurgicala la masea. Nu le-am luat pe toate atunci si in caz de forta majora mai apelez la ele ca sunt tari si ma doare stomacul apoi.
Mercic de raspunsuri legate de Bolton.

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacanada2005 spune:

laurajr,cand ai vorbit la consulat ti-au spus ca dureaza 5 luni ca sa-ti faca de care pasapoarte, din cele noi, adica biometrice? Te intreb asta, pentru ca si noua ne expira pasapoartele in septembrie si exact in septembrie putem aplica pentru cetatenie, deci ramanem descoperiti o buna bucata de vreme. Dar eu am o prietena care lucreaza la Serviciul Pasapoarte, in tara si am vorbit cu ea acum vreo 3 saptamani. Ea mi-a spus asa: ca, deocamdata e o mare nebuloasa referitor la ce vor face consulatele ca va dura mult pana vor avea aparatele respective pentru amprentare, etc pentru aceste pasapoarte biometrice. Si ca, s-ar putea sa se mentina varianta pasapoartelor normale dar numai pentru cei plecati afara (adica, ca noi). Si ca, daca ambasadele vor face in continuare pasapoarte normale , atunci cu siguranta se vor putea face si in tara cu procura. Asta este ce-am vorbit eu cu ea, acum 3 saptamani. Ce s-a mai intamplat intre timp, nu stiu. Ca a ramas sa o sun pe la mijlocul lui februarie. Asa ca o sun saptamana viitoare si te tin la curent. Chestia cu procura nu mai e valabila pentru ca noile pasapoarte ( cele biometrice) au nevoie de amprente, si, logic, n-ai cum sa trimiti amprente prin procura. Asta e schimbarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Romanitza, haide la aquafit, creste gashca! Eu habar n-am daca poti sa mai schimbi ob-gynul, vorbeste eventual cu dr, nu pot sa te sfatuiesc.

Sofronica, pana ultimele 2 dati nu i-au oferit carucior, dar au mers cu ea prin aeroporturi. Si nu am platit nimic in plus si nici nu am cerut decat la check-in. In Ro nu stiu cum s-a exprimat ea, aici ziceam eu ca are nevoie de ajutor pe traseu.

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.22]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ritah spune:

M-am gandit ca poate intereseaza pe cineva.Exista o pozitie libera de Manager Customer Service & Vendor Relations in Mississauga:
Link-ul este:
http://www.usc.ca/public/csp/73/default.aspx
De asemenea, exista pozitii libere de Sales Rep in toata Canada, dar cred ca nu sunt pozitii full time.
O sa incerc sa mai postez pozitii de care mai aud,de la mine, sotul meu sau de pe la prieteni. Ma enerveaza groaznic ca alte natii se ajuta intre ei, se aduc unul pe altul la job-uri si noi.... Mie mi se pare ca romanii sunt cam in urma la asa ceva, si m-am gandit ca poate putem sa ne ajutam mai mult intre noi. Suntem destui aici pe forum, si cum vremurile sunt grele acum poate iese ceva. Iar firmele ar trebui sa fie incantate ca au mai multi cetateni care aplica.

Doamne, da' scrieti nu gluma.

Adaf, da-te la ei, ca de multe ori te duc cu presul pana trec 2 ani. Poate gresesc eu si builderul tau e ok, dar eu am auzit numai de povesti naspa in ultimul timp.Nu stiu daca Tarion poate face prea multe, nu te baza doar pe ei. Ti-am spus ca roofer-ii pe care i-am chemat noi- cei de la Holmes On Homes- ne-au spus acelasi lucru-calamitate, asta e, nu aveti izolatie in attic.Nu stiu de ce, dupa ce primesc banii pe o lucrare, parca nu mai contezi, cam asa fac toti contractorii. Noi i-am chemat sa vina din nou, sa ne spuna ce mai e de facut, ca poate curge din alta parte, sa platim in plus, pana la urma l-au injurat pe sotul meu la telefon, n-am mai auzit de cineva care sa refuze o lucrare noua pe bani cu o injuratura.Ca dovada ca am chemat pe altii care au reparat si lucrurile sunt mult imbunatatite. Ca sa nu va mai povestesc povesti de groaza cu contractori care au fugit cu banii bietilor oameni, fara sa faca nimic.Asa ca insista pana in panzele albe.

Cristina cu mare placere, poate venim si noi la intalnire, ca i-am ramas datoare si Denisei. Numai ca piticul meu nu prea mai are astampar, sper sa rezist cu el si sa ma lase sa vorbesc cu voi.

PleaseMum are reduceri serioase la clearance, au o groaza de articole cu 2.99. Puteti sa va uitati pe website la ei.

Rita

Mergi la inceput

ritah, ai intrat in legatura cu Holmes On Homes? Eu sunt fascinata de omul ala, pur si simplu Zi-mi si mie cum i-ai contactat, etc...nu ca as avea probleme si cum sotul meu lucreaza in constructii nu cred ca va fi vreodata nevoie sa-i chem, dar asa, ca chestie. Sunt curioasa daca si in realitate sunt tot asa de seriosi ca la showurile de la TV.
In legatura cu casele...oh Doamne...sotul meu, dupa ce a vazut prin site-urile de case noi...s-a jurat ca in viata lui el nu va cumpara aici, in Canada, casa noua de la builder, poate custom made...dar in subdivision...never...Oricum, din ce am observat ( cel putin in zona noastra) canadienii (get-beget, daca putem spune asa...)nu cumpara case noi ci case vechi pe care le extind in toate partile si le redecoreaza. Stiu ei ce stiu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Voi ce mai luati cind va doare capul? Nu stiu ce sa mai iau, incep sa cred ca totusi la mine e o problema pe acolo pe sus (cred ca numai pe mine ma mai mira, cei din jurul meu erau convinsi de mult de acest lucru!) Astazi am avut si mai am inca o durere cumplita de cap, inumana! Nu e normal sa te doara atit de rau un cap si sa nu ai nimic la el! E de la raceala, dar e normal sa te doara chiar in halul asta? Am avut dureri mari de cap in ultimii doi ani, din diferite motive, dar din vara nu pot sa spun ca m-a mai durut chiar atit de tare. Cu doctorii nu ma inteleg, am cerut odata cind tot asa ma durea rau sa fac un scan si m-au imbrobodit ca oboseala, ca hormonal, ca... si nu mi-au dat decit Tylenol. Daca nu-mi trece, ca eu am senzatia ca nu-mi mai trece de data asta, unde sa ma duc, ca sa fiu sigura ca ma baga cineva in seama!?! Simt ca mor de durere...

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

eu iau fasconal ca fac comanda de fiecare data in ro... incearca cu advil gelcaps, am auzit ca sunt bune
sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

ritah,
eu am primit si am dat ajutor de cate ori am avut nevoie sau resurse, grupul de la sezatoare e un grup cu adevarat unic!
fetelor!

ana, pai umbla vorba unei gaseli totale de Pastele catolic, si ar fi 2 variante: Ottawa sau un resort in algonquin park. Pe mine ma aranjeaza amandoua, asa ca ar cam trebui sa incepem dezbaterea ca numai maine nu-i martie si aprilie

inacanada, si noi suntem descoperiti cu pasapoartele, deocamdata speram sa nu avem nevoie de calatorii urgente

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

ei, donia, si tu, cum sa ma duc la doctor numai pentru atat? incepe sa treaca oricum; daca era vorba de unul din copii, sigur ma duceam, dar asa, eu le trag pe picioare pe toate

Mergi la inceput

romanitza bine ai venit la sezatoare (cred ca am uitat sa-ti zic) si sarcina usoara in continuare!
am o prietena care a schimbat medicul la 35-36 de saptamani, deci se poate; probabil ca trebuie sa platesti o taxa sa-ti dea dosarul de la fostul doctor si atat

Mergi la inceput

maru, pentru calatorie, de urgenta, in Ro, cu pasaport expirat, nu e problema ca te duci la Consulat si-ti da un document de calatorie (parca se numeste) si poti ajunge cu ala in Ro. Pe mine ma "loveste" ca nu mai putem pleca in afara Canadei, in vacanta
Chiar, tu parca ai depus de curand actele pentru cetatenie. Tine-ma si pe mine la curent cu evolutia dosarului tau, te rog, ca sunt tare curioasa de timpii de asteptare.

Mergi la inceput