Sezatoarea canadiana (130)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Magdone, inca nu au aplicat de viza. Sunt in proces de facere pasapoarte dinti si alte alea, si in martie am sa le trimit eu invitatia.
Ai tai au biletele deja? ca poate ii cuplam

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Sofronica, si noi cand i-am sponsorizat pe socri tot procesul a durat aproape 4 ani. Deci s-ar parea ca e norma. Mult succes.

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

La multi ani, Donia!!! Sa ai parte de un an excelent din toate punctele de vedere!

mQQm - pai poate ma hotarasc si eu de luna viitoare sa re-incep gym&aquagym la YMCA.
Imi pare rau sa aud de problema cu masina, dar cel mai important e ca el nu a patit nimic, toti facem greseli... Deci tu spui ca inca mai pot schimba doctorul? Ca doctorul de familie mi-a spus cand mi-a dat trimiterea la el ca il pot schimba doar pana implinesc 3 luni(12 saptamani). Daca as stii ca se poate, as merge si maine la alt doctor... Dar nu stiu daca ma poate primi, mai ales ca acum sunt in saptamana a17a.

Am citit despre modalitatile de a aduce parintii pentru prima oara(cu sau fara insotitor), m-ar interesa si pe mine exact cum ar trebui procedat, o sa vina vara asta soacra mea(in august), si este prima oara cand merge cu avionul. Are 71 ani si stie doar romana, asa ca suntem putini ingrijorati de cum ar trebui procedat sa nu piarda legatura sau... sa nu vina fara bagaje (am citit si m-am distrat tare de ce scria Adaf7) Daca mai sunt parinti care vin pe la jumatatea lui august aici, sa ma anuntati si pe mine, please.

Astazi am fost sa imi fac analizele de sange si ma simt cam lesinata, mi-au luat veo 7 eprubete si asta pe la ora 4 dupa-amiaza, nici nu mancasem nimic inainte... Oare de ce iau atat de mult sange aici? De fapt, problema mea e alta, am probleme de obicei cand mi se recolteaza sangele, lesin de cele mai multe ori, asa ca pentru mine e un chin.

Hai ca eu nu mai stau, am intrat sa va salut. O seara buna tuturor! Ma duc sa imi refac fortele - am nevoie de un somn bun...

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

La multi ani Donia! sa fii sanatoasa, fericita si iubita
Magda, I'll give you a shout tonight; acum o ora am ajuns si eu acasa si l-am doftoricit si hranit pe fiu-meu se pare ca are un mic streptococ in gate mai bine putin acum.
Intrebare pentru fetele care au nascut aici,- desi voi discuta asta si cu dra mea in curand- am auzit ca la scurt timp dupa nastere te trezesti cu o nursa/moasa? acasa pentru postnatal care, e adevarat?
In cazul asta, e necesar sa contactezi spitalul ori o clinica din zona sa te programezi dinainte? In Germania unde l-am nascut pe fiu-meu mai mare iti cauti o moasa inca de la inceputul sarcinii pentru postnatal care, care te ajuta enorm, ori primesti de la spitalul unde nasti o lista cu moase din zona pe care le contactezi pentru tine si BB.
O alta intrebare: controlul ginecologic postnatal cum se desfasoara aici? am auzit de la unii ca dr.de familie ti-l face, de la altii ca e facut de catre ob-gyn. Cat de multumite/nemultumite ati fost?
Mi-ar fi util sa stiu la ce sa ma astept.
Merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Romanitza- ce nume frumos- si eu am fost surprinsa sa constat ce mult sange mi-au luat pe durata sarcinii asteia, la prima recoltare am fost si eu pe punctul sa lesin. Si mie mi s-a parut cat dra mea gyn ma trimite la cam multe teste cu recoltare de sange, e constiincioasa, dar sigur ca primesc mereu acelasi raspuns: Everything is perfect
Din fericire n-am interactionat prea des cu sistemul medical aici, care se stie ca nu se compara cu cel vest-european. Noi suntem norocosi sa avem o dr de familie super care ne rezolva rapid la nevoie, asa ca pana acum...no major complaints.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adaf7 spune:

La multi ani Donia si Varsatoarelor. Eu mi-am spus La multi ani in prima zi a zodiei
Khristin, da casa mea e noua. Nu vreau sa mai redeschidem discutia cu casa noua vs. casa veche. Noi am luat casa dupa ce a fost construita, deci nu am putut cere sau alege culori/modificari. Pe strada mea au fost tinute 3 case de catre builder, ca sa ceara mai mult in forma finala decit atunci cind au fost contractate pe teren gol. Intr-un fel avantaj ca am vazut-o in forma finala si ca deja strada era terminata, dezavantaj ca am platit mai mult. Eu am vrut casa noua, dar Nu as mai lua. As merge pe noua de 2-5 ani pt ca deja problemele care au aparut sunt fixate intre timp. Si sunt probleme, de la shrink de parchet (se usuca), pina la crapaturi mici in pereti ca se aseaza casa, astepti sa puna gazon, apoi mai trece 1 an pina ai voie sa iti faci gard, nu iti cunosti toti vecinii... poate mai ai si "norocul" sa nu ai izolatie buna in acoperis ..
Se pare ca ultimul e-mail trimis aseara la Daniels in care ii amenintam usor ca in afara faptului ca vor trebui sa repare acoperisul le fac si reclamatie la Tarion ca ne-au pus viata in pericol si ca puteam sa ne electrocutam cu prizele si intrerupatoarele in apa, azi am primit 2 tel acasa sa imi spuna ca vin la o re-estimare, ca de fapt ieri au trimis pe cineva numai sa ia poze in exterior.. blah, blah ca nu stiau cum sa o dea cotita dupa gafa pe care au facut-o. Vad miine cum evolueaza discutia, cert e ca Tarion este sprijinul meu si pina la urma se va rezolva.
Tara arde si baba se piaptana - sunt pe forum fete care si-au refacut nasul (deviatie de sept, forma...sa nu o mai dau cotita - estetica ). In Canada? Ca ma bate gindul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Donia si tot ce iti doresti tu!!!

constat ca mi-e dor de toronteze, ar merge o intilneala prin aprilie- mai .

Dana , sa bei un pahar de vin chiar singura pentru ca ai scapat de operatie (eu am "rezolvat" o sticla saptamina asta catinel-catinel in fiecare seara juma de pahar vin+juma de pahar cola si s-a dus; frantuzesc of-corze, printre putinele placeri cu iz frantuz ce mi-au mai ramas)

Lorelaim, ma distrezi cu peripetiile suedeze :))
Daiopri, vinerea e misto, si 13..eu cu martea nu mai impac deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Donia
Multa sanatate si numai bucurii!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacanada2005 spune:

Gata, am scapat. Chiar n-a fost big deal. Apasarea ( in "menghina") in afara faptului ca nu m-a durut deloc ( am simtit doar un usor disconfort) a tinut doar 3-4 secunde. Mi-a zis ca trimite rezultatul intr-o saptamana la dr meu de familie.
Acum am alta problema . Spuneti-mi si mie ce dress code e "Smart Casual"?
Gata, ma duc la culcare. Noapte buna la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

La multi ani Donia ! Cum se simte soacra ta, s-a acomodat ? Copii cred ca sunt bucurosi ca au o bunica cu ei…

Try, ce bine-mi pare ca esti optimista, asa si trebuie, in situatii de criza psihicul e baza !

Ina Canada si cine mai e interesat, intrati pe linkul pus pe mine la adresa comuna ca a pus sotul pozele de sambata.

Podeanu, nu va ajunge mai ieftin sa luati pt vacanta apartament?

Mamaana, poate gaseste stickul baiatul tau, eu care ma cred tare organizata, am pierdut la chestii…si mereu le-am gasit…ca acum 2 saptamani cand mi-am pierdut verigheta si un cercel…tot we le-am cautat disperata iar luni, dupa ce am mai scotocit prin vestiar si holuri, am trimis un mail general si in 2 min eram chemata la reception sa-mi ridic bijuurile…sau de vreo 2 ori mi-am uitat portofelul in magazine si gasitorul a fost asa Samaritean ca l-a dus la Customer Office…deci spera !

Lorelaim, eu zic sa te bagi la voluntariat, mai exersezi suedeza si vorbesti si engleza…Gabi ce face, cum se impaca cu bunica ?

Noi cu Valentinele avem treaba, nu gluma: dam la toti copiii,plus teachere, secretare si principalul; am fost la Lindt outlet si am luat o sacosa de ciocolatele si le-am impartit in pungi cu inimioare...Eu la inceput o trimiteam pe Ioana numa cu cardul, dar a venit acasa botoaza tare ca numai ea n-a dat si o atentie pe langa card...asa ca ne-am conformat. Sa vad daca mai vrea sa faca martisoare anul asta, ca de reo 2 ani, face cu mama si duce la scoala la copii.

Mamicilor, cand vreti la jocul de joaca ? Pe 21-22 nu putem, daca amanati pt 28 poate vin si eu cu frumosii mei. Si asa ne bate gandul sa mergem la I max sa vedem 3d cu Sea-ul…

Am niste nervi…dup ace am convins sotul sa trimitem copiii in tara, am facut calcule pt bilete, am dat sfoara in tara ca vin mostenitorii in vizita, am descoperit cu stupoare ca toate pasapoartele expira in martie !!!
am scris urgent la consulat ( chiar mi-au si raspuns baietii si mi-au dat si telefon ) imediat, dar se poate face pasaport, dar dureaza aici 5 luni !!! Fratele meu , il trimit cu porumbelul calator? Le fac pe toate de mana ?
Ok, am zis ca sa le faca taica-miu in tara pasaport pt Ioana sis a ni-l trimita…insa din 10 dec s-a abrogat legea, nu se mai fac pasapoarte prin procura…so, mama pleaca in iunie si ramanem 2 luni descoperiti.
Toata lumea boceste : Ioana ca si-a ratat vacanta, mama ca ce facem cu plozii, eu ca sunt uituca…

Acum ma gandesc sa aplicam pt sponsorizare pt mama, dar mi s-a ivit alta idée: ei ii expira viza multipla in inaurie 2010…daca aplicam acum pt sponsorizare si la vara viitoare pleaca iar in Romania in vacanta, va trebui sa aplice pt viza multipla pt inca 3 sau 5 ani…daca astia nu-I dau sau o pun sa astepte 2 ani pana se proceseaza dosarul ? Magdone, Khristine, puteti sa ma ajutati cu ceva sfaturi ? Sau emiterea de vize multiple n-are legatura cu sponsorizarea ?

Mergi la inceput