Sezatoarea canadiana (130)
Raspunsuri - Pagina 16
Pucku spune:
mey ma apuc sa scriu, ca pana termin de citit vine primavara
Donia La multu ani
Try imi pare rau pt ce s-a intamplat. in legatura cu asigurarea, si sotul cand a fost concediat a venit cu pachet acasa, si am fost la dentist in ultima zi de pachet, am primit toti bani inapoi, si am lasat nu gluma, mi-am reparat vreo 7 carii, am profitat un pic, asa ca eu zic sa te duci linistita
speech therapty pe health card la spital nu este? aici stiu ca ai dreptul la 10 sedinte la clinica pe an si la spital parca inca 25
Dana P ma bucur ca s-a lasat fara bisturiu
Maru ce iepuroi ai la curte...sper sa nu ajunga protap ...cred ca mi-e foameeeee
neuronu obosi, asa ca ma duc sa ma culc, nici nu mai stiu ce voiam sa scriu, aveti asa o viteza
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
cge spune:
Pucku, de mult vroiam sa iti zic.
Noi am fi ptr. intalnire, tot am ratat terapia de sapt. trecut.
Dar am prefera sambata pe 7 martie.
Oricum mai vorbim pana atunci.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
codritu spune:
No, seara buna si de la noi,
Nelia, legat de cap am fost la medic in tara si mi-a spus ca s-ar putea sa fie de la bila, aici n-am mai fost, dar eu sunt foarte meteo sensibila, toate migrenele puternice sunt legate de schimbari de temperaturi si presiuni, plus luna plina. Legat de sot te inteleg perfect ca exact asa e si al meu si e tot varsator, ma bucur sa aflu ca nu e asa din cauza ca vorbesc eu prea mult. Tudor m-a intrebat de ce sunt eu asa vorbicioasa?
la toata lumea
si
nelia spune:
Codritule, eu nu am avut niciodata probleme cu bila. Astazi am venit de la scoala si copiii nu dormeau si vorbesc cu vecina, pleaca vecina, vorbesc cu ele, ia sa vad cum ti-ai facut temele (asta dupa ce ieri nu am vorbit deloc toata ziua, ca orice cuvint pronuntat imi baga cutite in creier), Agata, ca sa scape de verificari: si zi, azi te simti mai bine, nu te mai doare capul, nu-i asa!?! Nu stiu nici eu de ce sintem atit de vorbicioase! Simpatic!
Vedeti ce ora e, nu? Nu pot sa dorm! Se vede treaba ca am dormit ieri pentru toata saptamina!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
OlgaTarziu spune:
Salutare fete dragi.
S-a nascut intre timp nepotica mea Dalia. E bine, sanatoasa, rotunda ca un catrevete si nici macar nu stie sa planga Al meu fecior la varsta de o zi s-a declansat si nu s-a oprit 6 luni. Zici ca era sirena lui Vasile Roaita. Dar cum ii spun sotul la ai saraci si matza e ...(stiti continuarea). S-a nascut cumnata-mea cu mult noroc.
Noi... Eu am ajuns ieri iarasi la spital. De 2 zile am inceput sa ma umflu la maini si picioare si sa am ameteli, stari de voma. In plus clasicele mele migrene...Mi-am luat tensiunea si aveam 130 cu 85 ( in mod normal am 100 cu 60). Am mers la lucru si de la lucru la spital ca incepusem sa vad stelutze. Cand am ajuns la spital aveam 145 cu 85. Am stat acolo, m-au monitorizat, etc. Dupa cateva ore a scazut la 112 cu 70. Concluzia, trebuie sa-mi iau tensiunea in fiecare zi, in urina nu am avut proteina deci inca nu e preclampsie, dar e sigur epuizare fizica. Mno astept sa ma duc s-o vad pe doctora mea in 20. Cam asta ar fi. Stau acasa azi, incerc sa ma mai odihnesc.
Va las si va pup pe toate.
mamaana spune:
neata, haideti la cafea
nelia m-ai binedispus de dimineata
daiopri nastere usoara!!
olga ai grija de tine, odihneste-te cat mai mult; pe mine m-au indus din cauza preeclampsiei si totul a fost bine pana la urma; ma gandesc cu goaza ce s-ar fi intamplat daca in seara aia nu as fi plecat la spital, ca aveam numai mild contractions, dar la 7 minute, iar tensiunea era 145 cu 85 cand am ajuns acolo, fara ca eu sa-mi dau seama
aseara apare fi-miu cu un resume de o pagina, ca azi trebuie sa termine good copy; mi-am aduc aminte ca noi in clasa a 7-a invatam sa facem cereri...
maru n-am ghicit ce-i cu alea cu rosu
Donia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana Stroe Iarasi eu cu ale mele; dupa vreo cinci ore am ajuns la rind la clinica din cartier; dr mi-a dat o crema si mi-a spus ca trebuie scoasa cit mai repede alunita si trimisa la laborator, ca daca ma trimite la dermatolog dureaza o luna-doua pina ajung la r-v; si mi-a propus sa merg saptamina viitoare tot aici la el in clinica sa mi-o taie; acum eu ce fac, ma agit pentru un spital din Montreal sau ma duc aici intr-o clinica micuta de cartier pe mina dr-lui (un mos de 70 de ani) ? |
Ana, mie mi-a scos o alunita doctorita de familie. E ceva foarte simplu, cu anestezie locala, sangerare foarte putina, iti pune unul-doua fire si esti gata. Nu stiu daca are rost sa te agiti pentru spital, nu e nimic complicat.
Olga, sa va traiasca nepotica! Tu vei continua sa mergi la servici? Ai grija de tine!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
ange spune:
olga,foarte frumos numele nepoatei tale.sa va traiasca!
cat despre job,nu poti sa-l opresti ca sa-ti vezi linistita de sarcina?
ana,eu sa fiu in locul tau as merge la mosulica ala imediat.Nu as avea nervii sa caut alta clinica.De cand te-am auzit pe tine ma stresez toata din cauza alunitei mele de pe obraz
cge,si eu vreau sa o vad pe Pucku.ce ziceti ,ne organizam pt sambata dupa amiaza? Nici eu nu pot vinerea decat dupa 18,00 iar sambata dupa 14,00.
o zi buna.am fugit la inimioare.astazi au ramas si copii mei acasa;avem party la gradi de St.Valentin cu mici,cu mari,cu parinti si bunici sa vezi bordel!
Mona_B spune:
Olga, bine c-ai mai scris; cum se simte cumnata ta? Planuiti o vizita la ei ori ei la voi anul asta?
Imi pare rau sa aud de problemele cu tine...fa bine si ia-ti concediu din martie ca nu moare nimeni la munca, si ai grija de voi doua cat poti, mai ales daca tatal tau va veni sa va ajute. Sper sa te simti mai bine curand. De-abia astept s-o vad pe Sophia
Cred ca-ti mai fac o vizita la birou sapt.viitoare cu actele alea.
Maru, poate ne intersectam cararile pe-acolo, parca si voi va pregateati aplicatia pentru cetatenie? Noi am cam lungit-o, trebuia s-o startam de anul trecut, dar am fost lenesi.
columbiana spune:
Olaga, sanatate!
Nelia, mersi! am imprimat si azi sun, daca ma primeste mai repede de joi merg la dr.tau
Donia, alunita mea arata nasol, inflamata (cam cit o boaba de strugure) si tare dureroasa; in plus mosulica si-a inceput dizertatia cu "asta poate fi canceroasa, s-o scoatem urgent" ; d'aia am cosmarurile de rigoare (si pentru ca sunt eu panicoasa din fire:((
Ange, mai, stai linistita, daca nu le apuca damblaua sa-si schimbe culoare/conformatia si nu sunt dureroase n-ai motiv sa te legi la cap...