Sezatoarea canadiana (130)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Donia-ok ,am inteles- nu ca mi-e dor de a mea, ci din contra chia rnu ii simt lipsa, te intrebam in caz ca ma apuca si pe mine elanul de a invatza,ca e la moda si cica ar da bine la resume si paote ceva bani in plus si dc o sa ajung peste 1 an si ceva fara ajutor prea mult de la mama (ca nu vrea inca la pensie), sa stiu dc sa chem sau nu-oricum eu o vreau doar pe ea ca in final va asculta, si se pare ca as avea sanse pe TS-2-3 luni ca primul pas l-a facut zburand in anglia la cumnata-solo,finally,dupa 35 de ani de tinut de mina cu socru
Nelia- aprob ca in faza incipienta- tiroida, da stari de ameteala puternica, lipsa de eenrgie,slabicune, slabit,etc- dc e hipotiroidie.Asa ca mai investigheaza,please.

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Denisam noi mergem in Martie in Dominicana-Punta Cana dar pe 1 Martie.

Maru, Denisam.... mai voi mai si lucrati ceva la servici :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

mQQm, la book store la U of Toronto gasesti sa cumperi stetoscop

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Maru, ai idee de price-range?

Mersi de raspunsuri, evribodi.

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.22]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Donia, imi pare bine ca te vad! Am facut in analizele la singe si una speciala pentru tiroida, nu am rezultatul inca.

Chiar vroiam sa-ti zic ca te mai poate durea capul si daca esti mahmura
Buuun cu analizele de sange, se misca lucrurile inseamna.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

sorry, habar n-am, am incercat sa ma uit online si mi-am prins urechile, dar ma pot duce maine sa ma uit! (daca magazinul e pe aici prin campus)

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Hello, hello.
Si noi la cele 41s si 2 zile
Mare noroc ca e jucaus tare ca altfel imi pierdeam mintile pana acum.
Deci anticipam marea intalnire pe maine, ca nu cred sa iasa intre timp. Ma gandesc sa merg pe la mall, macar sa stiu ca am mai incercat sa il dau la vale.
Multumim de urari si sa ne tineti pumnii. Ca drept sa zic m-am saturat sa tot car tona de kg pe care le-am acumultat.
Inca o data LMA sarbatoritelor!!
Am vrut sa intreb si ieri, Diana cum mai esti?
Deci se pare ca ramane pe maine, cum am stabilit
Ana, eu cu martea nu am mari probleme
Da, asta este treaba pisoiului ca el nu a vrut sa iasa asa ca asta e data cu care ne prezentam.
Acum astept sa ma sune astia sa imi spuna cand sa merg maine. Sper ca nu incep inducerea pe la 9 seara:)
Valen, asta e, nu pricep si pace de ce nu ies copii astia
Chiar ma gandeam ca oare daca l-ar lasa de capul lui cand ar iesi?
Cred ca mi se trage de la prea mult stat degeaba
Lorelai ai vazut linkul ala care l-am pus despre Vanc? Tot vreti sa mai veniti?
Nelia sanatate multa. Cred ca is baieti buni, da zici ca nu prea vorbesc? Ca mai am un exemplar acasa
Da las ca vb motanul pt toti
Mqqm parca ritah zicea ca are stetoscop de imprumt.
Denisa, si zici asa ca imi ies din minti in tara cu actele? Iaca cum sa imi mai exersez si eu creierasul, ca aici merg toate ca uns
Nu mai veni cu invitatii din astea tentante, ca acu nu mai merg in tara si duc copil de juma de luna la mare, la soare...
Hai sa ma urnesc nitel din casa. Aveti grija de voi si multumim mult ca va ganditi la noi.

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

se cheama eficienta
ma retrag, ca vad ca incurc
Denisam, vorbim pe meebo

Citat:
citat din mesajul lui DanaMario

Denisam noi mergem in Martie in Dominicana-Punta Cana dar pe 1 Martie.

Maru, Denisam.... mai voi mai si lucrati ceva la servici :)

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Daiopri- tinem pumnii pt maine si sper ca o sa iasa bine si repede pisoiul - ai sa razi,dar am vazut in Aruba-mama cu 2 kids,unul avea in jur de 2 luni,normal ca statea numai la umbra cu el si cel se juca cu tati la soare- 2 sapt e totusi prea mic-dar cum eu vreau la mijl lui martie, 1 luna cred ca bate Recordul-shopareala faina sa aveti.
DanaM-thanks dar e prea devreme 1 martie- dc am scris azi mai mult e ca sunt mai libera si mi-e dor de seful direct care e acasa,dupa surgery- doar ca sefu asta mai mic, ma serveste cu rapoarte destul de des, dar azi avea niste chestii de revizuit si din cauza unor urgente sunt cu un ochi pe la voi- daca insa e o probl ca eu si maru scriem mai mult, ne putem retrage , hai maru nu vii la o

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacanada2005 spune:

Referitor la flip the house, try n-a zis ca trebuie sa tii casa 6 ani ci 6 luni ( cel putin asa vad eu ca a scris...). Si da, asa este. Noi prima casa am vandut-o dupa 8 luni si nu ne-a intrebat nimeni nimic. De fapt, poti sa o vinzi si dupa o luna, numai ca nu se mai considera ca e resedinta ta si atunci, daca ai vandut-o cu un pret mai mare decat cel de achizitie platesti impozit pe diferenta de bani, considerata in cazul asta profit (capital gain). Dar si aici exista solutii muuulte ca sa 'fentezi" taxele . Banul sa-l ai pentru cumpararea de case ...apoi iti mai trebuie spirit de antreprenor, ochi format pentru ce se cere si pricepere in de-ale constructiilor, ca sa poti angaja oameni pentru flip, ca daca lucrezi cu general contractor...nu te alegi cu nimic...

Mergi la inceput