Sezatoarea canadiana (130)
Raspunsuri - Pagina 11
mikiion spune:
Deci daca mai am buletinele valabile as putea sa fac certificatul lui Marc ? Adica daca le-as trimite in Romania prin DHL cu o procura ceva?
Noi n-am predat buletinele ca era prea mult de alergat.
si erau facute de putin timp.Deci inca sunt valabile.
Eu am inteles ca e relativ usor sa faci daca ai deja certificatul de nastere canadian si copilul are mai putin de 1 an.Dar noi am fost delasatori.
La noi cetenia a durat fix un an. Dar am impresia ca am avut noroc pentru ca la altii a durat cu vreo 3-4 luni mai mult.
Iar certificatul de nastere a venit cam intr-o luna, dar am platit o taxa mica de urgenta.
Joburi , imi pare rau ca nu am nici o oferta
sa va fac.....Mi-ar placea. Iar cu romanii, pai eu am incercat cu blogul meu sa-i adun putin pe cei care sunt in domeniul meu. Deocamdata e un esec.....
E citit in Romania, dar de aici nu am reusit mare lucru.
Asta e, eu perseverez![]()
nelia, sa stii ca si la mine problemele de coloana sunt legate cu durerile de ceafa. Incearca sa pui ceva cald acolo. Nu la cap, ci efectiv la ceafa unde e coloana. Eu am acolo o vertebra cu probleme( descoperita acum vreo 20 de ani) si stiu cand ma supara ma doare si capul. Plus ca schimbarile astea de temperatura.... Plus ca si tensiunea si pericolul de atac cerebral e iar o cauza. Mama era asa ca tine cu migrene. Si are deja 5 atacuri cerebrale la activ. Asa ca eu as zice sa incepi cu asta. Sa vezi daca nu e de la inima sau de la tensiune.
Multa sanatate.
Virsta Marc
maru spune:
try, revin sa zic, spune-i sotului sa se uite pe site-ul spitalului ca aveau ceva postari pe finantist
separat baga un ochi si la fundatie, au site separat si stiu ca ei au mereu scoase joburi
open text angajeaza it-isti si finantisti la greu, asa ca nus trica sa bagi un ochi sia colo
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
maru spune:
mikiion,da si aici un link catre blogul tau
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
nelia spune:
Multumesc mult, fetelor, cu sfaturile legate de cap, chiar daca m-ati speriat un pic... mai mult!
Da, coloana ar putea fi una dintre cauze, ca ma doare si ma doare de cind ma stiu. Ieri am aflat, intimplator, ca si pe Agata o doare capul la scoala si cind se face piruete pe gheata. Adica ameteste cind le face si cind termina antrenamentul, o doare capul. E prima oara cind imi spune!
Sint normale la virsta ei, are 7 ani si jumatate, ca pina si la mine au inceput dupa 10 ani!?!
Mikiion, la inima totul e in regula, tocmai am facut un examen complet, tensiunea e mica! De obicei o aveam foarte mica, acum s-a mai reglat, dupa sarcini. Sa stii ca blogul tau e urmarit (sau a fost) de prietenii mei din domeniu si, in scurt timp, voi avea si in casa unul!
Promit ca ma tin de doctori pina primesc o trimitere spre investigari, chiar daca ar fi sa le platesc din buzunar. Sa vad ce acopera asigurarea de student, ca tot o platesc de ceva timp si nu am utilizat-o niciodata. Nici nu stiu daca am mai spus, sotul meu are un RV pe 25 la un medic de familie, daca e altfel decit ceilalti, mai deschis adica si mai putin superficial, si ne ia pe toti (ca asa l-a intrebat receptionista la telefon), atunci ma mut acolo cu dosarul si voi insista sa-mi fac toate analizele pentru spate si cap, trebuie sa fie ceva, ca e prea tare dor si unul si altul. Multumesc!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
Denisam spune:
Try-cum adica nu poti vinde o casa sub 6 ani de la cumparare,de asta nu am mai auzit- si stiu clar ca se poate, ca acu vreo cateva luni mi se pusese pata sa vindem cabana si se putea si are doar 2,5 ani,deci cred ca ceva lipseste acolo (bine cam-am razgandit ca vad ca i-a crescut pretul bine si o sa scapam si de rate soon).
Ma bucur ca esti ok cu tiroida,vezi ca am trimis si eu ce alerte mai primesc si cred ca vi se potivesc,fa tu search mai deep si vezi care e treaba.
Ce tot ziceti de procura ca Ina a zis clar ca au scos legea cu procura- dc nici macar un certificat romanesc nu mai poate fi RIDICAT de un Bunic..niste tembeli sunt astia,iara ma apuca durerea de cap-Nelia eu zic sa investighezi,ca nu e buna si sanatate multa.
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
mikiion spune:
Maru l-am mai pus. Dar e efectiv specializat si nu intereseza lumea de pe aici.Eu n-am talent literar ca tine si nici umorul tau.
Si eu am fost asa mai insistenta
in sensul ca atunci cand vad un nume romanesc undeva pe un site al unei biblioteci scriu repede si o invit sa corespondam. Uneori a mers( de fapt doar o data) de cele mai multe ori nu. Bine ca mai ma intalnesc in persoana cu colegii de la scoala( acum suntem 6 ) . Dar ma crezi ca am o tipa din anul 1 , i-am scris un mail sa vorbim si nici nu a catadisit sa-mi raspunda? Asa ca sunt pesimista acum[:D
Noroc ca incepe si sotul Neliei masterul![]()
http://mikiion.blogspot.com/
nelia spune:
Mikiion, daca te bazezi pe capacitatea si dorinta sotului meu de comunicare... slabe sperante! Eu traiesc in casa cu el si nu stiu mai multe despre el decit as sti daca as fi in tara, de exemplu. Norocul meu si ghinionul lui este ca sint intuitiva si nu-mi scapa nimic!
Dar e baiat bun si e si varsator pe deasupra!
Daiopri, hai fa-l varsator, ca uite ce oameni buni sint in zodia asta!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
mamaana spune:
denisa, de putut poti vinde casa si pana in 6 ani, dar sunt niste calcule financiare care-ti arata cat pierzi daca faci asta, si tot asa cat pierzi pe urma, cu cat o tii mai mult; depinde de cat ai pus downpayment, de rata la mortgage si ince altele, nu mi le aduc aminte acum
in general se ajunge la un 'zero' cam in 5-6 ani de la cumparare, de aia multi canadieni isi schimba casele cam la 5-6 ani
Denisam spune:
Ana-cum adica pierzi rata? e in fctie de cat ai negociat o anumita suma la mortgage-sau nu conteaza dc ai plati bi-weekly sau e ok numai dc ai achitat casa![]()
Denisam spune:
Revin ca din cauza de neuron,de 3h vreau sa dau sfoara in tzara- care merge in jur de 20 martie la soare si la ocean-de preferat dominicana-punta cana?Ca sa facem un grup mai mare..deci cine mai doreste,cine mai pofteste?