Redoutistele fidele La Redoute France (160)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

nu mai e nimic nou ca s-au terminat reducerile

Si nici nu va mai fi pana la vara...din pacate.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Va salut pe toate!

Am lipsit ceva timp, dar am reusit sa fac o comanda pe .fr la relais colis. Din pacate doar una fiindca nu am putut sa abuzez.
I-am luat hainute fetitei si cate ceva cadoute pt adulti. Ca de obicei super multumita raport calitate-pret.

pt Amira> am fost foarte incantata de 2 rochite tricotate (7 e /buc), de dresuri (1,5 si 3 e/2 buc), de pantaloni, bluzite la reduceri.

Am luat cadouri pt nou nascuti kiturile de maternitate la 4,8 e si paturici la 4e. Parca sunt mai frumoase decat cele pe care le-am avut anul trecut.

Am platit cu cardul de aici, dar cu adresa de cont pe Fr si le-am cerut la relais colis. Au fost f promti, dar au spart comanda in 6 si le-au trimis in pungi. Banii i-au tras pe rand. Problema e ca holdul a fost pus pe toata suma, dar cand au tras prima transa din 6 s-a ridicat holdul pt restul Totul a functionat apoi ok. Mi s-a parut super ca hainele au venit inainte sa fie retrasi banii....

Eu ma reorientez in vara spre TAO si spre cateva situri nemtesti HM si altele (pt acestea sper sa ma ajute o prietena, fiindca nu livreaza aici)....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

bag si io codul de reducere cu ocazia zilei mele de nastere, imi dau asha: 24473 , care da asha:
-ceas de mana
-pandantiv cu inimioara
-33 euro reducere la cumparaturi de 90 euro (nu stiu daca la 1 item de 90 sau cos > 90 euro)

Mult succes! ziceti si noua daca v-a mers!

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Fetelor, daca tot nu mai cheltuim pe LR, nu ati fi dispuse pt. o mica donatie catre un www.asociatiaclopotel.com/" target="_blank">adapost de animale? Se poate dona online, in conditii de securitate deplina (prin e-payment). Ce ziceti? Va puteti lipsi de 10 lei?

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Fetelor, daca tot nu mai cheltuim pe LR, nu ati fi dispuse pt. o mica donatie catre un www.asociatiaclopotel.com/" target="_blank">adapost de animale? Se poate dona online, in conditii de securitate deplina (prin e-payment). Ce ziceti? Va puteti lipsi de 10 lei?

cristina d.

e-payment este tot la fel cu paypal? sunt c-am

Edit:
Am vazut, nu este la fel.
Am facut si eu o mica donatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Anne, multumesc pentru banutii dati. Le trebuie pentru a cumpara mancare pentru cateii, pisicii si caii abandonati pe care ii au in ingrijire.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

salut. caut de vreo 2 zile linkul catre Articles preferes pe lr.fr, si, ori nu mai vad eu bine, ori astia l-au ascuns , ca nu-l gasesc deloc. ma ajuta cineva?

Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mireillegl spune:

Te referi la Mon espace client --> Mes produits preferes?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mireillegl

Te referi la Mon espace client --> Mes produits preferes?

Da, la alea, se pare ca aveam orbul gainilor, nu alta, ca m-am tot fatait pe pagina aia, si nu le vedeam
Mersi mult, Mireille

Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mireillegl spune:

Cu placere

Mergi la inceput