Redoutistele fidele La Redoute France (160)
Raspunsuri - Pagina 15

miky81 spune:
 Perfect, Cristina. Acum am simulat o comanda si a mers foarte bine, deci sunt de ajuns toate datele pe care mi le-ai trimis
. Ma pregatesc pentru comanda de la inceputul lunii.

miky81 spune:
 aaaaaaa, era sa uit, am ales ca punct de livrare relis colis 24h la Pont de Roide, este bine asa, nu? Daca validam comanda ajungea sambata.![]()

claujro spune:
 Cristina, te compatimesc la ce munca te-ai inhamat si cate PM-uri si mailuri vei scrie si vei primi...
 mai ales ca ai facut treaba asta publica, pe site, te vor aborda o multime de oameni mai mult sau mai putin cunoscuti de pe forum sau nu... Stai sa vezi cand vor aparea incurcaturile, nemultumitii...pregateste-te cu nervi tari. Oricum, eu te admir, sincer pentru ceea ce faci!
Edit: eu in locul tau nu as desface pungile. nu cred ca e indicat. mai degraba le "legi" cu scoci una de alta si ai terminat povestea. 
Mara si Matei

Graviduta spune:
 Va recomand pantofii astia http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-bouts-ouverts-mellow-yellow.aspx?productid=324118662&documentid=321409&single=false&categoryid=56512065
Eu i-am luat anul trecut pe alb, sunt foarte comozi, se cam lasa, dar i-am purtat toata vara si au fost ok.
 Alina si 
 Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

inima25150 spune:
 Clau
Da, ai dreptate, dar sper ca cele care vor comanda vor fi serioase pentru ca eu nu livrez decat coletele celor de la care banii au fost virati pana la data la care am spus ca livrez.
si sper ca se vor limita la a comanda in solduri sau cand vor fi promotii substantiale!
Pentru luna martie e ok ca inteleg, multe nu au putut profita de solduri dar apoi pana la soldurile din iunie nu voi mai putea sa fac curse cu masina pentru ca voi incepe un tratament la sf lui martie pentru bb2 si cele care au facut o FIV-ICSI stiu cat de greu e tratamentul si lung si obositor;
deci puteti comanda pentru luna martie si apoi in solduri ca in per aprilie -sf lui mai nu voi mai putea conduce; si sotul meu nu e dispus sa faca traseele in locul meu
Deci sa fie clar pentru toata lumea : coletele vor pleca de la mine cand am confirmarea platii in contul mamei mele; ca sa nu fie discutii dupa;
pungile nu le pot trimite fara sa le pun intr-un carton ca nu mi le ia la Atlassib( accepta doar cutii de carton sau genti de voiaj)
dar o sa scot aerul din ele si o sa incapa sper( oricum la soldurile din vara sunt hainute mùai subtirele)
fetele carora le livrez sambata au fost de acord sa le desfac pungile dar ele sunt doar trei si e mai greu sa le incurc comenzile
si doua dintre ele au avut drept cadou un troller

ganditi-va bine inainte de a comanda si arnjati-va sa aveti abnuti pe carduri in momentul in care voi confirma ajungerea comenzii la mine
nu vreau sa apr neincrezatoare dar banii pentru Atlassib ii platesc din buzunarul meu si nu-i recuperez decat indirect prin mama
dar eu ii scot din portofel si atata imi trebuie cu sotul meu
zburam si eu si fetita daca sunt probleme
va pup
pe toate si 
réfléchissez bien!!!!!!!!!!

Dierna3 spune:
 Helau aghen, fetili!![]()
BIB, cum s-ar zice, ai?
 Am crezut ca subiectu' a decedat, aveam scurtatura la sfarsitul capitolului 137 si o tot verificam din cand in cand (n-are link spre cap. urmator), altfel nu am treaba pe DC. De o ora citesc pe diagonala ce s-a mai intamplat, ca de la episodul cu intermediarul de la inceputul anului n-am mai accesat LR. M-am "jucat" in schimb pe ebay UK, pentru incaltaminte e o alternativa misto. 
  1. Ati mai trimis scrisoarea cu semnaturile?
  2. Vreau si io intermediar, daca se poate. Inima, 
  3. Am avut palpitatii citind-o pe Miki (parca) din urma, am crezut ca l-a luat cineva pe Diaconu!

anne16 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Dierna3 3. Am avut palpitatii citind-o pe Miki (parca) din urma, am crezut ca l-a luat cineva pe Diaconu! ![]()  | 
[:-)
Ar fi vrut el, sa aiba asa sotie.

miki68 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Dierna3 3. Am avut palpitatii citind-o pe Miki (parca) din urma, am crezut ca l-a luat cineva pe Diaconu! ![]()  | 
Pe ala nici
 nu-l ia! Bani n-are (ca i-a dat pe franciza), cam nasol e... Deci, slabe sanse!cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei