Redoutistele fidele La Redoute France (160)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inima25150 spune:

Hai sa revin asupra conditiilor de livrare, ca pentru a comanda e clar :
fiecare dintre voi, cele care veti comanda, comanda cu nr ei de client LR si livreaza comanda la relais colis( alegeti optiunea 24heures chrono!) pentru mine, ca si cadou; datele mele le veti avea prin PM pentru cele care se hotarasc sa comande;
Livrarea se va face o data pe luna, in principiu la sfarsitul lunii;
sfatul meu e sa comandati la inceputul lunii, cel tarziu pe 15 ale lunii, in cazul in care vor fi comenzi livrate de LR in zile diferite din cauza de ruptura de stoc; in momentul in care eu receptionez comanda va contactez prin mail si puteti face viramentul in contul mamei mele; datele le veti avea in momentul in care comandati( eu voi verifica fiecare virament prin internet; doar eu am acces la contul mamei mele prin internet!)
cele care nu au cont bancar vor putea trimite prin mandat postal!dar cred ca numai e cazul!
chiar daca vi se va livra comanda in mai multe pungi fiti fara nici o grija veti primi UN SINGUR COLET asta presupunand ca eu sa deschid pungile si sa va numar si produsele sa vad daca nu lipseste vreunul
asta nu inseamna ca ma intereseaza ce ati cumparat
DE GUSTIBUS E DE COLORIS NON DISPUTANDUM
vorbesc doar de pungile mari in care ajung produsele si nu si de cele in care sunt ambalate

poate va pune , cateodata, probleme, incaltamintea; ea vine in cutii si asta ia loc in colet; cu permisiunea voastra o sa primiti incaltamintea fara cutie
in cazul in are ,ca si cadou , veti avea genti de voiaj sau alte valize o sa vi le trimit in acestea
e mai practic si fara risc( mamei mele ii trimit des pachet in genti de voiaj si nu am avut niciodata probleme!)

va pup pe toate si nu ezitati sa ma contactati pentru orice nelamurire, chiar si prin PM

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inima25150 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne16

Cristina, laredoute are franciza in Italia.
Deci aceeasi poveste ca si cu noi.

NAAAAAAAAAAASOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
O S MA INTERESEZ LA POSTA SI TE TIN LA CURENT SI DACA ITI VOR CONVENI TARIFELE MAI VORBIM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Esti o draguta

Eu deja ma uit pe LR. Sa vad ce gasesc acum la spartul targului
Doresc sa cumpar pantaloni pt baieti. Au crescut din toamna si pana acum, mai au putin si ma ajung la inaltime si nu sunt scunda, am 1.73cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2 spune:

vreau si eu sa fac cumparaturi la redoute prin inima25150

Mergi la inceput

eu sunt atat pe forum cat si in manuirea instrumentelor de pe aici,dar sper sa ma descurc

Mergi la inceput

ma bucur ca sunteti aici si ma simt ca si cum v-as cunoaste de mult

Mergi la inceput

m-am obisnuit sa va citesc aproape in ficare seara si cred ca am devenit dependenta de voi.Acum va spun noapte buna.Poate maine am mai mult spor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meddana spune:

neata!

nu am mai intrat de mult,dar v-am citit.am primit niste coduri si le pun pt fetele care comanda.

-30%(1) sur votre article préféré Meubles & Déco, Literie et Linge de Maison
-20%(2) sur TOUT le reste de votre commande Meubles & Déco, Literie,
Linge de Maison, électroménager et Image & Son.

Avec votre code offre spéciale 28363

P.S. : En plus, je vous propose de bénéficier de -35%(3)de réduction
sur votre commande Prêt-à-Porter ! (1) Offre valable du 16/02/2009 au 15/03/2009 sur les collections Meubles, déco, Literie et Linge de Maison La Redoute Printemps-Eté 2009 et valable uniquement sur laredoute.fr sauf nouveautés, exclusivités web, prix mini, prix verts et prix rouges. Non cumulable avec une autre offre. Si votre article à -30% n'était plus disponible, votre réduction s'appliquerait automatiquement à l'article le plus cher de votre commande répondant aux mêmes conditions. Non valable en magasin, en Rendez-Vous Shopping, sur Minitel et sur Redoutel.

(2) Offre valable du 16/02/2009 au 15/03/2009 sur les collections Meubles, Déco, Literie, Linge de Maison, Gros électroménager, Petit électroménager, Image et Son La Redoute Printemps-Eté 2009 et valable uniquement sur laredoute.fr sauf nouveautés, exclusivités web, prix mini et prix rouges. Non cumulable avec une autre offre. Non valable en magasin, en Rendez-Vous Shopping, sur Minitel et sur Redoutel.

(3) Offre valable du 16/02/2009 au 15/03/2009 sur les collections Femme, Homme, Enfant, Lingerie, Beauté La Redoute Printemps-Eté 2009 et valable uniquement sur laredoute.fr sauf nouveautés, exclusivités web, prix mini, prix verts et prix rouges. Non cumulable avec une autre offre. Non valable en magasin, en Rendez-Vous Shopping, sur Minitel et sur Redoutel.

http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=2a214af55c37e2b7e8

asta are si cadou 3 genti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky81 spune:

buna ziua, fetelor. Multumesc frumos, Cristina, pentru raspunsuri, sigur voi comanda asa ca vb pe PM. O sa-ti trimit adresa mea de e-mail. Ce bine ca mai exista si astfel de persoane!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Cristina, trimite-mi si mie un PM, te rog, cu datele contului mamei tale in format IBAN, ca sa o definesc pe brd-net ca beneficiar.

Vad ca pana la urma a ales BRD, era bine sa fie o alta banca. BRD sunt cam zgarciti la dobanda la depozite si dobanda in cont si au tot felul de comisioane pe care multe banci nu le au (B. Romaneasca, B. Transilvania, ING). De fapt, ai vazut lista cu comisioanele lor (BRD). Oricum, merci ca m-ai (ne-ai) ajutat si cu treaba asta, e mai facil cu trimisul banilor si ii intra si dumneaei mai repede in cont.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput