oreon la 50 ani sau recidiva noduli ?

buna la toate...am si eu o intrebare care abea asteapta ceva raspunsuri...sper ca scriu la subiectul care trebuie...
deci:mama mea acum 5 ani a facut operatie la sani pentru noduli,suspecta in 1 plan de cancer mamar...acum dupa 5 ani desi sanul o cam doare si acei noduli posibil sa fii recidivat are o alta problemma.I s-a unflat urechea cu tot cu un pic din gat nu se prea simte bine..are 50 de ani...a fost la doctor si 1 medic,ia spus ca are oreon...al doilea la fel...dar la 50 de ani?si a avut 3 dete cae toate am avut toate bolile din copilarie...a mai fost la o doctoritza care este pediatru,nimic de-a face cu boala ei,si i-a spus fiind cunostiinte mai vechi ca a mai cunoscut o femeie care a avut op de noduli si a avut aceleasi dureri dupa un anumit timp,si a trimiso la cluj...este la menoapuza,hormonii au luato razna,are des caderi de calciu soldate cu dureri de cap voma si lesin,...iar acum vestea m-a dat peste cap...chiaar nu stiu cum sa ii spun ca sincer eu nu cred nici 1 la 100 ca are oreon...stiti voi ceva de genul acesta....ati auzit macar vreo poveste....ceva...ea mai asteapta 3 sau 4 zile sa vada cum va fii...daca nu va fii bine macar sa am unde sa o indrum.multumesc fr mult.
pentru tine mi-as da si viatza....
Raspunsuri

tuchita spune:
Nelia, eu cred ca in primul rand ar trebi sa mearga la un oncolog, sa vada ce e cu sanul care o cam doare si nodulii care ar cam fi recidivat!
oreionul e bilateral de obicei, dar exista si alte afectiuni ale glandei parotide care ar putea determina inflamarea zonei!
asta presupunand ca parotida e inflamata!
Si nu spui daca o doare zona umflata....
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)

neliaCris spune:
ea spune ca nu o doare zona unflata,e doar indispusa si o enerveaza,e doar pe o parte...deci e ceva cu parotida?poate fii?deci tu nu ai auzit de noduli care sa se fii mutata sper zona aceia?ar putea ramane doar o teorie?
in legatra cu noduli mamari ea ia avut de 20 de ani si nu a mai facut tratamente de 10 si acum 5 ani operatia,in urma careia era sa nu se mai trezeasca ...si a renuntat la orice alta interventie...doctorul a spus ca nodulii pot recidiva....deci cum sa fac...sa o trimit la un oncolog bun in sibiu...sa caut eu pt ea...si cu parotida unde...
merci tuchita esti o comoara

neliaCris spune:
se pare ca nu e prea vizitat subiectul..as vrea sa il pastrez pe 1 pag pana aflu ceva concret..ma puteti ajuta?

Irina20 spune:
Nelia dar de cat timp i sa umflat?sa nu fie cumva o tumora
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

neliaCris spune:
doamne fereste irina!!!!doar de 2 zile...doctorul spune sa mai asteptam cateva zile sa vedem daca e oreon sau nu...inca nu o doare...sa vedem maine ce spune,cum evolueaza boala...ce si cum...

natynic spune:
Nelia, nu cred ca e TOTAL imposibil sa fie oreion dar avand in vedere antecedentele mamei, primul gest e de consultat un oncolog si abia apoi de gandit la alte variante. Sanatate mamei!
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

neliaCris spune:
merci naty....ce bine ar fii daca pe aici ar intra si un medic....of...tuchita e medic poate mai intra ea..

tuchita spune:
Nelia, si Naty e medic!
Si e cu totul altceva cand o vede un medic, cand o examineaza decat cum ne dam noi parerea pe forum!
Sper sa fie oreion!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)

lavi02 spune:
Am avut si eu odata un ganglion umflat in zona parotidei, datorat unei infectii (amigdalita).
Ideea este sa nu te panichezi dar sa ajungeti cat mai repede la un control oncologic. In caz de Doamne Fereste, fiecare zi irosita conteaza.