AZOOSPERMIE-cap 28

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

OK miki daca asa vrei tu...sa stii ca noi iti sintem alaturi
vreau si eu sa le urez mult succes fetelor care sint in plina inhibare pisix,copilutzu,dear-bambi,ella si sa auzim de cit mai multe reusite ...sper sa va urmez si eu repede daca imi iese anal bune voi incepe si eu la sf lunii feb stimularea...
andra
nusy
toate fetele

bytzi....in curind mamica, cu ajutorul lui dumnezeu

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Ieri am avut programare la Dracea. Desigur in taxi m-am gandit daca am bani de FIV la Gynera (2800 * 4.3, naspa rata!), daca pica ok FIV-ul avand in vedere programul la job etc...
Ajung ca o floare, ma instalez...si-mi aduc aminte ca al meu facuse o spermograma cu o zi inainte si trebuie sa-i iau rezultatul , sa ingros dosarul pentru FIV.
Mi-a picat fatza! Aveam in mana o spermograma cu NORMOSPERMIE. Citesc numele - al meu, citesc rezultatul- asa cevaaaa, nu credeam ca e posibil. Zic ...e o greseala, vreau sa vb cu persoana care a facut chestia asta! Vine , imi explica ca asa este, ca e adevarat, ca ea nu greseste, ca-si aduce aminte si ca e ok dar la limita inferioara ca are "doar" 24 mil....
M-am dus la Dracea cu surpriza zilei...i-am zis ca e prea mare diferenta si ca nu cred. Imi vede HSG-ul, hormonalele de Z2, imi face eco si ce sa vezi , aveam folicul de 17 pe ovarul stang pe care eu il banuiam ffff lenes...si imi zice ca ea FIV nu-mi face, ca e totul ok (what????) si ca sa prestam cu spor si DACA nu iese luna asta sa ne vedem la o inseminare luna viitoare.
I-am zis ca mi-a spulberat toate planurile...vorba aia : si acum ce fac???
Ca sa nu zic ca inca nu cred ca se poate asa ceva. Adevarat este ca au trecut 5 luni de la operatia de varicocel si ca in principiu ar trebui sa se vada rezultatele ...dar sunt uimita!!! De luat a luat numai SPERMOTREND , vit c (vezi Miki ca e buna si la barbati ?!) si Omega 3 care cica nu maresc numarul ci calitatea....
Sa fie asta o minune? sau o greseala ???
offff....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

ella,asta da surpriza,poate DD s-a gindit la voi si v-a oferit o metoda mai simpla,o sansa....deci "presteaza"cu a zis dr si peste 2 saptamini sa vii cu un test pozitiv,tinem pumnii...

bytzi....in curind mamica, cu ajutorul lui dumnezeu

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia86 spune:

Buna la toate fetele.

Incep prin a va spune ca sunt inscrisa pe acest site de aproape un an, timp in care m-am cuibarit langa fetele de la Aspirante optimiste.
Dupa ce am incercat timp de cateva luni bune sa raman insarcinata, si binenteles ca nu am reusit, am incetat sa mai imi impartasesc durerea cu fetele pe motiv ca totul devenise o obsesie pentru mine.
In tot acest timp vreau sa va spun ca nu am renuntat nici o clipa la aceasta dorinta de avea un bebe mic si sanatos.
Am inceput evident prin a ma duce pe la diferiti doctori pentru a ma controla, deoarece am constientizat ca undeva este o problema.
Am constatat ca eu nu am nici o problema din punct de vedere medical.
urmatorul pas a fost sa ma duc si cu sotul ca control.
Am optat pentru doctori mai cu renume. Prin urmare am fost la cabinetul Dr Marinescu, dar am fost consultati de d-na Dr Diana Cocei.
Si aici am constatat de fapt unde a era nenorocirea: Valorile testosteronului erau sub valorile normale cu mult iar la spermograma a fost diagnosticat cu azoospmie.
Tratamentul pe care dansa ni l-a recomandat a fost injectie cu Nebido pentru testosteron si Spermotrend pentru Azoospermie.
Dupa patru injectii facute cu Nebido, avem insa un rezultat bun. Valoarea testosteronului este ca a unui om normal, fara probleme.
Ideea este ce ne facem cu gigeii?
L-a ultima spermograma ne-a sfatuit sa mai incercam si in alta parte.
Acum ideea este ca eu nu stiu unde sa ne ducem si in ce ordine sa o luam.
V-am tot urmarit...Am auzit de Dr. Tutunaru, de Dr. Soare, de Dr. Damian, toti avand specializari diferite.
Unde credeti ca ar trebui sa ma duc fiind vorba despre o infertilitate masculina.
Vreau pe cineva care sa ajunga sa ne cunoasca problema, sa ne consilieze referitor la ce trebuie sa facem pentru a avea un bebe, ce sanse avem si evidente tratemente.

Va rog din suflet sa ma ajutati pentru ca iar am inceput fara sa vreau sa disper.

http://tt.lilypie.com/fanOp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

I'm baaaaaaaaaaaack!

M-am intors cu bratele pline de floricele pentru fetele noastre dragi care au votat subiectul; eu n-am vesti, insa am citit aici cateva SUUUUPER!

Ella-felicitari-felicitari-felicitari!
Uite asa ma gandesc eu ca ar fi bine daca am avea pe prima pagina o rubrica de Foste azoo girls, viitoare gravidutze, unde sa trecem cazurile de azoo sau aproape azoo, ca eu stiu pe langa Ella si de Dalailana -tot asa normospermie dupa operatia de varicocel, si de Jesika- care ne-a povestit de operatia de rezolvare a obstructiei facuta cu dr Voinea la Fundeni. Ce ziceti? Facem? Si...si...siiii...poate ma mai ajutati si voi ca am memoria scurta rau.

Heleny - felicitari din toata inima o sarcina cat mai usoara si fara probleme iti doresc!

Pisix, Copilutzu, Dear_bambie- ia sa treceti la raport. V-ati apucat de clocit ouale de aur sau inca sunteti la inhibare?

Mikishorule pup fata superstitioasa. Las' ca o sa scapi tu de toate ideile astea-cu timpul.

Mai citesc si mai zic, sunt inghesuita cu timpul dar tot in verva maxima ( si sincer n-am motive ). Daca ar fi dupa mine cred ca as posta de cel putin trei ori pe zi, dimineata, la prinz si seara,insa in ultima vreme timpul parca s-a contractat si nu imi mai ajunge. Dar sa stiti ca va urmaresc cat de des pot.

"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie

April

Mergi la inceput

Alexia, imi pare rau ca va confruntati si voi cu acelasi diagnostic, insa sunt convinsa ca vei gasi aici suportul de care ai nevoie si raspunsuri la mare parte din intrebarile pe care le ai.

Legat de ce ne-ai povestit-rezultatul la ultima spermograma-cea facuta dupa ce testosteronul a iesit normal- a fost tot 0? Care sunt celelalte analize hormonale pe care le-a facut?

Traseul pe care l-am urmat noi a fost asta:
-analize genetice -cariotip si microdeletii cromozom Y
-analize hormonale
-consult urologic + echo dopler/ la Gynera, Dr Damian, ai contactele pe prima pagina.

"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

alexia86 imi pare rau de diagnostic.
Noi am facut analize genetice la Genetic Lab dar am vazut ca acum se fac si la Bios, hormonale la recomandarea dr. urolog (testosteron, prolactina, FSH, TSH), eco Doppler la Iosup (CMU), consult urologic & operatie varicocel cu dr. Cauni la CMU.
Ca dr urolog noi am testat mai multi : Bucur, Batar si Damian dar sotul a fost incantat numai de Cauni.
Pentru spermograme ti-o recomand pe dr. Matei Mioara.

April nu am curajul sa ma scot dupa o spermograma din categoria OATS severa dar sa stii ca dupa 2-3 spermograme ok si un beta maaaare pe incercari naturale ma las trecuta in ce categorie va vrea muschiu' tau! Nu am curajul sa sper ca e chiar asa, ca nu vreau sa ma demoralizez daca se dovedeste falsa....intelegi tu, nuuu???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kasandra spune:

buna sunt noua in acest forum ,sa trec direct la subiect in urma cu doi ani deoarece eu si sotu ne doream f mult bebei am hotarat sa facem ceva analize deoarece consideram ca e o problema nereusind ca in trei ani de casnicie sa avem copii. am facut acele analize si mi-sa spus ca sotu are azoospermie. sun disperata va rog spuneti-mi exista tratament pe cale naturista .va mulumesc .astept raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia86 spune:

April multumesc mult pentru ajutor.
Sfatul vostru este sa ma programez direct la un urolog si apoi ma va trimite el sa-mi fac analizele de care imi spunea-i?
Sau ma duc eu de capul meu sa le fac si apoi i le prezint lui.
Apropo de clinica la care ti-ai facut tu analizele, are site ceva?
Oricum o sa sun la numarul de pe prima pagina.
Referitor la intrebarea ta: Ultima spermograma a fost facuta dupa ce am aflat ca testosteronul lui se afla la valoarea normala.
Ca ideea va spun numai ca acum m-am uitat din nou pe rezultat si scrie nr de gigei 0, la mobilitate este o bara trasa, probabil nimic, la morfologie la fel si inclusiv bara la leucocite...
Deci cred ca e groasa!!

Mergi la inceput

Ella, la o confirmare cu II dam party pe topic-ul nostru, iti dai seama. Te mai lasam sa-ti revii, ca si vestile bune sunt coplesitoare.

Alexia, traseul nostru, mai in detaliu a fost cam asa:

- o spermograma proasta , cu 300.000 de ametiti, si aia nezdraveni, facuta in oct
-mers la doctorita mea gineco cu ea in dinti, care in momentul ala a zis ca trebuie sa o "viram" spre FIV ; ea fiind la Giulesti m-a trimis la Moisa (cu anumite rezerve). De Moisa s-a mai vorbit pe aici, e o tipa extrem de "dura" si asta folosind termeni finuti
-la Moisa am refacut spermograma si ne-a picat ceru'n cap: 0 miscatori, cum zici si tu bara-bara-bara la toate capitolele:mobilitate, f normale, etc
De la ea insa am plecat cu lista de analize pe care trebuia sa le faca sotul:
-hormonale: FSH, LH, testosteron liber, testosteron, prolactina
-analizele dgenetice, pe care si noi le-am facut tot la Genetic Lab
-recomandarea de a face un consult urologic

Dupa aceea am refacut in ianuarie spermograma la Dr Matei. Nu mai era 0 barat, dar tot la sub 1 mil suntem.Ca si Ella, tot la Matei te-as indruma sa va duceti pt analiza asta.Am facut analiza la clinica lui Tutunaru, de pe Sanatescu. Conditii decente.

Partea proasta in cazul nostru e ca le-am facut pe toate dar suntem acum clasati la "infertilitate masculina inexplicabila". Toate-s bune. Cum s-ar zice, subiectul rezolvat, examenul picat.

Ella, sincer eu ma gandesc sa il mai "imping" pe al meu catre Cauni. Noua de Damian ne-a placut , insa legat de subiectul "varicocel" i-a spus sotului ca e asa...un fel de grad I, in nici un caz nu explica numarul scazut de gigei. Sunt indilemata inca. Probabil ca stii cum e - speranta moare ultima, desi m-am obisnuit cu ideea de a face FIV ...parca tot mai sper sa vine bebe dupa o noapte de dragoste

Kasandra, ideea e ca ar trebui sa aflati cauza azoo intai. Pe pagina 1 gasesti o multime de tratamente naturiste, rezultatul muncii de cercetare facute de Miki-miki.

April

Mergi la inceput