Concediu cu bebe de 1 an - UNDE??
Raspunsuri - Pagina 2
miraklucker spune:
noi am fost cu David la 1 an in Mallorca. Nu ceva special pentru copii dar fost foarte bine.
Daca vrei munte uita-te pe kinderhotel.(at sau de) sau familienhotel (de, at sau it).
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
MissParker spune:
Va multumesc mult pentru toate raspunsurile, mai ales tie, vikinga, pentru toate detaliile, le-am si trimis cu copy&paste lui tati, sa fie si el mai bine informat.
Pana la urma m-a convins ca e mai bine cu masina (nu ma injurati ca am zis la inceput de avion) si vrem sa incercam Corsica, era dealtfel visul nostru de dinainte de nasterea lui David si vorba lui tati, cand mai prindem 4 saptamani libere dintr-un foc? Asta fiindca el isi va lua a doua parte din concediul de paternitate...
Of, ma ia groaza cand ma gandesc cate sunt de organizat, de anticipat... Acum tre' sa ma mai uit si de doctori sau spitale... Noroc ca avem de gand sa cautam case de vacanta cu proprietari nemti, sa-i putem intreba dinainte ce si cum.
Inca o data, va multumesc
Alina spune:
Noi am fost cu copil de 1,4 ani in Italia,la Riccione,este statiunea lipita de Rimini.Am stat 2 sapt si a fost excelent,conditii f bune pt copii mici pe plaja,locuri de joaca special pt copii 0-3 ani,plaja lata,etc.
Noi am fost cu Autozug,direct München-Rimini.Am incarcat masina seara,noi ne-am dus la cuseta,ne-am culcat si cind s-a facut dimineata,am luat micul dejun in tren si ajunsi am fost,simplu,fara stress,odihniti.Ne-a prins f bine masina acolo,am mers in multe locuri,ne-am plimbat mult si nu cred ca am fi facut fata cu autobuzul si cu bebe.
Vacanta placuta va doresc si sa scrii unde mergeti si cum a fost,anul viitor ne asteapta pe noi aceeasi dilema...
_
Alina,mami de printesa si baby