Concediu cu bebe de 1 an - UNDE??
Dragele mele,
Dati-mi si mie ceva idei, informatii, linkuri despre locurile unde ati fost cu bebei de aprox. 1 an si v-ati simtit bine si ati fost multumite (si evident unde si copiii s-au simtit bine ). Am vrea sa mergem cu avionul in mai-iunie, 2 saptamani.
Va multumesc anticipat.
Raspunsuri
Letitia1 spune:
Vezi ca au am fost subiecte de acest fel cu gramada: concediu cu bebe de 7 luni, unde? concediu cu bebe de 1.5luni, unde? Ce legatura are virsta copilului cu concediul? te duci unde iti prieste tie si o sa-i priasca si copilului, fie care are 1 an fie care are 10. Uite iti dau o idee. Du-te in insulele canare (care vrei tu) si 100% o sa se simta bine si bebele si voi.Noi am zburat cu copilul dupa noi de cind avea 9 luni, daca asta era problema.
Bebe Beca spune:
Felicia, dupa parerea mea, cea mai potrivita destinatie pentru familia cu copil este Turcia, Antalya, resorturile care ofera o sumedenie de facilitati pentru copii.
Ioana 28+ si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
blackpanterro spune:
Oriunde :) .Noi am colindat Europa si USA cu bebe de la nastere si pana acum si a fost ok. Oriunde ai merge cu copii e obositor dar nu e groaznic.Chiar radem mereu ca de cand s-a nascut Aidan am mers in lung si in lat si Aidan si-a carat mereu ursul Momo dupa el, a vazut Momo lumea larga LOL.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
anya spune:
Presupun ca vrei caldura si soare.
Daca vrei ulta lux si sa-ti fie cat mai comod - alege Belek/Turcia. De ce? E o statiune aproape de aeroport (timp de transfer mic) cu hoteluri foarte bune, cu facilitati pt copii (unele au incalzitoare pt borcanele, meniuri de copii, patuturi si chiar carucioare).In plus, e o zona cu verdeata mai multa.
Daca vrei sa faci ceva excursii - poti merge in Canare. Nemtii au chartere si excursii bune la pret pentru zona asta. Eu am fost in Tenerife si iti recomand zona de nord (Puerto de la Cruz) - tot cu verdeata mai multa. Sudul insulei e mai scump, arid si plin de rusi (si romani- as zice).
Mai poti incerca Creta/Santorini - in Grecia. Raportul calitate/pret e in favoarea Turciei, dar si insulele grecesti au farmecul lor.
Fiind la prima calatorie cu bb-ul zic sa alegi un zbor de durata mai scurta, sa vezi cum se comporta, sa vezi si tu cum te descurci.
Concediu placut!
madau spune:
Turcia clar...din punctul meu de vedere, noi am fost acolo si nu ne-a lipsit absolut nimic
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
grati.ela spune:
la Paris...vede si bebe muzee, se plimba prin parcuri (superbe), merge si la Disneyland...glumesc! eu am mers cu Tudor de 7 luni o sapt la Paris dar asta pt ca-l alaptam...a fost superok, s-a simtit bine, a mers la greu cu metroul, a dormit fericit prin muzee, l-am dus la Versaille unde s-a bronzat....
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
ioanaiub spune:
noi am fost anul trecut in Rhodos, Mara avea 1 an si 2 luni ... zborul cu avionul a fost scurt, am avut all inclusive si ne-a mers foarte bine, conditii bune, mancare buna, am facut si mici excursii
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
vikinga spune:
Practic oriunde. Dar daca vrei sa ai sub control totul si vrei ceva mai linistit alege destinatii mai in apropiere, tari unde ai avea incredere in dr si mai ales te-ai intelege cu ei(pot apare alergii la soare, la apa, la mincare si astea-s mai greu de explicat daca nu prea se poate folosi limba tarii ori engleza ar putea fi numai gesticulata) daca e prea greu pt baby wrap si te bazezi pe carut, alege tari in care stii ca rampele pt carut nu sunt o raritate, daca ai surprize neplacute in camera de hotel nu-i rau sa fii undeva unde esti bagat in seama cind reclami ceva. Daca vrei liniste evita destinatiile prea aglomerate, ma refer la plaje strimte unde nu ar avea copilul unde sa invirta o lopatica in nisip. In poze toate locurile par atragatoare, in realitate pe plaje e lupta cu nervii pe sezlonguri, matinalii pun prosoapele de la 6 dimineata, mai gasesti un loc tocmai in fundul plajei, departe de apa unde nisipu-i fierbinte si copilul tre sa stea cocotat la tine in cap. Nefiind vaccinat iar nu poti merge totusi in locuri prea exotice. Daca concediul se va invirit mai mult in jurul confortului copilului, evita zboruri prea lungi, locuri unde e prea cald, altitudini prea mari. Sunt mame care merg in Asia/Africa cu bebelsui mai mici de un an dar mame care vor sa fie mai sigure pe linistea si siguranta vacantei. Si sunt variante pt ambele cazuri. Eu am fost des cu Aldo plecata de cind avea 6 luni dar nu incerc sa o fac pe viteaza ca sa dau bine pe forum unele treburi mi-au cam stat in git.. Si planifica de aici o masina de inchiriat prin ADC ca e sigur si ieftin, vezi o lista cu spitale si dr in apropierea locului undei stati. Zic asta din experienta.Intii tre sa stii cam ce doriti: soare mult, plaje, piscine at clar resorturile is o varianta buna, ori soare moderat, plimbari mai multe, plimbari cu bicicleta cu fahrradanhänger, cite un picnic in drum, pt asta iti trebuie o locatie cu peisaje frumoase si piste speciale pt bicicleta, ca de inchiriat de ob gasesti si in cazul asta se evita sudul pt ca si nordul europei poate fi in top, ori vizite la muzee, deci tre sa stii intii cam ce ati vrea.Daca nu gasiti nimic, veniti in Westerland pe Sylt, tre sa va gasesc ceva bun pe aici:). Plaje late, curate, cu vaporul la vazut de foci, e lejer in privinta limbii, dr, acces carut etc.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo