Barbatul rac

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Pai de asta nu am scris nimic despre mesajul lui BabyBlue , ca mi se pare o refulare si atat.
In caracterizarea zodiilor mai trebuie sa tinem cont si de faptul ca ascnedentul da "savoarea" si poate schimba aproape total caracteristicile.

In mesajul Ancai mi-a atras atentia certitudinea cu care a afirmat ca in 35 de ani de casatorie(nu conteaza numarul) nu a inselat-o niciodata pe mama ei. Si am scris toate astea pt. ca deja se asterne pe fata mea un zambet cand citesc lucruri de genul asta.Atat. Nu am nimic cu Anca , putea in locul ei sa fie oricare user.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

In mesajul Ancai mi-a atras atentia certitudinea cu care a afirmat ca in 35 de ani de casatorie(nu conteaza numarul) nu a inselat-o niciodata pe mama ei. Si am scris toate astea pt. ca deja se asterne pe fata mea un zambet cand citesc lucruri de genul asta.Atat.

Xio, chiar daca nu-ti vine sa crezi, exista si persoane care n-au calcat stramb niciodata. Certitudinea, in astfel de lucruri, nu vine mereu din "dovada, dovada, arata-mi dovada", ci din legatura vie dintre unii oameni. Afirmatia ancai despre parintele ei e foarte categorica si demna de crezare, chiar daca pe tine te amuza.
Si eu am anumite certitudini despre parintii mei. Lucruri pentru care bag mana in foc. Cred ca e de bine, nu de ras...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Si eu am anumite certitudini despre parintii mei. Lucruri pentru care bag mana in foc. Cred ca e de bine, nu de ras...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Extraordinar spus!!

Daca nu mai putem garanta pentru nimeni pe lumea asta, daca nu mai putem avea incredere in nimeni, chiar suntem niste oameni saraci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca74 spune:

Merci, Rufus.

Si eu ma mir ca XIO nu intelege ca unii oameni pur si simplu nu inseala. Probabil in mediul in care a trait ea pana acum asemenea exemple nu au existat si asta pot sa pricep ca o duce la asemenea concluzii si atitudini sceptice.

Apropo, si despre sotul meu afirm acelasi lucru: nu m-ar insela niciodata.
Nu stiu cum sa explic asta, o simt pur si simplu. Nu am dovezi "palpabile", sa spun asa, ci doar certitudinea sufleteasca ca nu ar face-o. Ne iubeste mult prea mult pe mine si pe fetita incat sa riste sa ne piarda.

Iti dau un exemplu, zic eu, destul de edificator: mi-a spus o colega de-a lui acum vreo 2 saptamani ca o tanti la serviciul lui, o femeie in jur de 40-45 de ani, s-a apucat sa-i ofere sa-l maseze pe spate daca ar vrea, in pauze, ii facea complimente despre cum se imbraca la serviciu, aiureli de genul asta. (Ea stiind ca este casatorit si cu bebe mic. Dar aici "detaliile" acestea nu conteaza. )
In fine, azi asa, maine asa... barbatu'-meu scotea fum si nu stia cum s-o puna la locul ei fiindca, deh, respectiva e femeie si, deci, emotionala.
Pana cand, intr-o buna zi, il apuca pandaliile pe sotul meu, o ia pe respectiva deoparte si-i explica clar si raspicat: "Uite ce este, tanti, eu am sotie si copil pe care-i iubesc. Nu ma intereseaza sa-mi creez probleme inutile. Te rog frumos sa incetezi".
Tipa, se pare, a ramas cu gura cascata. A balbait ceva ca e ok si-si cere scuze, iar de atunci il ocoleste pe sotul meu de la distanta.
Barfele de birou spun ca sotul meu este considerat acum intr-o ureche, ca niciun barbat in toate mintile nu ar refuza oferte de genul asta. Uite, insa, ca mai sunt si oameni integri pe lumea asta! Putini, dar sunt.
Ceea ce inseamna ca exista speranta pentru cele care cauta si nu au gasit inca asemenea barbati.

Deci, draga XIO, daca tu nu ai intalnit pana acum barbati deosebiti - integri, fideli, de casa, iubitori, etc. - asta nu inseamna ca ei nu exista.

Mamica de Zanuta mica, Anna Laura

Mergi la inceput

Anca
Ok, avem pareri diferite.
Eu nu bag mana in foc decat pt. mine, despre altii nu-mi permit sa fac afirmatii din simplul motiv ca in mod logic nu am stat in fiecare secunda langa sa vad ce se intampla.

Daca imi spune un om ca nu a inselat se poate sa am ceva indoieli , dar ii ofer prezumtia de nevinovatie. Daca vine cineva si-mi spune "sotul/sotia mea nu m-a inselat si nu m-ar insela" imi vine sa zambesc, asta e , astea sunt parerile mele.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca74 spune:

Foarte bine, XIO. Ramai cu parerea ta.
Numai anunta-ma cand teoria asta a ta nu va mai sta in picioare odata ce ai sa intalnesti si oameni integri, fideli si iubitori de familie. Fiindca exista si asemenea exemplare, crede-ma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana76 spune:

Alsa, ai putea sa scrii si despre femeia gemeni?
Multumesc mult

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca74

Foarte bine, XIO. Ramai cu parerea ta.
Numai anunta-ma cand teoria asta a ta nu va mai sta in picioare odata ce ai sa intalnesti si oameni integri, fideli si iubitori de familie. Fiindca exista si asemenea exemplare, crede-ma.

Stiu ca exista, doar ca citeste ce am scris despre afirmatii facute.

***Fur is for petting**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

la ce raci am cunoscut eu, raman la parerea mea...
legat de barbatii capricorn si cei fecioara...am 2 in familie. sunt la fel de tandri, afectuosi, familisti convinsi.sunt calmi, tenace, necrizati.sunt persoane care te sustin in devoltarea personala, spre deosebire de racii pe care i-am cunoscut eu, niste persoane sufocante si complet dependente, care deveneau o frana in viata unei persoane.

_

Babyblue va pupa pe toti!!

"Dorintele neimplinite sunt sursa dramatismului interior. (Cioran)" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsa spune:

Pentru Adriana:

Femeia din zodia Gemenilor Daca ai fost intotdeauna convins in secret ca inventatorii poligamiei au avut o idee senzationala, afla ca nu e nevoie sa te resemnezi la vise. Tot ce trebuie sa faci e sa te casatoresti cu o fata din zodia Gemenilor. Astfel, vei avea garantat cel putin doua neveste, iar in unele weekend-uri mai speciale, chiar trei sau patru. Bineinteles, exista o mica problema. Diferenta dintre o fata nascuta sub semnul Gemenilor si un harem e aparenta ei lipsa de interes fata de pasiunea telurica. E greu sa o convingi sa stea locului suficient de mult timp ca sa ia in serios pasiunea - sau orice altceva. Mintea ei zburda mereu la mari departari, insa ai rabdare si priveste cu atentie in sufletul ei. Undeva acolo, ascunsa printre cele citeva personalitati diferite care caracterizeaza o femeie din Gemeni, se afla si o romantica. O femeie capabila de pasiuni intense, daca reusesti sa duci la bun sfirsit contopirea dintre latura mentala, cea spirituala si cea fizica. E adevarat, va fi extrem de dificil sa o scoti la iveala si sa o cultivi pe aceasta romantica, dar si sa te bucuri de toate celelalte fatete ale femeii mercuriene. Asta e, de acum, problema ta! Situatia difera de la un caz la altul. Virsta ei iti poate oferi indicii importante cu privire la ce te poti astepta de la ea, pentru ca, pina se maturizeaza, iubirea e doar un joc pentru aceasta fata. Poate fi incredibil de nestatornica si imprevizibila. La inceput se va extazia in fata zimbetului, vocii si chiar mersului tau, apoi se va intoarce la 180 de grade si va critica totul, de la sosetele la tunsoarea ta, de obicei cu atita sarcasm inteligent si taios, incit iti va trebui niste iod sa pui pe rani. Dar nu te lasa descurajat! Nu uita ca in cazul femeii Geaman faci o afacere buna, caci te alegi cu doua la pret de una, ca sa spun asa. Mercurienele nu sint chiar asa lipsite de inima cum par uneori. Imaginatia lor debordanta creeaza nenumarate fantezii. Viata sentimentala e cel mai propice mediu pentru exprimarea lor. Un barbat din Gemeni poate fi producator, cintaret, marinar, avocat, actor, comis voiajor si presedintele mai multor comisii, toate o data. Dar o femeie nu poate jongla cu toate aceste ocupatii, caci ar arata ingrozitor de bizar. Nu ca fetele mercuriene nu au cariere, caci au aproape toate. Dar, in actualul context social, o cariera nu le ofera tot atitea conditii ca o legatura romantica pentru a-si pune in practica miile de teorii si a-si face gimnatica emotionala caracteristica zodiei. Fata din semnul Gemenilor are nevoie de compasiunea, nu de furia ta. Pentru ea e dureros de greu sa se dedice unei singure persoane. Pe de o parte impresionata de capacitatea mintala a unui barbat si de spiritul lui, nu se poate abtine sa nu remarce antipatia lui fata de arte sau lipsa lui de reactie la muzica si poezie. Cind gaseste pe cineva care are capacitati creatoare, care e ca la el acasa in lumea baletului sau cea literara, dualitatea ei se iveste din nou. Taman in toiul unei plimbari prin muzeu, ea va incepe sa se intrebe daca e destul de practic pentru a fi in stare sa se intretina financiar sau daca are destul bun simt pentru a sti in ce directie vrea sa se indrepte viata lui. Cred ca acum incepi sa ai mai multa intelegere si compasiune pentru conflictele care ii sfisie pe cei nascuti la inceputul lui iunie. Trebuie insa sa recunoastem ca, de obicei, femeia din Gemeni reuseste sa pastreze pentru ea confuzia pe care i-o provoaca propriul caracter complex si nu te va impovara si pe tine cu ea. E o companie vesela si vivace. In cea mai mare parte a timpului (cind starea sa de spirit e pozitiva) ea va fi de o vioiciune scinteietoare, te va amuza cu remarcile ei spirituale, inteligente, si va conversa cu competenta despre orice subiect din lume. O bucura toate gesturile sentimentale care vin o data cu o idila si nu are nici o dificultate sa cucereasca un barbat. Nici o alta femeie pe care o vei intilni vreodata nu te va incinta cu modalitati mai pline de imaginatie de a-si arata dragostea pentru tine si cu un asemenea farmec fascinant. Aceasta femeie isi poate flutura genele cu feminitate delicata, dar nu e deloc neajutorata cind e vorba sa-si cistige existenta. Geamana poate juca perfect rolul petrecaretei superficiale, flatind un biet mascul neajutorat, prins in plasa, pina cind acesta isi pierde si mintile si carnetul de cecuri. Dar poate trece pe nesimtite la rolul casnicei ascultatoare si pline de adoratie, de la care poate ajunge intr-o clipita la intelectuala grava, care studiaza marii filozofi si vorbeste sclipitor despre politica si poezie, dupa care se poate intimpla sa devina un ghem de emotii vii, sfisietoare, plina de nervi, lacrimi si temeri. Un lucru e sigur: femeia asta nu e monotona! Fata mercuriana isi doreste din suflet sa fie "cu adevarat indragostita", dar aceasta emotie pare sa-i scape mereu printre degete. Tinjeste sa fie mama, dar deseori aceasta dorinta nu ii este indeplinita. Gaseste un alt fel de perfectiune in fiecare barbat pe care il intilneste, in timp ce il cauta in taina pe acel barbat unic care sa aiba toate calitatile de care are ea nevoie pentru a fi fericita. Vei constata ca e o prietena grozava. Femeia din Gemeni va participa alaturi de tine la orice, de la scufundari la curse de masini, ciclism sau badminton. Va fi interesata de toate sporturile in aer liber si totusi va reusi sa arate la fel de moale si feminina ca un puf pentru pudra, cu o minte iute ca un bici. Inteligenta ascutita a Gemenilor iese la iveala in mod pregnant cind curiozitatea acestei femei e stirnita de un nou subiect. Mintea ei ii va permite sa vada toate aspectele complexe ale ideilor tale creatoare si probabil ca va contribui si ea cu citeva planuri proprii de promovare a acestor idei. Atita timp cit nu ai pretentia sa fie constanta in gindire si actiuni, ea va fi cu desavirsire fascinanta. Ar fi cinstit sa te previn ca Geamana poate crede sincer ca e indragostita, iar in acelasi timp sa observe cit de atragatori sint alti barbati. Daca nu e linga tine tot timpul, te poate uita mai repede decit orice alta femeie, din oricare alta zodie. Ii este in fire nu numai sa accepte schimbarea, dar sa o si caute. Pina invata sa-si controleze dorinta nestapinita de a face noi cuceriri, de a aborda activitati mereu noi, neglijind sa-si cultive rabdarea si stabilitatea, femeia din aceasta zodie poate sa faca un dezastru din viata ei... si a ta. Din fericire pentru barbatii indragostiti de ele, Gemenele reusesc sa ajunga la o intelegere mai profunda a naturii proprii si sa se potoleasca inainte de a fi prea tirziu. O data ce ai cerut-o de sotie si ea a acceptat, poti sa le plingi de mila tuturor celorlalti barbati, condamnati la o viata monogama. Caci tu vei avea mai multe sotii cind te vei insura cu Geamana ta. Sotia Numarul Unu va fi capabila sa se adapteze tuturor cerintelor tale. Daca ii ceri sa-ti fie credincioasa poate fi in stare si de asa ceva, cu conditia sa fii destul de interesant ca sa-i fi cistigat cu adevarat iubirea. Ma refer la acea contopire de compatibilitate intelectuala, spirituala si fizica. Aceasta sotie nu se va supara niciodata cind vei accepta o slujba care presupune mutarea in alt oras. Cu ingeniozitatea, bunul gust si simtul culorii care ii sint proprii, va face o noua locuinta sa arate adorabil. In plus, ii va placea la nebunie aventura si nu te va sicii cu reprosuri cum ca te joci cu securitatea si viitorul familiei voastre. O entuziasmeaza mai mult ideea unor noi orizonturi. S-ar putea sa dea dovada de o minte surprinzator de buna pentru afaceri si-ti va sprijini toate ideile originale. Daca veti avea nevoie de venituri suplimentare nu va avea nici o problema sa isi caute de lucru si va cheltui banii cu destul de mult simt practic. In ciuda impresiei de superficialitate pe care o lasa, e o ginditoare profunda. Sotia Numarul Doi va fi plina de toane si ai face bine sa fii pregatit pentru asta. Va avea momente in care va fi sarcastica si chiar cinica. Iti va pune la indoiala felul in care gindesti. Dar un barbat are nevoie sa fie stimulat, nu? Asa ca nu te da inapoi sa o infrunti si sa o invingi intr-o disputa intelectuala - oricum, asta isi doreste in secret. Aceasta sotie nu va fi usor de socat de anumite aspecte ale vietii si nici nu va avea prejudecati. S-ar putea decide sa participe la un mars de protest sau la o greva si sa uite sa vina acasa pina la miezul noptii. Dar daca tu te duci cu baietii la o bere in timp ce ea tine un discurs pe undeva sau se duce la cursuri seara? Probabil ca nu te va pisa cu intrebari nesfirsite ca sa afle unde ai fost, cu cine si ce ati facut. Nici tu sa nu-i faci asta. Relatia voastra e bazata pe onoare. Aceasta femeie e o individualista extrem de independenta. Sotia Numarul Trei va fi plictisita si deprimata de treburile casnice. Paturile vor ramine nefacute, iar vasele murdare vor sta in chiuveta in timp ce ea viseaza cu ochii deschisi, citeste sau scrie un inceput de piesa. S-ar putea sa iti serveasca la cina o conserva de fasole fara sa se oboseasca macar sa deschida cutia. Dar poti purta conversatii dintre cele mai interesante cu ea pina aproape in zori. Te va compatimi pentru frustrarile acumulate din cuza nedreptatilor pe care ti le-a facut viata, va fi interesata de opiniile tale privind budismul si entuziasmata daca vei incerca sa scrii un cintec. Va fi si foarte afectuoasa, din moment ce n-ai batut-o la cap sa stearga praful, sa gateasca si alte prostii din astea. Aceasta femeie poate face uneori ravagii in economiile familiei, dar daca ii sugerezi brusc o expeditie pe munte sau o calatorie in alt oras isi va face incintata bagajele fara sa ridice obiectii ridicole, cum ar fi "nu ne putem permite" sau "cine o sa hraneasca pisica?". Sotia Numarul Patru va fi o mama vesela, care va ride mult. Nu le va permite copiilor sa-i impuna restrictii si va avea suficiente proiecte in desfasurare ca sa nu-i sufoce cu dragostea ei. Micutii ii vor imita independenta si vor avea de cistigat din asta. Ei nu prea o vor asculta, caci tinde sa fie severa intr-o zi, pentru ca a doua zi sa se inmoaie si sa cedeze cererilor lor, dar vor adora plimbarile lungi facute cu mama lor. Imaginatia ei va fi la fel de bogata ca a lor si se vor amuza unii pe altii. Va fi o mama ingaduitoare, dar isi va face griji din cauza mediilor de la scoala si va insista ca odraslele ei sa ia note bune. Nu vor scapa usor daca nu-si vor face temele, dar ea le va trece cu vederea faptul ca isi arunca hainele prin toate colturile camerei. Sotia Numarul Cinci e o gazda superba, o experta in arta aranjarii luminarilor, florilor si tacimurilor. Poti veni la cina cu oricine, de la seful tau pina la presedinte si ea va fi atit de amabila si fermecatoare incit oaspetelui nu-i va mai veni sa plece. Isi va organiza viata eficient si fara efort, se va imbraca precum un manechin si va adora teatrul. Poti sa o duci la vernisaje si concerte, se va simti ca acasa oriunde. Toata lumea te va privi cu invidie si se va intreba cine e femeia aceea splendida care te tine de brat cu atita gingasie. Aceasta sotie e romantica, ultrafeminina si probabil ca-ti va scrie chiar si o poezie de ziua ta. Vei dori sa-i cumperi rochii de catifea si parfumuri scumpe, caci stilul ei gratios te va face sa te simti ca un nobil cu domenii intinse. E o femeie sofisticata. Femeia ta din Gemeni nu va lua niciodata trenul daca va putea lua avionul, nu va tacea niciodata daca va avea ceva de spus, nu va intoarce niciodata spatele cuiva care poate fi ajutat. Mintea ei e atit de plina de ginduri si inima ei de sperante, incit poate parea ca are nevoie de un computer ca sa le organizeze pe toate. De fapt, are nevoie doar de un barbat care sa alerge alaturi de ea si sa-i impartaseasca visele. Daca tu esti acela, nu va indrazni sa se uite peste umar dupa tine ca sa vada daca o ajungi din urma. O ciudata teama adinc inradacinata in ea o impiedica sa se uite vreodata in urma. Cind - in sfirsit - ajungi alaturi de ea, fa-o sa incetineasca pina la ritmul tau. Vei reusi daca o vei tine strins de mina si nu-i vei da drumul niciodata. Desi o imping din spate vinturile nordice ale lui Mercur, s-ar putea ca ea sa tinjeasca dupa odihna mai mult decit crezi. Grabeste-te sa o ajungi din urma. Are nevoie de tine.

Mergi la inceput