Casnicute sexi(192)
Raspunsuri - Pagina 2
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria2mami ........... ..............am plecat la spital, ma sunat finuta mea.....are sarcina extrauterina.....offfff si cat si-a dorit copilul asta si cat era de fericita si cate planuri ne-am facut....Doamne si ce plangea la telefon. |
Imi pare rau!
Ii doresc multa putere sa treaca peste acest hop. Bine macar ca a descoperit-o din vreme.

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ramyteo spune:
Buna fetele...
Mhldvrc
mersi de cafea...buna mai e...ca si asa mi-e somn ![]()
Maria
sanatate multa finutei...offff ce aiurea asa...
Miha ce dulce ii ficata 

la toate!!!
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
doinabita spune:
Maria imi pare rau pentru finuta ta ...ufffffff...

Miha 

sa curga rauri....

Doina Bita
maria2mami spune:
am ajuns la serv.....offff, cum plangea, ti se rupea sufletul.
Si ea si sotul ei si mama ei.
Se simte foarte rau, o doare burta foarte tare, i-au facut analize, asteapta rezultatul, marea problema este ca inca nu a eliminat nimic pentru ca la eco nu gasesc fatul (daca pot sa-i spun asa).
Ii administreaza un tratament cu ....nu stiu ce
si asteapta rez analizelor.
Am vb cu ea mai devreme si au inceput iar durerile de burtica.....de dimi a avut hemoragie si a eliminat niste cheaguri....
La 6 se duce mama mea la ea sa-i duca de mancare......offf, eu o consider sora mea....ne stim de 100 de ani, o iubesc asa de mult, si stiu ca de 8 ani se chinuie si acum 2 sapt cand mi-a zis ca este insarcinata era cea mai fericita femeie de pe pamant....radia de bucurie.
Fetita ei (Florentina 9 ani) e speriata , nu stie de ce a luat-o pe mamica ei salvarea de dimineata.....sper sa nu-i spuna.
revin
Miha, Doina si Ramyteo
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
ramyteo spune:
Maria 
ai de mine...sanatate multa finutei!!!!!!!! Sa ne mai zici ce a mai facut ![]()
Pupici la toate
eu si Teo am tras un pui de somn...aio...de zile mari
de mult nu am mai dormit de amiaza
acum...zici ca s-a pus somnul pe mine ![]()
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
maria2mami spune:
Ramona
...abia astept sa ajunga mama la ea.... (eu sunt Mihaela, fetita mea este Maria)
Cat am stat pe holurile spitalului au externat 2 bebelusi, erau asa de dragalasi....si erau atatea gravidute....of of
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
ramyteo spune:
Miha
te cred. Sa ne zici cum se mai simte 
Am intrat sa va zic la toate noapte buna si mii de 

Teo
Perlute
Suntem mari
maria2mami spune:
A mancat foarte bine si o durea destul de rau burtica....ma duc maine de dimineata la ea....nici nu stiu ce sa-i mai duc de mancare.
Somn usor la casnicute
maria2mami spune:
plec si eu acasa....vb maine
mikiriki spune:
Mmiha, multa sanatate finutzei.
Eu va doresc o noapte linistita. Eu plec intr-o ora la munca
.
Noapte buna
Miki