Casnicute sexi(192)
Raspunsuri - Pagina 19
Danelutza spune:
Va doresc din inima, o primavara minunata, cu sanatate, fericire, iubire, liniste si pace !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

mariussimiuc spune:
Un zambet cald si un ghiocel pentru fiecare! 
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
CRISMIR spune:
Ei,dragele mele,se pare ca ati uitat de mine
...da nu-i nimic...eu tocmai am venit sa va servesc cu cate ceva http://outdoors.webshots.com/photo/2584380410066546584SgyGaC
si ceva dulce,poftiti http://outdoors.webshots.com/photo/2660102690066546584xrPWuf si o bauturica pt fiecare 

la toate sexoasele si o primavara minunata va doresc!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CRISMIR Ei,dragele mele,se pare ca ati uitat de mine ![]() ![]() ![]() ![]() |
Acum cand am citit mi-am dat seama ca tu esti "martisoara"
Scuzeee...hai te pup si iti doresc tot binele din lume si toate relele sa te uite asa cum te-am uitat noi azi!

Mihaela,schimba lista de sarbatoriti ca uite cum mancam si bem pe degeaba.

Miha,unde-s pozele cu flori?

Am pus ceva poze de la petrecerea la care am fost ieri si doua de azi.
Miha si comorile
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:
La multi ani! Mirelutasa fii sanatoasa si tu si familiuta ta si sa vi se implineasca toate dorintele
La multi ani! de martishor tuturor sexoaselor
va
si sa aveti o primavara frumoasa
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
Danelutza spune:
La multi ani, Mirela !
Sa fii sanatoasa, fericita, sa ai parte numai de bucurii, sa te uite relele asa cum am uitat noi ca-i ziua ta, sa fii mereu iubita 
Monule spor la facut bagajele, numai azi nu-i miine si decolezi spre brazilica 
Mihaela serviciu usor, ca sigur ai multa munca zilele astea 
In rest va tuc, s-a terminat vacanta, deci "bandita lu'mami" a plecat la gradinita, am bagat o masina de rufe la spalat, ma duc sa mai sortez altele pentru urmatoarea
, mai am o serie de spalat cu minutele mele
, vreo trei camasi de calcat, de aspirat... sa va mai spun ?
Aaa, vreau sa fac neste cosulete umplute cu mere la cuptor, asta daca-mi mai ramine timp 
O saptamina minunata si nu uitati sa va alegeti o baba 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danelutza O saptamina minunata si nu uitati sa va alegeti o baba [olala |
Da' crezi ca nu-mi ajung eu,imi mai trebuie una?
Buna dimineata tuturor!

Mihaela,o zi buna la serviciu!

Cuscra,sa ai spor!
Eu nu stiu ce sa fac azi de mancare.Am scos un pui de la decongelat,ma uit la el si habar n-am ce va deveni.
Cred ca mai degraba imi caut motive sa nu fac nimic...
Da' vreau nu vreau tre sa fac ceva,ca poate li s-o face foame la copchii. Monule,mai ai putin si gata vacanta...
Prin alte parti te-am vazut Ma'c sa-mi pun fata in pat,ca a adormit pe jos.
Miha si comorile
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...